CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!

GRUPUL FATA DIN DACIA
 
ALTE DENUMIRI: MadelnRomania / VladTs3pesh / PaulescuInMemoriam / DonQuixoteDeRomania
 
În cele ce urmează am să povestesc o istorie adevărată care are legătură cu acţiunile antiromâneşti care se desfăşoară de câţiva ani buni în care au căzut în capcană evident majoritatea românilor naivi şi de bună credinţă. Acest grup de oameni deosebit de inculţi si ciudaţi execută activităţi de infiltrare, denigrare în masă, propagandă şi cenzură în mediul online.
22.12.2012 ora 00:58

CUM A ÎNCEPUT TOTUL
 
 

În 2007, la un an de zile dupa ce YouTube a fost înfiinţat, ungurii care erau activi online aveau o campanie acerbă pe YouTube, promovând vechile lor concepţii: “nem nem soha” şi “Transilvania Magyar fold”. Acesta a fost momentul când comunitatea românilor de pe YouTube a început să se organizeze. A fost o organizare apropiată de Anonymous din ziua de azi: noi nu ne cunoşteam între noi propriu-zis, nu aveam o doctrină, nu aveam nişte reguli, ci aveam doar un singur obiectiv: apărarea României de orice denigrări.

La vremea aceea liderii principali ai noii formate comunităţi româneşti de pe YouTube erau: Alexandru XVI, CodrulCXI, VickEu, Eudancer (la care am gasit acest blog: http://roking1990.blogspot.ro/search/label/Cine%20ataca%20userii%20romani%3F ), Plygheorghe şi Andrada dava (Andrada daciana) Toate aceste conturi, cu exceptia Eudancer şi andrada dava, sunt în momentul de faţă definitiv suspendate.

Aceste conturi, alături de alte câteva ca NaţionalistRou, promovau documentare pro-naţionaliste prin intermediul cărora se combătea activ discreditarea României de către unguri.

Avantajele tinerei comunităţi româneşti au constat atât în diversitatea domeniilor noastre de specialitate, i.e. istorie, filologie, limbi străine, cât şi în sprijinul pe care ni-l acordam unii altora. Astfel, reuşeam sa realizăm documentare frumoase cu scopul de a combate orice denigrare a României. De exemplu, Alexandru XVI şi CodrulCXI începuseră o serie de documentare despre istoria Transilvaniei în care se expuneau argumente precum linia Jirecek.

Neadevărurile precum ca “Realizarea României Mari a fost rezultatul unei mari conspiraţii politice realizate la Trianon” propagate la vremea aceea pe YouTube, ne-au determinat să realizăm o serie de filme prin intermediul cărora reacţionam, însă fara a ataca o anumită etnie sau naţiune. Astfel, dintre replicile aduse afirmaţiilor din categoria celei amintite anterior se numără faptul că, din punct de vedere juridic, însă şi Declaraţia de la 1918, cât şi Declaraţia de Independenţă a naţiunilor asuprite de Imperiul Austro-Ungar sunt declaraţii de sine stătătoare şi care au propria valoare juridică..

Astfel, reuşeam să ne combatem cu uşurinţă adversarii. Majoritatea acestora se încadrau în categoria lozincarilor (propagandiştilor) şi, în cele mai multe cazuri, le lipsea bagajul de cunoştinţe istorice sau juridice ( de exemplu dreptul international actual nu ia in considerare argumentele de genul “cine a fost primul”)

Cu timpul, am început să abordăm şi alte subiecte precum Basarabia, sau să răspundem şi altor provocări ca cele lansate de iredentismul bulgar, i.e. convingerea că Dobrogea aparţine Bulgariei.

În concluzie, aceasta a fost prima comunitate online de combatere a antiromânismului.

 

CUM A APĂRUT DonQuixoteDeRomania / Madeinromania (FatadinDacia)

 

Spre sfârşitul anului 2008, a apărut un nou personaj pe YouTube. Acţiunile, comentariile, dar şi clipurile postate de către aceasta evidenţiau intenţia de a ne atrage atenţia.

Lipsa unor cunoştinţe esenţiale de care acest nou personaj a dat dovadă, ne-a determinat să concluzionăm că, probabil, nu este un cetăţean român. Un fapt care la acea dată părea să confirme această opinie a fost dorinţa “dânsei” de a atrage atenţia prin promovarea unui antisemitism pe care îl prezenta ca pe o formă supremă a naţionalismului. Acesta a fost motivul pentru care, la început, toată lumea părea sa fie de acord că probabil este vorba de un cetăţean al Ungariei care, probabil, se amuză pe seama comunităţii noastre.

Personajul respectiv părea că nu înţelege că naţionalismul românesc nu implică antisemitismul. Chiar şi circumstanţele în care a apărut acest personaj sunt mai mult decât suspecte.
Cu puţin înainte ca acest personaj să-şi facă simţită apariţia pe YouTube, un cont unguresc, HunAttila, incepuse a promova ideea potrivit căreia cea mai bună metoda a Ungariei de a redobândi Ardealul este să-i prezinte pe români ca cel mai antisemit popor. Teoria acestui ungur, care se prezenta ca “filosemit”, era că dacă evreii conduc cu adevarat lumea, atunci cu siguranţă vor înclina înspre varianta ungară, referitoare la apartenenţa Transilvaniei, atunci când vor fi determinaţi să creadă că românii sunt profund antisemiţi. Acest ungur împreună cu teoriile sale a fost respins de însă şi comunitatea maghiară de pe internet. Reprezentanţii acestora ne-au scris mesaje personale prin care ne asigurau că “nu este unul de-al lor”. Deoarece unii dintre extremiştii unguri aveau o oarecare doză de antisemitism, comunitatea lor nu voia să fie asociată cu acest individ. Planurile sale au eşuat în cea mai mare măsură deoarece atât comunitatea maghiară, cât şi comunitatea română au ajuns să-l respingă.
Acesta a fost momentul intrării în scenă a unui cont care, la vremea respectivă, se numea Donquixotederomania.

           

Donquixotederomania (Fatadindacia)

 

            Din câte am menţionat în capitolul precedent, noi ajunseserăm să ne simţim ca într-o mare familie şi, argumentele noastre păreau să învingă extremismul maghiar. În acest moment şi-a făcut apariţia pe YouTube un nou cont a cărui deţinătoare nu părea interesată de lupta noastră cu extremiştii bulgari, maghiar sau ruşi, ci doar de a promova un antisemitism extrem de vulgar.

            Personajul intitulat "Donquixotederomania" recurgea la orice mijloc cu scopul de a ne atrage atenţia, trimiţându-ne mesaje interminabile şi extrem de agramate despre adevărata luptă pe care ea o duce cu evreul Schlomof. Aici trebuie făcută o precizare: până în acel moment nici unul dintre noi nu avusese nicio legătură cu acest evreu.

Deținătoarea contului Donquixotederomania pretindea că este “femeie naţionalistă, hărţuită de acest jidan” care ar avea ceva împotriva ei. La vremea respectivă a postat şi câteva filme cu înregistrări audio ce conţineau câteva presupuse discuţii pe care le-ar fi avut cu acest evreu; discuţia era cenzurată şi noi nu puteam auzi vocea ei - tot ce puteam auzi era un bărbat în jur de 50 de ani care zicea răspicat “Ce ai cu mine, nebuno? Lasă-mă în pace, eşti nebună!!” Atât filmele ei, cât şi întreaga agitaţie pe care respectiva incerca sa o genereze, nu au reuşit să atragă atenţia comunităţii noastre, contul Donquixotederomania fiind catalogat de echipa noastră drept o anomalie. Chiar şi acele conturi neo-nazi care nu aveau o legătură directă cu comunitatea noastră o ignorau complet.

Limbajul, încărcat de expresii precum “jidanii cei jegoşi”, “slugoii jidanilor”, “slugile sioniştilor”, o făceau extrem de respingătoare. Donquixotederomania a continuat timp de mai multe luni să ne trimită constant mesajele ei interminabile despre lupta pe care o ducea cu marele Schlomof pe care îl prezenta ca fiind liderul unei mari conspiraţii.

