CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!

Din principiu nu sunt de acord cu mizeriile apocaliptice promovate în massmedia nici bătăile de joc legate de extratereştrii.

Aş fi de acord cu teoriile lui dacă din pensia de general ar da de mâncare sau ar dona pentru casele de copii şi pentru bătrânii care mor cu zile prin centre. Acestea sunt problemele reale, nu a 8-a dimensiune. De ce trebuie să-l combat pe acest individ? 

Iată răspunsul: acum un an de zile m-am întâlnit cu un prieten, având o discuţie complet normală, amicală. La un moment dat mă întreabă dacă ştiu că ne aflăm în mijlocul celui de-al treilea război mondial, am răspuns că nu ştiu, ca să aflu că de fapt e un război total între "reptilieni" şi "gorilieni" şi că şi eu aş putea fi un reptilian sau gorilian camuflat în om. Deci am aflat că aş putea avea şi solzi, fiind un şarpe camuflat. Îmi spune că l-a citit pe numitul "general" Emil Străinu şi că are dreptate acest general deoarece extratereştrii există şi sunt printre noi...Acest tip de propagandă care nu numai că nu are legatură cu Romania dar e şi destul de inumană dacă stau să mă gândesc are rolul de a introverti şi izola individul şi pe cei labili psihic şi sunt acuma toţi suspicioşi în privinţa celuilalt deoarece poate fi sau nu fi "reptilian". Adică poţi să o iei în freză deoarece dacă nu eşti de acord cu noi, eşti un "reptilian"...cine are interesul să promoveze asemenea căcaturi? Cat despre planeta Nibiru...nu mă pot coborî la nivelul acesta. Cât despre crucea de pe tricou, să zicem că nu o vedem.

Emil Străinu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Emil Străinu
Naștere ?
Naționalitate român
Ocupație ufolog, autor, general

Emil Străinu este un general român, specialist în radiolocație[1], doctor în război geofizic. Este membru fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN). A publicat numeroase cărți, articole și studii în domeniul cercetării spațiului aerian prin intermediul metodelor radiolocației, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN și a participat la realizarea unui mare număr de emisiuni televizate.

Este consilier al Parlamentului României pe probleme de amenințări neconvenționale și asimetrice, director al Centrului Special de Situații și Cercetări Ufologie și Psihotronice.

[modificare]Note

 1. ^ Col. dr. Emil Străinu: Războiul geofizic - Tehnici de modificare a mediului înconjurător în scopuri militare, în Nexus Magazine, Anul I, nr. 3 (octombrie-noiembrie 2005)

[modificare]Lucrări publicate

 • Războiul geofizic, Editura Academiei de Înalte Studii Militare, București, 2003 (teză de doctorat)
 • OZN Universuri paralele, Editura UMC, 1994
 • Săbiile zeului Marte - războiul radioelectronic, Editura Academiei de Înalte Studii Militare, 1996
 • OZN în arhivele militare secrete, (co-autor) Editura Majadahonda, 1999;
 • Men In Black - Poliția extraterestră, Editura Z 2000, 1999;
 • Serviciile secrete și fenomenul OZN, Editura Z 2000;
 • Războiul radioelectronic: România - Decembrie 1989; Kosovo - Iugoslavia 1999, Editura Z 2000, 2004 (co-autor cu Sorin Topor)
 • Războiul psihotronic, Editura Solaris Print, București, 2009, ISBN 9789738885332
 • Războiul geofizic, Editura Phobos, 2006, ISBN 973-7683-10-2
 • Un OZN pentru Hitler, colecția Armaghedon - vol.1, Editura Solaris Print, București, 2009, ISBN 9786069207710
 • Operațiunea Elster, colecția Armaghedon - vol.2, Editura Solaris Print, București, 2009, ISBN 606-92077-5-8
 • Fuhrerul și arma finală, colecția Armaghedon - vol.3, Editura Solaris Print, București, 2009, ISBN 9786069207789
 • Fenomenul OZN și serviciile secrete, Editura Solaris Print, București, 2008, ISBN 9789738885318
 • OZN - Anchetatorii au viața scurtă, Editura Triumf, București, 2008, ISBN 973-7634-29-2
 • Statueta blestemată - teorii și cercetări neconvenționale, Editura Triumf, București, 2008, ISBN 9789737634207
 • Cutremurele care vor lovi România - teorii și cercetări neconvenționale, Editura Triumf, București, 2009, ISBN 973-7634-22-1
 • Operația Elster. Atentatul terorist de la 11 septembrie 2001 inspirat de un plan conceput de Hitler în 1943 !?, Brașov, Solaris, 2009, ISBN 978-606-92077-5-8.

