CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!
VESTITORUL PRIMAVERII
 http://www.youtube.com/user/VestitorulPrimaverii
 
 
DIVERSIONIST ANONIM
Denumirea acesui cont reprezintă o ironie a userului / agentului  din spatele contului. Pe acesta îl veţi găsi pe majoritatea canalelor de youtube naţionaliste provocând certuri, disensiuni şi generând propagandă pro comunistă, promovând şi incitând la o nouă revoluţie antiburgheză. Reprezintă o specie nouă de comunist care chipurile e de sorginte antirusească...să fim serioşi ,dacă e comunist poate fi rusofil sau din vechea gardă ceauşistă deci element de studiat şi clasat ca propagandă comunistă, indiferent că e rusofil sau nu.
 
Vestitorul Primaverii

 
Imaginile şi videoclipurile pe care le promovează sunt paşnice, relaxante după cum se vede, însă în totală contradicţie cu caracterul nociv al acestui personaj. Personal am avut neplăcerea să dau de acest diversionist cam pe toate canalele de youtube unde sunt prezentate frânturi din filmul "Potretrul luptătorului la tinereţe" unde se ceartă de zor cu utilizatorii sau comentează abstract ducând discuţia la derizoriu, gest specific activităţii de diversiune.
exemplu:
 
link http://www.youtube.com/watch?v=J1otZTri12M se observă următorii diversionişti: Vestitorul Primaverii , ComradeFlorian31 cu comentariul denigrator, şi againstteror41 (cont clona recent apărut abonat recent la o grămadă de canale: http://www.youtube.com/user/againstteror41)
·
 

peste tot dau de tine

· 2 ca răspuns la Vestitorul Primaverii 

...il gasesti pe internet ,moca......sau te-a apucat iubirea de capitalism si vrei sa dai bani pe el de la mall DVD in coperta de piele ,lux...?!

 
In film este vorba despre resturi legionare si burghezo-mosierime reactionara la Regimul de Democratie Populara de la 1947. Sa nu va inchipuiti ca erau partizani impotriva vre-unui ocupant strain...erau urmarti pentru crime si faradelegi....! Erau Dusmanii Poporului...copii de vipere exploatatoare sau in sluba acestora.....Ciocoii burghezo-mosierimii de la 1947...!
 
 
CONCLUZIE: JENANŢI, EVITAŢI DISCUŢIILE CU ACEŞTI INDIVIZI MINCINOŞI.
 

 
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.