Probabil că în momentul in care "Donquixotederomania"a realizat că este ignorată şi-a schimbat tactica. Din acest moment, de bine, de rău, era nu de iure, ci de facto, membră a comunităţii româneşti pe YouTube. De pe această poziţie a început să lanseze atacuri împotriva celor mai importanţi lideri ai comunităţii noastre. Tactica folosită era a femeii-victimă, care poza într-o persoana bine intenţionată şi a ajuns să fie denigrată şi insultată tocmai de unul dintre liderii comunităţii noastre. Folosind această tactică, ea acţiona doar împotriva liderilor noştri de opinie şi aproape niciodată împotriva unor conturi anonime, care (conturiile anonime) de multe ori, într-adevăr, mai postau şi mesaje insultătoare.

Astfel, rând pe rând, a atacat toate conturile importante româneşti de la acea dată şi a ajuns să-i atragă într-o dispută mizerabilă în care respectivii erau numiţi fie “ţigani”, fie “jidani”, fie “slugile” diverselor conspiraţii din imaginaţia ei. Din acest motiv câţiva membri importanţi ai comunităţii noastre au ajuns să părăsească comunitatea, declarându-se dezamăgiţi de cele întâmplate în cadrul grupului. Totodată, mulţi au ajuns sa fie dezgustaţi chiar şi de anumite imagini sau cuvinte folosite in mod obsesiv de respectivul personaj precum “Dacia”, “Paulescu”, “Vlad Ţepeş”, “Antonescu”, “Zamolxis”. Dat fiind faptul că personajul se folosea de aceste cuvinte în campania ei denigraţionistă, de fiecare dată când întâlneai aceste cuvinte, le asociai involuntar cu neplăcerile provocate pe YouTube de acest personaj.

            Dacă mai sus am vorbit de tactica folosită, să ne concentrăm şi pe grupul din spatele contului menţionat. Pe toată perioada cât a activat pe YouTube, sub oricare din supranumele: “Donquixotederomania(1,2,3)”, “Fatadindacia” (scris în mai multe moduri), “Vladtsepesh” (scris şi vladts3pesh, nr 1,2,3,4,) sau diverse pseudonime, “Ecaterina”, “Dochian”, etc.  s-a declarat a fi o femeie din România, l-a promovat constant pe Nicolae Paulescu (despre care vom vorbi în capitolele ce urmează). În permanenţă a avut filme foarte prost făcute, cu o muzică de proastă calitate, în mare parte cu texte (fără voce) şi extrem de simplist realizate. Pozele pe care le folosea erau întotdeauna luate de pe internet, blogurile pe care scria erau întotdeauna bloguri gratuite, “ieftine”, limbajul pe care îl folosea era un limbaj foarte lung şi întortocheat unde, printre multe virgule, încerca să dea cât mai multe date personale, adevărate sau imaginare, despre liderii comunităţii noastre. Aici ar mai fi de făcut o precizare: în lumea internauţilor, era tabu divulgarea oricăror tipuri de date personale, chiar şi despre cei mai aprigi duşmani. Aceasta era o regulă care, până la intrarea acestui personaj pe scena virtuală, părea că este respectată de toţi utilizatorii.

Revenind la personajul nostru, o caracteristică interesantă a sa este faptul că nu a înţeles niciodată naţionalismul românesc; cea mai bună dovadă pentru această afirmaţie fiind faptul că pentru ea, denigrarea supremă era să te numească “jidan”. În aceste denigrări, era sesizabilă o doză de sadism, ca şi cum i-ar fi făcut plăcere să ne “umilească” în felul acesta, considerând că noi ne simţim teribil de ofensaţi dacă cineva ne numeşte evrei. Lucrurile stăteau în felul următor: pentru acei internauţi care nu aveau nicio treabă cu antisemitismul, acuzaţiile ei “de origine evreiască” erau la fel ca şi cum ai acuza pe cineva că e turc sau rus, nici pentru cei care manifestau o doză de antisemitism această “acuzaţie”, nu era percepută ca o ofensă foarte mare deoarece aceştia considerau că “nu toţi evreii sunt la fel”. Noi, membri ai comunităţii YouTube, am rămas cu impresia că respectivul personaj nu a înţeles acest aspect niciodată, ci a rămas cu impresia că ne jigneşte cu adevărat când ne acuza că “suntem evrei”, iar noi  am mimat faptul că nu suntem ofensaţi de aceaste “acuzaţii” pentru “a nu-i da ei satisfacţie”.

 

MODUL DE ACŢIUNE

 

Personajul respectiv părea a acţiona după modul “nu contează dacă mă vorbesc de bine sau dacă mă vorbesc de rău; important e să vorbească despre mine”, iar după ce ajungea să fie practic, parte din comunitatea noastră, împotriva voinţei noastre, se folosea de acest statut nou atins pentru a lansa atacuri împotriva vechilor membri ai comunităţii.

Primul atac pe care îl lansa nu urmărea niciodată să scoată membrul respectiv de pe reţeaua de socializare, ci primul atac urmărea obţinerea unei „păci”, (compromis) deoarece respectivul membru atacat era redus la tăcere. Ţinând cont că personajul nostru era novice în reţeaua de socializare, acest compromis obţinut cu vechii care aveau o mare greutate in ochi utilizatorului de rand, era o victorie în favoarea ei.

Primul care a căzut în această capcană a fost contul CODRULCXI care se va numi mai târziu şi Pădure III. Pădure era un personaj cu un caracter uşor coleric (întotdeauna iniția discuții în contradictoriu cu toţi duşmanii comunităţii noastre). Prin urmare, nu e greu de înţeles faptul că a intrat cel dintâi în conflict cu acest personaj. Faptele s-au petrecut în modul următor: după cum am precizat în cele de mai sus, personajul respectiv începuse deja să deranjeze întreaga comunitate cu mesaje interminabile despre pretinsa luptă pe care o ducea cu evreii, dar la un moment dat personajul a intrat în conflict cu Codru - Pădure care, din câte s-a înţeles la vremea aceea, ar fi ameninţat-o pe aceasta. Aici trebuie să înţelegem că în limbajul internauţilor o astfel de ameninţare nu înseamnă nimic şi până la momentul apariţiei contului personajului respective, o ameninţare făcută de un cont cu nume fictiv către un alt cont cu nume fictiv nu fusese luată niciodată în serios. Din acest moment “Donquixotederomania” aka “Madeinromania” a declanşat o campanie de denigrare împotriva lui Codru iar, acest tip de campanie avea să se repete de-a lungul anilor, rând pe rând împotriva ficărui membru important al comunităţii noastre.

Aşa cum aţi citit mai sus, “Madeinromania” niciodată nu şi-a ales drept ţinte conturi anonime, ci doar liderii comunităţilor naţionaliste (patriotice) online. Reluând ideea de mai sus, campania împotriva lui Codru s-a desfăşurat în modul următor: personajul respectiv ( madeinromania) a mimat o criză de isterie în care se plângea continuu că ea “fiind femeie naţionalistă, adevarată patrioată” ce nu voia decât să promoveze doar ceea ce este românesc, a ajuns să fie ameninţată şi denigrată de un “golan”, care a profitat de faptul că este femeie, el crezând că ea nu va şti “cum să reacţioneze” şi ca de fiecare dată când acest personaj avea să intre în conflict cu cineva, canalul ţintă, Codru, a fost suspendat (revendicari false de copyright) Totuşi Codru nu s-a lăsat înfrânt, ci şi şi-a deschis un nou canal, iar de pe acest canal “a ajuns să facă pace cu ea”. Lucrurile păreau a reintra pe făgaşul normal, iar Codru, care era un adolescent din Canada, începuse să-i informeze pe ceilalţi membri ai comunităţii româneşti că a început să-şi comande cărţi din ţară şi că dorea să realizeze un documentar tip Teleenciclopedia despre istoria Transilvaniei. El a şi reuşit să facă primele 3 episoade, care erau foarte bine făcute, atât din punct de vedere grafic, cât şi din punct de vedere narativ, erau foarte bune, ţinând cont că engleza era pentru el o a doua limbă cu care fusese crescut de mic. Filmele erau realizate atât de bine astfel încât, la vremea aceea, noi am crezut că şi-a achiziţionat un program profesionist de editări filme. În paralel cu seria de filme despre istoria Transilvaniei, el a început să facă şi un serial unde îi învăţa pe străini să vorbească româneşte; fiecare episod era o lecţie în care îi învăţa câte ceva. Canalul lui mergea atât de bine, era atât de frumos structurat, încât cei care crezuseră că contul “Donquixotederomania”, “Madeinromania”, “Fatadindacia” este un cont naţionalist, nu-şi mai imaginau că aceasta îl va ataca din nou.  Chiar si in cazul in care faptele relatate de ea ar fi fost parţial adevărate.