[modificare]Legături externe

 • Gen. dr. Emil Străinu a realizat un dispozitiv straniu, care a primit patru medalii de aur: «Ne apără chiar şi de blesteme»

  Gata. Nu trebuie să vă mai temeţi de farmece, de blesteme sau de deochi. A fost realizat un dispozitiv care creează un scut în jurul organismului şi-l fereşte de toate radiaţiile nocive, conform inventatorului său, gen. dr. Emil Străinu, care a primit 4 medalii pentru această creaţie.

  Este vorba despre dispozitivul “Super ELFI”, brevetat la OSIM şi dus la concursuri internaţionale de inventică, unde a făcut figură frumoasă. “Aparatul este deosebit de util celor ce lucrează timp îndelungat la calculator, oferă protecţie împotriva radiaţiilor emise de televizor, de telefonia mobilă sau de cea industrială care emite câmpuri electromagnetice nocive organismului, cât şi împotriva câmpurilor psihopatogene, cunoscute sub numele de atacuri infoenergetice şi energoinformaţionale - sinonimul sindromului «deochiului», al «privirii rele» sau «farmecelor» în tradiţia populară”, ne-a spus gen. dr. Emil Străinu, autorul invenţiei.

  Protejează pe o rază de doi metri

  Autorul invenţiei spune că “Super Elfi” este deosebit de util şi celor ce lucrează în staţii de transformare a energiei electrice sau în staţii de modificare a frecvenţei, muncesc sau călătoresc mult cu metroul, troleibuzul ori tramvaiul, vehicule ce expun constant organismul unor câmpuri electromagnetice care, în timp, dăunează sănătăţii.

  “Aparatul nu are contraindicaţii sau reacţii adverse. Zona de acţiune e un cerc cu raza de doi metri în jurul lui. Cântăreşte aproximativ 50 de grame şi este alimentat de o baterie electrică. Aparatul este garantat 5 ani”, a mai spus generalul dr. Emil Străinu.

  A fost premiat în Ucraina şi în Serbia
  “Super ELFI” a primit, în această toamnă, două medalii de aur şi Diploma Specială la Simpozionul Internaţional de Inventică şi Ştiinţe de Frontieră de la Sevastopol, Ucraina. Săptămâna trecută, invenţia a fost prezentată şi în Serbia, la Novi Sad, cu prilejul “TESLA FEST - 2010”, unde a obţinut medalia de aur “Nicola Tesla” şi medalia de aur a Clubului Arhimede.

  sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gen-dr-emil-strainu-a-realizat-un-dispozitiv-straniu-care-a-primit-patru-medalii-de-aur-ne-apara-chiar-si-de-blesteme-308356.html

  Gen. (r) Emil Străinu:„În 2012 se schimbă ordinea mondială”
 • 12-01-2011 de Ziarul Ring
 •  2012 a stârnit multe întrebări dar şi o mulţime de răspunsuri, care mai de care mai apocaliptice. Generalul Emil Străinu crede însă că 2012 nu va duce sfârşitul lumii. Din contră, expertul militar este de părere că va fi unul cât se poate de benefic pentru omenire.


