CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!
ALEXANDRU RACU
1. VECTOR DE PROPAGANDĂ ANTILEGIONARĂ
2. MINCINOS NOTORIU
3. ALT "CALIFICAT", "EXPERT" ÎN ISTORIE SĂ-ŞI DEA CU PĂREREA DESPRE MIŞCAREA LEGIONARĂ
4. PRECUM DECLARĂ DÂNSUL DESPRE NOI, EU SUSŢIN DESPRE ACESTA CĂ "UMBLĂ CU CIOARA VOPSITĂ"
 
 BLOGUL ACESTUIA SE REGĂSEŞTE AICI: http://alexandruracu.wordpress.com/
 
  • A. spune:

    rog admnii sa dea un ban legionarilor ce posteaza comentarii aici. e greu de facut slalom printre toti felul de extremisti de dreapta: legionari pe fata, cripto-legionari ca Neamtu si Noua Republica, ILD.

    • De ce să li se dea ban? Mai bine să li se dea replici. Am experienţă cu ei. Umblă cu cioara vopsită în verde dar de îndată ce îi trimiţi la citate rămân fără replică.

      Sincer să fiu, eu n-am prea întâlnit legionari care să-şi asume discursul legionar aşa cum a fost el. Am întâlnit în schimb o grămadă de indivizi care vor să reîmpacheteze Legiunea ca să poată vinde un produs istoric reciclat şi mistificat. De fapt, e vorba de Legiunea de după război, trecută de partea NATO, adică rămasă de partea Vestului, şi care inevitabil a trebuit să-şi rescrie istoria pentru a se reinventa ca forţă democratică. De aceea sunt mulţi legionari, mai ales prin diaspora băsistă nord-americană, care luptă de zor pentru statul de drept, dar dacă îi iei la bani mărunţi îţi dai seama că tot la statul naţional-legionar visează.

 
"LEGIONARI" DIN DIASPORA BĂSISTĂ NORD-AMERICANĂ :)
Trebuie să recunosc că-mi provoacă râsul, nu ştie că băsescu e pro RMGC, iar noi contra, dar nu e târziu poate să mai înveţe şi el lucruri noi
 
 
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.