În mediul naţionalist (al celor care promovează valorile româneşti) indiferent de conflictul pe care l-ai avea cu alt naţionalist care promovează aceleaşi valori, niciodată nu s-a pus problema cenzurării materialelor care promovează imaginea României într-un mod frumos, având in vedere cât de slab este promovată imaginea României. Un exemplu real al celor afirmate anterior este cazul lui Mihai Rapcea de profesie avocat, aspru criticat de naţionalişti pentru relaţiile sale cu mişcarea yoghină MISA, dar care nu este criticat şi pentru acţiunile sale naţionaliste si nici unui nationalist roman nu i-ar trece prin minte sa îi cenzureze acestuia un material naţionalist.

Prin urmare Codru începuse să fie privit din nou cu simpatie de toată lumea, şi, având în vedere formatul noului său canal, nimeni nu avea nimic sa îi reproşeze.

Lucrurile aveau să ia o întorsătură foarte ciudată în momentul în care Codru a urcat un film referitor la holocaustul din România de pe vremea regimului Antonescu. Pentru realizarea acestui documentar, Codru se consultase cu mai mulţi membri vechi ai comunităţii şi ajunsese să realizeze un documentar foarte bine conceput şi structurat. Cea mai mare parte a documentarului se baza pe datele lui Wilhelm Filderman (şeful comunităţii evreieşti din perioada interbelică) şi ale lui dr. Sabin Manoilă. Cei doi furnizaseră la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial date referitoare la numărul evreilor rămaşi în Transilvania ocupată de unguri, Basarabia ocupată de sovietici, şi Cadrilaterul ocupat de bulgari. Alte date furnizate de Codru în acest documentar erau citate din diverse personalităţi interbelice, parte din ele de orgine evreiască, referitor la soarta evreilor din timpul regimului lui Antonescu. Documentarul, din câte am spus, era foarte bine realizat, iar avantajul major al acestui documentar era că se folosea şi de surse evreieşti. Momentul postării acestui documentar pe YouTube a coincis şi cu declanşarea unei adevărate campanii de ură împotriva lui Codru. “Madeinromania”Donquixotederomania”, a devenit dintr-o dată cea mai bună prietenă a extremiştilor unguri, pe care Codru îi combătea de ani buni. Această campanie avea să se desfăşoare într-un stil care mai târziu avea să devină clasic grupului de diversionişti despre care vorbim.

 YouTube a fost invadat de filme unde faţa lui Codru, care făcuse imprudenţa să se arate în faţa camerei, era batjocorit simultan şi de pe canalele ungureşti, şi de pe canelele grupului “Madeinromania”. În cele din urmă, atacat din toate părţile şi cu restul comunităţii risipite, Codru avea să părăsească YouTube-ul. La scurt timp după aceasta, “Madeinromania” a realizat şi ea un film despre holocaust, extrem de slab, bazat pe un singur argument principal, i.e un anume evreu care, din câte ştim, ar trăi în momentul de faţă în Israel, ar fi declarat că el nu crede că ar fi existat un holocaust în România. Practic “Madeinromania” reuşise să elimine de pe internet un film raţional şi foarte bine realizat şi lăsase în locul acestuia un film extrem de simplist şi foarte prost realizat. Iar acest pseudo-documentar va fi prezentat de respectivul grup, ca “adevăratul răspuns” al comunităţii româneşti la problema holocaustului. Cât despre problema Transilvaniei, acesta a fost întotdeauna un subiect sensibil pentru Madeinromania – ea, în general, evitând să realizeze clipuri sau să aibă postări pe acest subiect.

Grupul de diversionişti nu şi-a oprit acţiunile aici deoarece, după eliminarea lui Codru de pe reţeaua de socializare, mai rămăsese postată pe YouTube o întreagă serie de documentare făcute în colaborare cu Alexandru XVI şi care erau urcate pe canalul acestuia. Canalul lui Alexandru XVI avea peste 1.000.000 de vizualizări, ceea ce era mult pentru comunitatea românească din preajma anului 2008, când multe filme româneşti abia dacă aveau câteva sute de vizualizări. Nu ar trebui să ne surprindă că următorul canal care avea să cadă a fost cel al lui Alexandru XV.

Pe lângă conturile cunoscute ca aparţinând grupului "Madeinromania" au apărut şi o serie de utilizatori necunoscuţi până atunci care erau în căutare de a provoca disensiuni pe conturile noastre. Aceşti instigatori intrau, de exemplu, pe unul dintre conturile importante ale comunităţii noastre şi începeau să posteze mesaje cum că respectivul utilizator ar fi îndrăznit să o insulte pe Madeinromania. În aceste mesaje se repetau obsesiv că ea este femeie, este naţionalistă, iar el (contul ţintă) a comis imprudența de o insulta pe ea, femeie naţionalistă, femeie creştină, şi care a făcut atât de multe pentru comunitate. În general după aceste atacuri, apărea şi unul din conturile Madeinromania care, pretinzând a da crezare celor spuse de noul cont anonim, declanşa o întreagă campanie împotriva contului ţintă.

Alexandru XVI avea să-şi redeschidă un nou canal pe care nu mai avea să posteze niciodată seria de documentare făcute împreună cu Codru despre istoria Transilvaniei.

Tot în această perioadă, avea să cadă şi contul VickEU deşi acesta intrase în conflict cu mai multe grupuri, printre care si nişte grupuri ateiste si satanişti. Prin urmare VyckEu nu a putut niciodata sa confirme dacă a fost tot grupul Madeinromania cel care i-a suspdendat vechiul cont. Acesta din urmă avea să-şi încarce mare parte din vechile filme pe un nou canal, şi totodată avea să-şi deschidă un nou canal de religie care avea să-l ţină departe de acest conflict timp de 2 ani. Ţinând cont că acesta din urmă avea să devină preocupat de probleme spirituale, nu ar trebui să ne mire că atunci când i-a venit rândul de a fi atacat din nou, avea să fie denigrat prin expresii ca "fals creştin", "fals ortodox", în stilul clasic “Madeinromania”.

Având în vedere că acest capitol se numeşte modul de acţiune vom mai enumera câteva tactici folosite de “Madeinromania”  înainte de a continua în capitolul următor povestea noastră.

 

Comunitatea românească de pe YouTube, înainte de apariţia lui “Madeinromania”, era o comunitate foarte variată şi diversificată.  De exemplu, contul Plygheorghe se ocupa în mare parte de traduceri de poezie româneşti şi literatură; VickEU se ocupa în mare parte de istorie, în special de istoria Transilvaniei şi a comunităţii româneşti din Transilvania si ungaria de azi; Alexandru XVI se ocupa în mare parte de filme despre armată şi despre istoria românilor şi NaţionalistRou avea filme cu cântece patriotice. Toate aceste canale menţionate mai sus aveau să dispară într-un mod sau altul, iar în locul lor aveau să apară zeci de conturi cu dr. Paulescu care promovau un antisemitism vulgar.

Lucrurile păreau ca şi cum toate conturile care promovau altceva decât un antisemitism vulgar, altceva decât tot felul de conspiraţii masonice, ajungeau să devină conturi “ţintă” şi să fie înlocuite de nişte conturi cu conţinut vulgar.

            Lucrurile se realizau în unul din modurile următoare: erau raportate ca inadecvate fie comentariile, fie clipurile de pe canale. Când această tactică nu a mai funcţionat, filmele erau revendicate ca aparţinând unei companii fictive de producţie film sau chiar din numele uneia reale, iar pentru aceasta, se ajungea chiar să se realizeze un blog fictiv care ar fi aparţinut presupusei companii, după care politica de copyright pe YouTube era abuzată prin falsa revendicare a filmului de către grupul “Madeinromania”. Un canal YouTube era suspendat după un anumit număr de reguli încălcate. Prin urmare, grupul respectiv abuza de această politică şi iniţia revendicări false împotriva canalului ţintă.