  Ipotezele apocaliptice legate de venirea anului 2012 sunt greşite, este de părere generalul Emil Străinu. „În zona anului 2012 se vor produce două schimbări majore: modificarea sistemului de organizare economico-socială la nivel planetar şi dezvăluirea existenţei extratereştrilor”, susţine el. „Va fi un salt al mijloacelor de producţie şi al tehnologiei, care va duce la un salt în domeniul intelectualului şi al conştiinţei. Schimbarea sistemului economic se va face peste noapte, însă această trecere este pregătită de mult timp. Acest nou sistem economic există în cel puţin două sau trei locuri de pe Pământ şi va exploda. În preajma anului 2012 vor exista maximum şase monede pe tot Globul. Printre acestea se vor număra amerul (n.r. - pentru statele din America de Nord şi o mare parte din cele sud-americane), euro, asianul (n.r. - în mai multe state din Asia) şi bricul (n.r. - pentru statele ce fac parte din acordul BRIC; Brazilia, Rusia, India şi China)”, explică Emil Străinu.

  Extratereştrii ne vor asimila

  Omenirea se află în contact cu civilizaţiile extraterestre de aproape 100 de ani, crede expertul militar. Totodată, el este de părere că 2012 este anul în care existenţa acestora va fi făcută publică. „NASA a ţinut recent două conferinţe de presă, cea despre gaura neagră şi cea despre bacteria extraterestră, descoperiri despre care s-ar fi spus că ar fi foarte importante. Rolul lor a fost să testeze gradul de interes şi reacţia opiniei publice. Umanitatea este supusă de zeci de ani unui program de pregătire pentru acest contact. Astfel, nimeni nu va mai fi surprins când extratereştrii vor ateriza la Paris sau Peking, sau vor cere să discute cu preşedintele ONU. Problema legată de dezvăluirea existenţei extratereştrilor va fi reacţia cercurilor fundamentaliste, a celor religioase şi a celor economico-financiare. Acestea din urmă chiar se aşteaptă la un mare crah financiar din această cauză pentru că, atunci când o civilizaţie extraterestră contactează una inferioară, ca a noastră, o face din două motive: anihilare sau absorbţie. În cazul celei din urmă, pentru că de anihilare nu mai poate fi vorba, civilizaţia inferioară primeşte de obicei tehnologii. Dacă aceştia ne-ar da, de exemplu, un dispozitiv prin care fiecare persoană să aibă energie electrică pe gratis, industria energetică s-ar prăbuşi”, ne-a explicat generalul.

  „Nu se va întâmpla nimic din ceea ce se spune acum. Va fi un an benefic pentru omenire. În 2012 se va trece la un stadiu superior al orânduirii mondiale.” , Gen. (r) Emil Străinu

  6 zone economice, fiecare având propria ei monedă, vor exista pe Pământ după schimbările din 2012.

  Apocalipsa – suspecţi de serviciu

  1. Alinierea planetelor
  Una dintre cele mai populare teorii apocaliptice este legată de alinierea tuturor planetelor în 2012, fenomen ce ar duce la cutremure devastatoare. „Niciodată nu se va realiza acest lucru. Nu se pot alinia atâtea elemente pentru că s-ar crea o asemenea perturbare la nivelul galaxiei încât întreg Universul va intra într-un alt tip de mişcare, care ar contrazice toate legile existente”, este de părere generalul.

  2. Centura Fotonică

  O altă explicaţie pentru ce s-ar putea întâmpla în 2012 se referă la Centura Fotonică, o nebuloasă în care Pământul va intra anul următor şi care, prin radiaţii, va distruge viaţa de pe Terra. „Nu există Centura Fotonică. Astronomii au recunoscut că există în Univers o zonă cu o anumită zonă de radiaţie care bombardează din ce în ce mai mult Pământul, însă nici originea şi nici efectul acestor radiaţii nu se cunosc”, crede Emil Străinu.

  3.Planeta Nibiru

  Pământul va fi lovit de o planetă misterioasă, numită Nibiru, spune o altă teorie apocaliptică. „Venirea acestui corp către noi nu este anormală. Ea trece pe lângă noi, o dată la şapte sau 30 sau 50.000 de ani. Nibiru străbate părţi diferite ale spaţiului care, de asemenea, se află în mişcare. Venirea ei către Pământ este legată strict de legile atracţiei universale”, explică el.

   

  sursa: http://www.ziarulring.ro/stiri/23576/gen-r-emil-strainuin-2012-se-schimba-ordinea-mondiala

 
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.