CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!

 SIMONA FICA
Melodia de pe această pagina are rolul de pamflet şi trebuie tratată ca atare.
 
From: Simona Fica <simonafica2@gmail.com>
To:
Sent: Tue, May 3, 2011 3:29:40 PM
Subject: Re: Fw: salutari din ARad

Ari, n-am lucrat niciodata nici pt rusi, nici pt altcineva in afara de tara mea, dar am cunoscut  profesionisti din multe servicii secrete straine de la care am "furat" un pic de meserie si atat. CA IMI PLACE SA INVAT!!! De Rusia ma leaga doar faptul ca am avut instructor, timp de doi ani, in stilul de arte martiale systema, un fost comandant din Spetsnatz. Iar orientarea mea este si ramanae nu de dreapta, ci de EXTREMA DREAPTA. 
In alta ordine de idei, ma cam doare undeva de ceea ce se spune "pe la colturi". Cand ai in dotare un Walther99, de 9 mm, ca arma cu munitie de razboi, e cam al dracului de imposibil sa fii.. nebun. Nu crezi??? Dar nu asta e important, ci faptul ca strategiile unora de denigrare a mea, in scopul "inchiderii gurii" nu functioneaza in privinta mea, ei practica o chestie kgb-ista pe care eu insami o stapanesc mai bine ca ei, ca nu degeaba am fost, candva, in apropierea lui Smirnov, si nu am negat niciodata acest adevar!
 
E nasol când te lauzi cu aşa ceva, cât despre anturajul lui Smirnov (fostul preşedinte separatist al Transnistriei, citând moldovenii, "foarte mare dement militează pentru unirea Transnistriei cu Rusia"). Vă puteţi da seama lejer despre ce personaj e vorba. Printre alte mizerii lansate pe pseudoziarul dânsei, e un plan în care susţinea ea sus şi tare că România poate fi ocupată în 4 ore la un atac al ruşilor, idee care circula pe internet, e falsă, puerilă şi denotă caracterul acestui personaj, cât şi ura ei faţă de România. La fel faptul că ştie stilul de luptă systema e o exagerare, deoarece fizicul ei în orice poză cautaţi o dă de gol că nu are nici o activitate sportivă. Din motive de moralitate nu am să-i pun nici o poză pe pagina dedicată ei. Însă e de remarcat agentura din spatele ei, foste cadre oameni care urăsc România şi care au reuşit să păcălească destui oameni. Până la un punct.
 

Judecătoria IAŞI

IAŞI

Dosare

Informaţii detaliate despre dosar

 
Numãr unic dosar: 8044/245/2011
Înregistrat în data de: 11.03.2011
Obiect dosar: actiune in raspundere delictuala daune morale; obligaţia de a face
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: FAWAZ FADIL HUSSEIN EL -AGHA : Reclamant
SC INTELL DEFENSE SRL : Pârât
ZIARUL EXPLOZIV -NEWS : Pârât
FICA MARCELA- SIMONA : Pârât
 
CĂI DE ATAC:  
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1
   
TERMENE DE JUDECATÃ:  
Data Detalii
28/04/2011 Amână cauza
Solutie: pentru citarea paratei Fica Simona la domiciliul ce rezilta din relatiile ORC
30/05/2011 Amână cauza
Solutie: constatand procedura nelegala cu paratele persoane juridice, amana cauza la 5.09.2011
05/09/2011 Amână cauza
Solutie: la data de 31.10.2011 pentru administrarea probelor.
31/10/2011 Amână cauza
Solutie: pentru administrarea probelor
12/12/2011 Amână cauza
Solutie: pentru indeplinirea procedurii de citare cu paratii
30/01/2012 Amână cauza
Solutie: pentru comunicare inscrisurilor depuse de reclamant catre parati
27/02/2012 Amână cauza
Solutie: pentru ca instanta sa se pronunte cu privire la cererea de suplimentare a probatoriului formulata de catre reclamant
05/03/2012 Amână cauza
Solutie: pentru legala indeplinire a procedurii de citare cu paratii
26/03/2012 Amână cauza
Solutie: Amana pronuntarea la data de 02.04.2012.
02/04/2012 Amână cauza
Solutie: Amana pronuntarea la data de 09.04.2012.
09/04/2012 Amână cauza
Solutie: Amana pronuntarea la data de 13.04.2012
13/04/2012 Admite in parte cererea

Solutie: Admite in parte cererea de chemare în judecată Obliga pe parate, in mod solidar, la plata sumei de 30.000 de lei cu titlu de daune morale, respingand restul pretentiilor ca fiind neintemeiate. Respinge ca neintemeiat capatul de cerere avand ca obiect obligarea paratilor de a retrage din spatiul virtual articolele defaimatoare si documentele prin care se face referire la persoana reclamantului, inclusiv cel avand ca obiect interdictia de a publica in viitor astfel de articole cu referire la persoana reclamantului. Obligă pe parata ziarul Exploziv News la publicarea dispozitivului prezentei hotărâri in mass media.

 sursa:  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=245&d=MjQ1MDAwMDAwMDAxNjE5NDg*
 
 De fapt ce se întâmplase: pârâta cum i se spune mai nou ducea o campanie acerbă de denigrare a arabilor pe ziarul care publica şi mizeriile anti Mapn, anti sistem anti orice, prin care îi făcea   un pericol pentru societate, rezidenţii arabi de la noi au devenit astfel terorişti hamas, al qaeda, criminali, urmăriţi de FBI etc, metodă ce coincide evident cu acţiunile grupării dacice care însă gruparea e caracterizată de un antisemitism agresiv-violent. Simona Fica acţiona la ordin, direct influenţată de JIDF. Evident, dânsa a avut nenorocul să atace un arab cum se vede mai sus care i-a spus în faţă că o va da în judecată pentru calomnii şi insulte. Toate acţiunile de denigrare au fost duse datorită influenţei nefaste asupra ei de către organizaţia JIDF, care avea interes direct să submineze starea de bună înţelegere şi respect reciproc între comunităţile de arabi şi români din România, deoarece se ştie aceştia vor face absolut orice pentru a băga fitile între români şi arabi, români şi unguri, români şi fraţii noştri de peste Prut, între creştini şi musulmani, etc. Ceea ce a urmat şi-a meritat-o chiar dacă târziu dar, mi-aduc aminte că pe paginile de fb îi scotea pe arabi drept un pericol pe stradă, terorişti ce trebuie combătuţi şi arestaţi imediat, etc.
 
Pentru a studia dovezile se intră aici: http://portal.just.ro/Index.aspx
pe hartă se dă click pe Iaşi 
apoi pe judecătoria Iaşi
Se intră la dosare şi se scrie la număr dosar 8044/245/2011 şi apoi caută:

Judecătoria IAŞI

IAŞI

Dosare


Numãr  Parte  Obiectul cauzei       
Lista dosarelor cãutate dupã: Numãr : '8044/245/2011'
Numãr unic dosar  Obiectul cauzei Materia juridicã  Stadiu procesual
8044/245/2011 actiune in raspundere delictuala daune morale; obligaţia de a face Civil Fond
 
 
 
 
 
 
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.