La vremea aceea în comunitatea apologetică în care VickEU intrase, astfel de atacuri erau la ordinea zilei. Mulţi au crezut că “Madeinromania” s-a inspirat din mesajele de susţinere ale acestuia pentru alte canale creştine atacate de atei. Deoarece VickEU era implicat în această nouă luptă unde şi filmele acestuia erau ţintă pentru ateii din vest care cunoşteau foarte bine limba engleză şi ştiau mult mai bine legile YouTube, ne-a învăţat cum să emitem contra revendicări. Acestea însemnând că atunci când cineva a emis o revendicare falsă, ai dreptul să ceri reanalizarea revendicării, emiţând totodată o proprie declaraţie că materialul cenzurat nu încalcă niciuna dintre regulile YouTube.

Prin urmare, noile canale ale unor utilizatori mai vechi de YouTube care fuseseră din nou suspendate, au fost reactivate. Primul a fost noul canal al lui VickEU (suspendat din nou), urmat de noul canal al lui Alexandru, urmat de canalul lui Plygheorghe si de canalul grupului Altermedia. Aceasta a fost probabil şi singura victorie a comunităţii împotriva grupului “Madeinromania” care odată cu schimbarea regulilor YouTube de a nu mai permite atât de uşor eliminarea unui canal, avea temporar să-şi mute acţiunile pe Facebook.
 Iată cum a arătat unul dintre filmele făcute de contul Codru pe care grupul de nenorociţi au reuşit să-l elimine de pe youtube:
 
  Sursa: http://www.220.ro/documentare/Bucharest-And-Chisinau-2-Capitals-1country-1language-1NATION-CodrulCXI/bRrg0j53Rr/
 
 
 
Exemple de denigrare online:
 
sursa diversiunii: http://www.youtube.com/watch?v=w53YJp3Q2cI
 
 DIVERSIONIŞTII SCRIU DESPRE CEI DENIGRAŢI CĂ AR FI DIVERSIONIŞTI, HOŢUL STRIGĂ HOŢUL!
 
Adevarul despre CodrulCXI aka padure111
LegionarStelistLegionarStelist· 20 de videoclipuri
30
181 de vizionări
Apreciază 12     Nu apreciază 8

Încărcat la 27.09.2010

Nicio descriere disponibilă

Comentarii din partea persoanei care a încărcat videoclipul (LegionarStelist)

 • LegionarStelist

  @silviuverdes

  nu ti se pare ca am fsot prea bun cu tine si te-am lasat sa cri la videoclipurile mele, sa ma insulti pe mine si pe prieteni mei ?

  Bai , unde te crezi aici, pe tarlaua lu ma-ta ?

  Aici esti al mine acasa si trebuie sa folosesti un limbaj civilizat, nu esti in cocina cu porci acolo unde ai crescut de mic, aici te rog sa vorbesti frumos, ca nu te-am jignit, iti cer argumente, nu insulte, nu fraze copy paste care le postezi peste tot sa faci tu diversiune !

  ·

Toate comentariile (2)

 • PaulescuInMemoriam

  Felicitari pt expunerea impostorilor si diversionistilor!

  5*****

  ·
 • StindardulDacilor

  ,el in loc sa scrie despre subiectul clipului in sine,el se ia de id-urile oamenilor...tipic diversionistilor care vor sa devieze atentia de la subiectul de baza.

 • StindardulDacilor

  , "shlomof69" si-a pus numele lu prietenul tau si a lui CodruCXI , " shlomof " +69 ca sa intrebe prostii ca tine de ce ! Ințeleseși mahalagioaco siviuverdes femeia Andrada cu cont de barbat di șe?

  Jidane silviuverdes = hazak23 , stii, noi românii avem o vorba:

  „PROSTU MOARE DE GRIJA ALTUIA si cainele de drum lung„

  BEȘI dașilea șoldoviene solomone

 • StindardulDacilor

  ,daca nu intereseaza pe nimeni,atunci tu ce esti,NIMENI?hahahaaa

 • LegionarStelist

  Silviule jidane,da care e problema ta ca si-a pus nume de evreu, tu cum ti-ai pus jidane nume de roman ?

  Ce iti pasa tie de ce nume isi pun alti, de ce nu ataci pe jidanu Euroamerican02 care isi pune nume de romani si urca clipuri cu tigani,sa ne faca de ras ?

  De ce, aia sunt frati tai, de jidani nu te legi ?

  Da, eesti cumva frustrat ca iti zic pe nume, JIDAN ? iti e rusine cu originea ta ?

  In Israel sa duca ma-ta la bou de tac-to, iar mars de la clipurile mele mah

 • LegionarStelist

  asa mah, voi atacati numai in satra, noi jidanii astia, ai venit sa-i iei apararea lu codru, sunteti vorbiti intre voi jidanilor ?

  ce cauti la taote clipurile mele despre evrei sa instigi la cearta si sa te legi de mine peste tot, sa ma faci fascist, desi eu sunt contra fascistilor ?


 
24.12.2012 ora 15:58

De menţionat este că şi canalul lui Victor Roncea care purta chiar numele lui a fost suspendat definitiv. Din câte am mai menţionat, după atacurile unuia din conturile recunoscute ca făcând parte din grupul  MadeinRomania” eram supuşi şi unui atac prin învăluire din partea unor grupuri anonime recent create, care erau susţinători fanatici ai „MadeinRomania”. Evident la acea dată s-a tras concluzia că erau conturi „clonă” ale respectivului grup. Modul de operare al grupării era foarte stângaci dar la un moment dat au apărut nişte schimbări radicale de tactică ca şi cum cineva ar fi instruit-o. Din gama acestor schimbări a fost şi crearea conturilor „Sfântacredinţăortodoxă”, „Duhulcăpitanului”, „PrinţulMistic”,  care erau susţinători declaraţi ai grupului „MadeinRomania” aka „Fatadindacia” dar de această dată nu se mai putea spune despre ei că sunt conturi anonime deoarece aveau materiale filme, poze, avatare, background, deci erau conturi lucrate. Din momentul în care începuse să devină clar pentru toată lumea că grupul „MadeinRomania” îşi alegea ca ţintă doar conturi care promovează frumos imaginea României, ea a început să ne acuze pe noi, vechii utilizatori că noi facem acelaşi lucru cu canalele grupării, folosind sintagma „În copacul care dă roade, dai cu pietre”. O altă schimbare de tactică a fost ca în momentul în care o acţiune de-a „ei” era deconspirată, fie să şteargă toate urmele şi să ne acuze că a fost o invenţie de-a noastră, fie că blogul sau canalul respectiv după care ea se deconspirase ar fi fost în realitate al „fals” de-al nostru.

În aceşti doi ani, youtube se schimbase radical, mai ales odată cu posibilitatea încărcării filmelor lungi, youtube nu mai era despre utilizatorii mici care postau diverse clipuri făcute de pe calculatorul de acasă. Evident aceste filme continuau să fie încărcate, dar cele câteva sute sau mii în cele mai bune cazuri, de vizionări pe care puteau să le atingă, erau complet umbrite în special de canalele de muzică şi producătorii de filme care încărcau filme întregi sau trailere. Acesta a fost momentul în care o parte din utilizatori au migrat pe facebook. Şi „MadeinRomania” a venit odată cu ei. Odată cu venirea lui „MadeinRomania” pe facebook, aceasta şi-a adus şi vechile tactici, şi prin urmare la scurtă vreme, mai multe pagini de facebook aveau să fie suspendate ca urmare a unor raporturi false. Unul din ultimele mesaje care au circulat prin ce mai rămăsese din comunitatea română de youtube a fost că „MadeinRomania” a parazitat youtube. În urma ei au rămas zeci de conturi cu Paulescu, conspiraţii masonice şi evreieşti şi totodată în urma ei a rămas şi o gaură imensă prin gonirea a numeroşi utilizatori de calitate precum „CodruXVI” etc care părăsiseră deja youtube dezgustaţi de această grupare.

 

CUM A AJUNS SĂ DENIGREZE UN PARTID NAŢIONALIST

-        MOMENTUL PPP – (actualul partid „Totul pentru Ţară”)

La momentul intrării acestei grupări pe facebook, „Partidul Pentru Patrie” care avea să se redenumească „Totul pentru ţară” era în curs de reorganizare. La acea dată în PPP intrase un grup de tineri care se autointitulau grupul „gardul de fier”. Deoarece aceştia erau foarte tineri şi foarte activi pe internet, au primit sarcina să se ocupe de promovarea unor acţiuni ale partidului pe internet. Unul dintre membri comunităţii noastre era şi simpatizant al acestui partid, între el şi câţiva dintre membri mai vechi ai partidului existând o relaţie de prietenie. Prin urmare acesta a considerat ca necesar să redea grupului „gardul de fier” câteva indicaţii referitoare la pericolele din lumea online. Printre aceste indicaţii membrul comunităţii noastre le-a dat şi o listă cu persoane din mediul online care trebuiau pe cât posibil evitate. Deoarece câţiva din membrii grupului „gardul de fier” erau băieţi tineri (în primul an de facultate şi foarte naivi) din întreaga listă semnalată de omul nostru numele „fatadindacia” i-a captivat. După care pozele provocatoare folosite de aceasta ca avatar şi limbajul folosit, au contribuit la stabilirea unei legături dintre aceştia şi respectivul personaj. Astfel un grup care până la acea dată activase anonim pe facebook şi youtube a ajuns să aibă legături reale, cu personaje reale din lumea naţionalistă. Mai târziu aveau să apară o serie de neînţelegeri între grupul „gardul de fier” şi PPP prin urmare cele două organizaţii aveau să urmeze drumuri diferite. Grupul „Madeinromania”  îşi crease deja legături cu cele două organizaţii. Una din primele „ţinte” pe care grupul avea să şi le aleagă a fost secretarul pe vremea aceea al partidului, FlorinDobrescu, cu care la fel ca şi pe youtube şi facebook, aveau într-o primă fază să încerce să creeze o „relaţie de prietenie”. „MadeinRomania” avea să pozeze ca un simpatizant al partidului care doreşte să afle mai multe despre acesta. După ce probabil şi-a atins acest prim obiectiv, „MadeinRomania” s-a „aliat” cu grupul „gardul de fier” care la acea dată părăsise partidul. Acest grup care avea relaţii foarte bune cu „MadeinRomania”, ciudat, aveau să părăsească internetul declarând în mod suspect faptul că erau filaţi de serviciile secrete, SRI; STS, 2,15, etc.

Citez „De trei luni de zile blogul nostru incepuse sa fie f atent monitorizat…adica la sange…STS,Jandarmerie,Departamentul Informatic al Parlamentului,SRI…acum trei saptamani ne-a spus un prof din facultate ca au venit unii de la SRI,sa se intereseze de doi dintre noi…ce fel de oameni suntem,daca mergem la cursuri,daca avem pe cineva in spate…prof respectiv a venit la noi si ne-a spus…omul a fost de buna credinta…pe urma, printr-o anumita pers, am primit un mesaj:”Se vede ca sunteti niste tineri rasariti fata de altii care sunt de varsta voastra dar stati in banca voastra…ca ati agitat apele unde nu trebuie si cineva va luat la ochi…”noi am fost patru insi care ne-am ocupat de blog…cu o seara inainte sa inchidem blogul am stat pana la 8 dim sa ne gandim ce facem…ne-am pus urmatoarea problema:DACA CEDEAZA UNUL DINTRE NOI SI CEILALTI NU STIU?!?are un moment de nebunie, de teama poate, si cedeaza…ce ne facem?!am luat decizia ca sa inchidem blogul…sa-i facem sa-si muste mainile…n-am crezut ca se poate ajunge pana aici…ca si in facultate noi ne-am batut pt ideea aceasta…ne-au lasat in pace ca sa vada ce facem si cum evoluam…

Cand a fost scandalul cu Petru Voda, noi am dat f tare in Katz…ala ne luase la ochi inca de anul trecut…anul trecut ne-au amenintat ca ne fac plangeri penale…poate ai vazut ca postasem pe blog…am vb cu diferite persoane si ne-au spus si noua:”Sa va fereasca D-zeu sa iasa PSD-ul la putere…o sa fiti printre primii care vor fi maziliti…”

saccsiv ,nu conteaza daca ne-am certat…ne certam noi intre noi….dar nu vroiam sa ajungem sa fim cartite pt sistemul din Romania…incepeam sa ne banuim intre noi si atunci se ducea de rapa totul…ai vazut cum stau lucrurile si toata lumea este de acord ca ne indreptam inspre dictatura…noi am crezut ca este de gluma pana si-a aratat sistemul adevarata fata… acum doua sapatamani ne-am dat seama ca ce spui tu aici este cat se poate de real…ca asa este omul facut,pana nu loveste cu capul in prag nu se convinge de adevar…noi ne-am expus f mult si la nivel de strada…anul trecut am fost cu Vasiliu si Rapcea,si am protestat in fata ambasadei USA…lucrurile acestea nu se uita atat de usor….cineva i-a spus anul trecut lui Rapcea:”Vezi ca exista catuse si pt avocati…”

Nu este asa usor sa renunti la un blog…am pierdut zeci de nopti….am stat mii de ore la calc pt blogul ala…si pana la urma sa-l inchidem atat de aiurea…nu stiam in cine sa mai avem incredere…atunci cand ne-am luat de tine,Mihai Rapcea a fost primul care ne-a sunat si ne-a spus:”Daca loviti in saccsiv,Apologeticum sau Vasiliu,voi loviti in Miscare si in ortodoxie…saccsiv,poate este mai absurd in unele privinte dar alaturi de Apologeticum, sunt singurii care tin in viata Miscarea pe internet…” saccsiv, in anii astia de lupta care ii avem in spate am vazut multe lucruri…am vazut tradari cum nu ne inchipuiam sa existe…ne-au facut in asa hal incat sa nu mai stim in cine sa avem incredere…poate nici tie nu-ti spuneam toate aceste lucruri daca nu ne povestea Rapcea, despre tine…

Doamne ajuta!”

Sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2011/04/07/de-ce-fratii-de-la-gardul-de-fier-si-au-inchis-blogul/

Ca şi o paranteză a adminului acestui site, grupul “Gardul de fier” ar fi avut mai mult succes dacă urma cele 10 porunci pe care trebuie să le ţină legionarul:

1. Nu crede în nici un fel de informaţii, de veşti, de păreri despre Mişcarea Legionară... Legionarul nu crede decât în ordinul şi cuvântul şefului său ...


2. Dă-ţi bine seama pe cine ai in faţă. Si cântăreşte-l cum trebuie si când este inamic care vrea să te înşele si când este prieten prost pe care l-a inşelat înainte un inamic.

3. Păzeşte-te ca de o mare nenorocire de omul străin, care te îndeamnă sa faci ceva. El are un interes şi voieşte sa-şi facă interesul prin tine, sau să te compromită in fata celorlalţi legionari.
Legionarul acţionează numai la ordin, sau din iniţiativa sa proprie.

4. Dacă vrea cineva să te ademenească sau să te cumpere: scuipă-l in ochi. Legionarii nu sunt nici proşti, nici de vânzare.

5. Fugi de cei ce voiesc să-ti facă daruri. Nu primi nimic.

6. Îndepărtează-te de cei ce te linguşesc şi te laudă.

7. Unde sunteţi numai trei legionari, trăiti ca fraţii intre voi: UNIRE, UNIRE şi iar UNIRE.
Sacrifică tot, calcă-te pe tine în picioare cu toate poftele şi cu tot egoismul din tine, pentru această unire. Ea, unitatea, ne va da biruinţă.
Cine este contra unităţii, este contra biruinţei legionare.

8. Nu-ţi vorbi de rău camarazii. Nu-i pârî. Nu şopti la ureche şi nu primi să ţi se şoptească.

9. Nu te speria daca nu primeşti ordine, veşti, răspunsuri la scrisori, sau dacă ţi se pare că lupta stagnează ...

10. În singuratatea ta, roagă-te lui Dumnezeu, în numele morţilor noştri, pentru ca să ne ajute să suferim toate loviturile până la capatul suferinţelor şi până la marea înviere si biruinţă legionară.***

*** C.Z. Codreanu "Circulari si manifeste"

Sursa: http://www.miscarea-legionara.net/doc_doctrina_porunci.html

 

Altă paranteză care prezintă imensa greşeală care a săvârşit-o acest grup, probabil din lipsă de experienţă şi lipsa cunoştinţelor despre mişcarea legionară:

Punctul 5, paragraful 22 din cărticica şefului de cuib:

22. Atacuri de vrăjmăşie – calomnii, agresiuni, abuzuri ale autorităţilor – înregistrate. Numele persoanelor ce atacă şi adresele lor.

Sursa: http://www.codreanu.ro/carticica.htm

Această retragere a avut rolul de a încuraja astfel toate structurile antiromâneşti, antilegionare de a continua ofensiva prin faptul că au primit un imbold prin desfiinţarea grupuleţelor de simpatizanţi ale mişcării ceea ce din punctul meu de vedere constituie o greşeală strategică de proporţii.

După ce obţinuse informaţii ca pretins “simpatizant” de la partid iar din cealaltă parte de la grupul „dizident”, gruparea avea să se folosească de aceste informaţii precum şi de o serie de bârfe, pentru a lansa atacuri denigratoare împotriva partidului şi atacuri personale asupra secretarului, vice-preşedintelui, a unor şefi de filială, membri şi simpatizanţi ai partidului. În timpul campaniei denigratoare, aceasta s-a aliat şi cu Asociaţia „Totul pentru ţară”, aflată în conflict cu PPP deoarece una sau două persoane din fostul grup „Gardul de fier” erau la acel moment şi simpatizanţi sau membri ai „Asociaţiei Totul pentru ţară”. Astfel a ajuns grupul „fatadindacia” o grupare anonimă să acţioneze în lumea reală împotriva unui partid legal înfiinţat. Unul din membri „Asociaţiei Totul pentru Ţară” care făcea parte din foştii simpatizanţi ai partidului era Gabriela Şchiopu, cu acest personaj avea să lege cu „MadeinRomania” o prietenie virtuală, în aşa fel încât aveau să se denumească una pe alta „soră de suflet”.

ACTIVITĂŢILE DE PE FACEBOOK

La momentul intrării pe facebook, gruparea avea deja experienţa acumulată pe youtube, prin urmare, în momentul în care începea un nou atac împotriva unei ţinte, simultan cu aceasta, îl acuza pe respectivul de tot ceea ce făcea „ea”, adică în momentul în care „MadeinRomania” începea denigrarea unei persoane, ea îl şi acuza pe acesta că de fapt el este cel care o denigrează, că de fapt el este contul clonă şi cel care fură avatare, poze etc, încât respectivul nu mai ştia cum să reacţioneze. Practic dacă el ar fi încercat să explice exact ceea ce se întâmplă, el ar fi copiat ceea ce grupul „MadeinRomania” spusese deja despre el.. Ca să înţeleagă toată lumea: toate etapele atacului grupului „MadeinRomania” erau dublate de anunţuri de pe unul din grupurile găştii unde contul ţintă era expus, „demascat” ca făcând exact aceleaşi activităţi pe care grupul le făcea împotriva sa. Prin urmare respectivul era pus în imposibilitatea de a raporta prietenilor, subscriberilor ceea ce se întâmplă. Buimăcit şi dezorientat de cele mai multe ori acela se vedea nevoit a renunţa la luptă. O altă metodă pentru a denigra o persoană, este de a copia informaţiile de pe contul acestei persoane, şi a lansa atacuri împotriva prietenilor acestei persoane dintr-un cont fals cu numele „ţintei”. La fel c şi pe youtube, pe facebook „MadeInRomania” a creat o mulţime de conturi cu Paulescu, Ion Antonescu, cu denumire dacică, etc  cu ajutorul cărora încerca să creeze naţionalismului românesc o imagine de antisemiţi obsedaţi de conspiraţii. O altă metodă ar fi:  în anunţurile găştii asocierea numelui persoanei ţinte cu alţi utilizatori cu care grupul „MadeinRomania” intrase în contact(conflict). Astfel dacă „MadeinRomania” ajunsese să se înjure cu un cont mai puţin cunoscut, se folosea de acest eveniment pentru a-l declara pe respectivul certăreţ, ca aliat sau membru al grupului sau prieten cu persoana „ţintă”. Un bun exemplu ar fi cazul lui Liviu Davidescu, care pe cont propriu, a adoptat tacticile grupului folosind metodele acestora împotriva lor. Prin urmare când grupul „MadeinRomania” s-a văzut la rândul său sub asediu, insultat de această persoană, au început să emită comunicate peste comunicate cum că respectivul face parte dintr-un „grup” în care au introdus toate „ţintele”, deşi la acea dată persoanele respective şi Davidescu nu se cunoşteau reciproc, şi nici nu au avut vre-o legătură nici după acea dată.

Cum a încercat să treacă de la nume genul „FatadinDacia” la nume cu tentă reală şi poze realiste.

Din câte am mai precizat personajul părea că are cunoştinţe minime de istorie, limba română şi filologie, prin urmare când a fost să-şi aleagă un nume românesc nu a fost în stare să aleagă un nume realist ci, inspirându-se din conversaţiile noastre pe temă istorică şi etnologică, a combinat numele „Ecaterinei Teodoroiu” şi „Babei Dochia”. Astfel a apărut un nou personaj „Ecaterina Dochian”, înainte se mai numea şi "Ecaterina Iancu". Un alt nume folosit de aceasta a fost „Elena Nicolae”, numele lui Elena şi prenumele lui Ceauşescu. Mai nou şi-a luat şi denumirea probabil furând ideea din grupurile care studiază mitologia greacă, „Hestia”. Pozele folosite de aceasta au fost întotdeauna poze de femei atractive, preluate de la diverse actriţe de film precum „Nicole Shroud” şi folosite evident fără acordul acestora.

Exemplu: căutând pe google Nicole Shroud apare poza ei reala:

Pe acest link =>>> Sursa, de unde a fost preluata poza


 

Poza adaptată de grupare:

 

Pozele se schimbă periodic şi de fiecare dată în grupuri făcea haz pe seama unuia din conturile ţintă, care chipurile „ar fi căzut în plasă”, „hihhihheheheh” şi ar fi crezut că poza de la avatar este chiar „FatadinDacia”. Cu toate acestea nimeni nu a dat vreodată crezare că respectiva membră a grupării îşi va declara vreodată identitatea reală.

 

 Pentru a părea mult mai credibilă, atât pe youtube cât şi pe facebook, dădea de înţeles că fie că urmează să ia legătura cu „Poliţia” fie, chiar ar fi depus deja plângere, deoarece „nu se mai poate”. Evident pentru orice persoană întreagă la minte, este complet iraţional ca un cont de facebook / youtube cu nume precum „FatadinDacia”, să depună o plângere la „Poliţie”. Pe de altă parte, singurul motiv declarat pentru care „fatadindacia” nu ne-a dezvăluit adevărata ei identitate erau pretinsele ameninţări; pe când odată ce ar fi început demersurile legale împotriva persoanelor „care ar fi emis ameninţări” împotriva ei, anonimatul nu ar fi mai existat. Mai există şi suspiciunea că ar face parte din organizaţii antiromâneşti consacrate sau ar avea o colaborare strânsă cu ele, de unde şi frica de a intra cu indentităţi reale. Un exemplu bun de inamic care luptă pe faţă este al iredentistului de origine maghiară Csibi Barna care a reuşit performanţa de a  înfuria o naţiune întreagă prin acţiunile sale defăimătoare împotriva imaginii lui Avram Iancu, lucru care a condus şi la contraatacul românesc executat de RNS (Romanian National Security) împotriva siteurilor posturilor de televiziune şi al ziarelor din Ungaria care au căzut pentru cel puţin 24 de ore.

Este curios cum de la momentul intrării pe facebook grupul „MadeinRomania” a reuşit să atragă nu număr mare de simpatizanţi având în vedere că: nu au avut niciodată o acţiune publică, nu au fost prezenţi niciodată la nici un eveniment cu conotaţii naţionaliste (eventual sub formă de infiltraţi), nu au urcat niciodată o poză care să nu o putem găsi cu toţii la o simplă căutare pe google, şi mai mult decât atât, nu avem informaţii că ar fi pus o floare, o lumânare sau că ar fi participat la vreuna din numeroasele comemorări organizate de numeroasele organizaţii naţionaliste. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor „ţintă” atacate de această grupare, au făcut toate aceste fapte.

 

Subsemnatul care este şi proprietar al siteului, am intrat în contact cu această grupare în momentul în care gruparea era la faza infiltrării partidului unde doreau să acţioneze ca şi simpatizanţi. La data respectivă aveam 1 singur cont pe youtube şi 1 cont pe facebook şi prin urmare mi-au atras atenţia. Ce era de remarcat e că la acea dată aveau o activitate de propagandă profund antisemită, aveau grupuri în care denigrau organizaţiile masonice fără a aduce argumente logice sau istorice, cum fac alţi useri naţionalişti. În acelaşi timp, din declaraţiile unor persoane care au dat peste această grupare, au obligat pe câţiva oameni din listele lor de prieteni să înceapă şi dânşii o campanie plină de înjurături împotriva „jidanilor” şi „ţiganilor”. Cei care au refuzat să execute aceste manevre au fost denigraţi în stilul clasic ca aparţinând etniei pe care dorea gruparea să o atace.  La acea dată mi s-a părut suspectă absolut toată activitatea lor deoarece acţionau doar sub masca anonimatului ceea ce intră în contradicţie totală cu „legile onoarei”. Chiar dacă mulţi utilizatori preferă să activeze sub anonimat pe internet, aceştia pot fi uşor identificaţi după apartenenţa la una din grupurile naţionaliste, ceea ce nu a fost cazul cu gruparea „MadeinRomania”, aka „FatadinDacia” aka „VladTs3pesh” aka „Ecaterina Dochian” şi mai nou „Centrul pentru combaterea antiromânismului”, aka „Ecaterina Hestia”, „Duhulcapitanului”, „Ecaterina Iancu”, „Nicolae Constantin Paulescu”, de care un ştia nimeni, cine sunt şi cu ce se ocupă (până am dat eu peste dânşii). De remarcat este faptul că grupul de pe facebook „Vlad Tepeş” aparţine unei pseudo-jurnaliste care are legături cu majoritatea organizaţiilor antiromâneşti, cum ar fi de exemplu JIDF şi se declară ca având o vastă „experienţă” alături de trupele „Spetnaz” şi anturajul lui Igor Smirnov, însă subiectul acesta am să-l  tratez pe pagina dedicată dânsei. O altă metodă deosebit de infectă era preluarea informaţiilor personale, în special poze cu familia, de exemplu dacă aveai poze cu copii erai deja catalogat drept neglijent, bolnav, sau în unele cazuri pedofil. Alţii care aveau poze de la un club sau cârciumă erau din start beţivani. Subsemnatul mai aveam şi poze cu arme de airsoft...căutând numele meu pe google veţi vedea că am devenit traficant de arme de foc şi arme "letale" alături de alte "ţinte" care au intrat şi ele alături de mine în filmele de denigrare, persoane pe care nu le cunoşteam şi cu care nu prea aveam nimic de-a face. E de la sine înţeles că odată ce am aflat cum funcţionează sistemul, am început să avertizez lumea care m-a privit cu un scepticism soră cu neîncrederea.Doar cei păţiţi mi-au dat dreptate şi au înţeles cum stă treaba. Atunci mi-am dat seama că mergând pe urmele mizeriilor lor cea mai bună soluţie e să contactez pe toţi cei pe care i-a denigrat echipa. Excepţia de la regulă, nu am contactat pe cei care au dus propagandă reală, veritabilă, în mod public, împotriva valorilor naţionale, fiind şi persoane publice, formatori de opinie.
24.12.2012 ora 22:29
 
 09.04.2013
Luând urma acestor impostori, am găsit pe internet linkuri de bloguri făcute de alţi utilizatori care se luptau cu această grupare mizerabilă în 2009-2010. Am identificat un blog al lui Eudancer http://roking1990.blogspot.ro/ care merita citit deoarece conţine exact cam aceleaşi constatări despre activitatea acestor infiltratori şi denigratori de meserie.
 
http://roking1990.blogspot.ro/search/label/Cine%20ataca%20userii%20romani%3F
 
 din care citez şi eu:

marți, 16 noiembrie 2010

Despre IMPOSTORI

Unii se vor intreba ce tot am eu cu impostorii/diversionistii de pe You Tube si nu numai ? Hmm...chiar asa...care e treaba cu acesti indivizi?

Eu si alti romani(membrii RoGroup si ROUIDF, AlexanderXVI, CodrulCXI, AndradaDaciana,etc), ne-am trezit atacati din senin de un grup de useri care se pretind romani patrioti si crestin-ortodocsi. Intrebarea fireasca e "DE CE?" daca noi nu faceam decat sa aparam imaginea Romaniei contra atacurilor din ce in ce mai intense si fara scrupule, ale antiromamilor, ale extremistilor, in special unguri si secui ? Eram obisnuiti sa fim atacati de tabara ungara dar nu ne-am asteptat sa fim atacati chiar de useri care, la prima vedere, pareau a fi romani si chiar unii care clamau ca sunt mari patrioti.
Acest grup de atacatori, incearca ca prin falsuri, minciuni, calomnii, sa discrediteze useri romani patrioti(ei bine DA, patrioti ) si, ceea ce e cel mai grav, sa destrame unitatea comunitatii romane. E posibil ca numarul celor atacati de acest grup, sa fie mult mai mare.

Dar hai sa vedem ce si cum cu IMPOSTORII

Unii se vor intreba:
- exista IMPOSTORI peYou Tube ? DA !
- exista victime ale IMPOSTORILOR? DA !
In postari de pe acest blog, prezint cateva din victimele lor precum si metodele folosite de grupul de atacatori

Cine sunt acesti IMPOSTORI, ce urmaresc, ce metode folosesc si, cel mai important lucru, cine sunt beneficiarii actiunilor lor ?

Ce urmaresc IMPOSTORII nu e greu sa iti dai seama, daca le urmaresti un pic activitatea iar metodele folosite sunt din cele mai perverse:
1. Anihilarea userilor romani patrioti care formeaza rezistenta pe You Tube contra propagandei antiromanesti desfasurata de persoane/organizatii/partide ostile Romaniei
2. Prin anihilarea patriotilor romani, acesti IMPOSTORI favorizeaza propagarea fara opreliste a propagandei antiromanesti, nu numai cea maghiara dar si cea anti unire cu R.Moldova
3. De pe diverse canale, unele disimulate in patrioti, crestini, adepti ai legionarismului, desfasoara actiuni perverse de manipulare a acelor useri romani naivi(tinta acestor actiuni sunt userii foarte tineri)
4. Printr-o campanie sustinuta de manipulare, o propaganda acerba antievreiasca si pro legionara, urmaresc o escaladare a antisemitismului, xenofobiei si prin asta prezentarea romanilor ca fiind un popor intolerant, violent, rasist. Beneficiarii directi dar nu si singurii, ai acestor actiuni, sunt extremistii secui si unguri, adeptii ideii de autonomie a asa zisului Tinut Secuiesc(in fapt o inventie, o aberatie caci nu exista asa ceva decat in mintile bolnave ale unora sau manate de interese obscure)
5. Inlocuirea filmelor cu adevarat valoroase ale userilor patrioti cu non-valori :
    - filme de o calitate indoielnica sau filme-manea cum obisnuiesc sa le categorisesc pe acele filme care umplu You Tube dar fara sa spuna nimic notabil.
    - filme diversioniste/manipulatoare, care ataca, in mod mai mult sau mai putin mascat, istoria romanilor si adevaratele valori
    - filme calomniatoare, deobicei postate de acesti diversionisti, pe canale-clona si/sau canale deschise de ei special pentru a insulta, manipula, calomnia
 Metodele folosite de ei, se bazeaza pe MINCIUNA si enumar cateva:
- CALOMNIA
- FALSULcare merge nu numai pana la a prezenta tot soiul de asa zise dovezi sau/si RECLAMATII FALSE DE COPYRIGHT
- AGRESIVITATEA si chiar SANTAJUL
- CLONAREA unor canale
- HOTIA, adica: FURTUL DE IDENTITATE, de FILME, plagierea de COMENTARII, PROFILE
- Isi deschid CONTURI PARAVAN,  FALS PATRIOTICE, folosite pentru a spiona alti useri si a racola, de ce sa nu o zic , useri naivi pe care apoi ii manipuleaza, instigandu-i impotriva altor useri
- Isi deschid conturi de pe care se lauda singuri si altele de pe care se contreaza, injura, insulta, toate pentru a crea impresia ca filmele lor au audienta si ca sunt mari patrioti . Conturile de pe care se AUTOINSULTA le prezinta ca si cum ar fi facute de membrii ai RoGroup, ROUIDF sau de alti useri pe care ei ii ataca

Multe filme pe care le folosesc ca sa creeze impresia de patriotism(oare cand vor invata romanii sa nu se mai lase manipulati de tot felul de mincinosi ?), sunt simple copii (insa fara sa mentioneze autorul real) ale filmelor de pe diverse site-uri ca cel al ProTV(chiar se laudau ca au ceva prieteni la acest post TV care ii ajuta sa faca reclamatii de copyright). Preluand tot soiul de filmulete de la ProTV(multe fara un continut de real interes sau relevanta pentru cultura si istoria romanilor), ei fac de fapt reclama unui post TV care se pare ca nu are alt scop decat sa ii prezinte pe romani ca fiind criminali, hoti si tigani, sa ii inebuneasca cu filme si imagini de o violenta extrema la ore la care se uita si copiii. Acest post promoveaza, in general, non-valori, transformand in vip-uri tot soiul de indivizi/individe de o moralitate indoielnica, agramati, excroci, homosexuali, etc)
M-am izbit de acesti IMPOSTORI si chiar am fost si sunt atacat de ei, in mod sistematic si josnic, cel mai probabil, pentru faptul ca sunt unul dintre acei useri care si-au dat seama ce e cu acesti IMPOSTORI si ce scopuri antiromanesti urmaresc ei.
Pe masura ce atacurile acestor IMPOSTORI impotriva userilor romani patrioti, se inmulteau si deveneau tot mai agresive si murdare, am inceput sa le observ cu mai mare atentie activitatea si bineinteles ca am inceput sa-mi pun niste intrebari. Initial am zis ca or fi niste neintelegeri la mijloc. Apoi mi-am zis ca e vorba de niste indivizi cam infantili si cu ceva probleme de educatie. M-am gandit chiar, la fel ca si altii, ca o fi vorba de niste nebuni....si totusi...nimic nu se lega asa ca altceva era la mijloc. Acum si aici, dupa ce am adunat mai multe date despre activitatea, nu ma sfiiesc sa o cataloghez, antiromaneasca a acestor IMPOSTORI, voi incerca sa dau niste raspunsuri la acele intrebari, intrebari pe care si multi dintre voi, cred ca vi le-ati pus. Deci, sa incepem!

Ii gasim, in ultima vreme, din ce in ce mai des pe internet, atacand useri romani, incercand sa se substituie unor adevarati patrioti si arogandu-si, in mod fraudulos, merite. Dam de ei la tot pasul si daca nu dam noi de comentariile lor agresive si urat mirositoare, ne trezim din senin tinta atacurilor lor...a IMPOSTORILOR. Cand isi fac aparitia, navalesc precum HUNII, nu de pe un cont ci de pe mai multe si toate cu un limbaj de indivizi needucati, obsedati, prosti si fuduli nevoie mare.
Atacurile acestor IMPOSTORI au aparut si s-au intetit odata cu activitatea de propaganda antiromaneasca desfasurata, sub ochii din ce in ce mai inchisi ai guvernantilor romani, de organizatii secuiesti/unguresti. Tintele pe You Tube, ale acestor IMPOSTORI/DIVERSIONISTI sunt aceleasi cu cele ale extremistilor unguri si secui

La prima vedere, e greu sa ii identifici, caci isi clameaza din rasputeri patriotismul si monopolizeaza nume de personalitati si/sau de eroi ai neamului romanesc, de cele
mai multe ori stalcindu-le in username cu o crasa lipsa de respect ce frizeaza batjocura. Un nume precum cel al lui VLAD TEPES, e sfant pentru ROMANI si nimic nu poate justifica stalcirea/maimutarirea numelui Sau. Ii mai recunosti si dupa username-uri pompoase ce isi clameaza mandria asa zis patriotica, fervoarea religioasa sau legionara sau care au in componenta numele tarii noastre, ROMANIA(de ex. ei afirma,prin username-urile alese ca sunt madelnRomania, mandre patrioate sau chiar arhangheli si insasi Sfanta Credinta Ortodoxa...) dar si username-uri ce folosesc cuvinte abjecte si la adapostul caruia isi desfasoara atacurile murdare impotriva romanilor patrioti. Au o mare inclinare catre obscenitati. O sa vedeti cateva exemple de canale si comentarii demne de ...hotarati voi ce :)

IMPOSTORII se dau drept romani si nu orice fel de romani ci chiar....."urmasi ai dacilor liberi" si nu orice fel de urmasi ci cei mai cei dintre cei mai cei si singurii.

Daca ii contrazici la vreunul din filmele lor sau esti "luat la ochi" de catre IMPOSTORI, te alegi repede cu etichete ca "jidan", antiroman, ucrainian, bozgor, mai nou...mason(mai sa-ti vina sa crezi ca Masoneria s-a adunat toata in Romania si ca tara nu mai e locuita de romani ci de evrei,ucrainieni,unguri,etc) si alte de genul asta si daca au vreun interes sa te compromita, inventeaza dovezi(care nu dovedesc insa nimic decat ura lor fata de romanii patrioti), iti fac clone, reclamatii false de copyright si te acopera cu kilometri de comentarii unele mai abjecte decat altele.

Filmele IMPOSTORILOR sunt in marea lor majoritate filme denigratoare, calomnioase sau filme-manea, de o calitate indoielnica...asta daca nu sunt filme furate de la alti useri romani, useri de cele mai multe ori suspendati cu reclamatii false de copyright de catre impostori, in tentativa lor izvorata din scopuri ascunse, de a se substitui adevaratilor patrioti.

Constat ca IMPOSTORII imi viziteaza blog-ul si continua pe YouTube campania de manipulare si calomniere contra romanilor patrioti. Ei bine DA, "dragi" impostori/falsificatori/diversionisti/dezbinatori, userii atacati de voi sunt PATRIOTI. Stiti "dragilor" care e cea mai mare diferenta intre un roman patriot si voi? BUNUL SIMT, adica ceea ce voua va lipseste cu desavarsire.

Maniera in care acesti indivizi fara scrupule si rusine se comporta, denigrand romani patrioti, este una pur comunista, as zice chiar stalinista. Dovada :
-agresivitatea, nerusinarea, minciunile, falsurile, manipularile si calomniile cu care au umplut nu numai You Tube dar si bloguri, forumuri...retele de socializare,
-"mânia proletară" cu care ataca pe cei care isi "permit" sa zica ceva critic/rau despre Marele URSS si actuala Rusie (inca ne dor mortii nostri, inca ne doare despartirea de fratii nostri dupa cum ne doare si ca ni s-a furat TEZAURUL si nici pana in ziua de azi nu a fost inapoiat in totalitate Romaniei) sau despre extremistii unguri si secui

Acesti impostori, mari iubitori de acei rusi, unguri si secui care au facut si fac rau Romaniei si romanilor, au sărit ca arşi in apararea rusilor, la un film făcut de AlexanderSSI , film in care era vorba despre "implementarea" de agenti sovietici in Romania, de catre marele nostru "prieten" de la rasarit, Rusia stalinista. NU, nu au postat la acel film ,asa cum face toata lumea, unul sau mai multe comentarii in care sa isi exprime parerea...EI au facut un film despre acelasi subiect, film in care nu cu agentii sovietici aveau ei treaba ci sa isi verse naduful pe Alexander, de parca Alexander a comis atrocitati contra romanilor, asa cum au facut soldatii rusi, de parca Alexander a pus stapanire pe bucati din trupul tarii si pe avutiile ei 

...va urma

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Ce fel de filme avea Codrul111/CodrulCXI/Padure111, pe cine si de ce deranjau ele?

Codrul111/CodrulCXI/Padure111, este atacat si acum, chiar daca a iesit de ceva vreme de pe You Tube.
De ce? Normal....pentru filmele lui. De ce deranjeaza filmele lui? Hmm...ia sa vedem ce filme facea Codrul si cam pe cine puteau ele supara si de ce ?
Ce parere aveau romanii despre el? Filmele lui, alaturi de cele ale lui AlexanderXVI, erau luate drept etalon pentru ca erau bine facute si, mai ales, documentate si argumentate. Filmele lui erau originale, nu copiate de la alti useri, asa cum fac denigratorii lui, adica cei din trupa impostorilor DarkEIiteSniper/MadelnRomania&Co. Canalul lui era mentionat ca sursa de documentare despre istoria romanilor, filmele lui erau copiate si repostate (cu acordul lui si mentionandu-l ca autor si deci nu erau furate, asa cum fac impostorii care se fudulesc cu filme muncite de altii, denigrand apoi autorul de drept al filmelor)de alti useri romani patrioti  :
 
Continuarea aici :  GRUPUL FATA DIN DACIA PARTEA A II-A 
 
 
 
 

 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.