CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!
PARTIDUL COMUNIST ROMÂN
 
Cu părere de rău anunţăm populaţia de existenţa încă vie a acestei grupări organizate de rusofili constituită în "Partidul Comunist Român". La câte crime au săvârşit vechii membri ai acestei organizaţii sper să fie interzişi pentru eternitate.
 

Partidul Comunist Român

Adresa: Aleea Ilia, nr.4, bl.58C,sc.A, et.4, ap.25, sector 2 Bucureşti
CP: OP4 CP 209 București
Telefon: +4(0)745.980.663
E-mail: pcr@npcr.ro
url: http://npcr.ro

 

Procesul de înregistrare al PCR a început

În ziua de joi, 8 noiembrie, ziua de naștere a lui Gheorghe Gheorghiu Dej(1901), la Tribunalul București, Secția III Civil, a avut loc prima ședință în care a fost dezbătută cererea de înregistrare a Partidului Comunist Român în Registrul Partidelor Politice. Dezbaterile s-au axat pe probleme de procedură, respectiv îndeplinirea condițiilor de admisibilitate a judecării cererii de înregistrare. Instanța constatând îndeplinirea condițiilor prevazute de lege( efectuarea publicitații și plata taxei de timbru) de către petent, Comitetul de Reorganizare  prin președintele său, tovarașul Petre Ignatencu, a trecut la analizarea admisibilității cererilor de intervenție în interes propriu depuse de: Partidul Alianța Socialistă, Trușcă Marin și Partidul Comuniștilor Nepeceriști. Analizând cele trei cereri instanța instanța a respins cererile Partidului Alianța Socialistă și Trușcă Marin,  iar  în ceeace privește cererea Partidului Comuniștilor Nepeceriști instanța a amânat discutarea acesteia pe 6 decembrie, următorul termen, cu condiția plății taxei de timbru.

Acest proces a trezit interesul mass-mediei, unele ziare și postul TV DUNA au reflectat evenimentul.

Prezentăm mai jos articolul  publicat de ziarul Evenimentul Zilei, ediția by CouponDropDown">online și părerile cititorilor internauți care au accesat acest site și au dorit să-și spună părerea.

 

Mii de români vor înregistrarea Partidului Comunist Român. În locul lui Ceaușescu, mișcarea comunistă este condusă acum de un taximetrist

EVZ.ro; Autor:  Marian Păvălaşc

Bâtrâni nostalgici, maturi nemulțumiți de viața capitalistă și câțiva tineri care nu știu exact ce a însemnat comunismul în România doresc reînființarea PCR. Astăzi se judecă la Tribunalul București cererea lor.

Președintele partidului este Petre Ignatencu, un taximetrist din București. “Sunt președintele partidului, mai exact a comitetului de inițiativă pentru reînființarea PCR, și ca profesie sunt taximtrist, dar sunt licențiat în Drept. Îmi câștig existența din această activitate. Nu este nicio rușine și nu ascund asta”, ne-a spus liderul comunist.

Aceasta ne-a mai declarat, înainte de a intra în sala de judecată: “sper să ni se aprobe cererea și să avem personalitate juridică. Societatea românească este dezechilibrată din punct de vedere politic. Conform unui studiu, 60% dintre români nu mai au nicio teamă față de PCR. Acum în partid sunt mulți membri și din rândul tinerilor, dar și persoane mai mature. Dacă vom căpăta personalitate juridică, vom avea programe și pentru a-i atrage în partid pe cei care sunt acum elevi”, ne-a declarat Ignatencu.

Președintele comunist ne-a mai spus că în cazul unei decizii favorabile a Tribunalului București se va organiza o mare adunare a partidului pentru a se alege conducerea. “Eu am doar o funcție provizorie. Să vedem ce decide instanța. În funcție de Marea Adunare a partidului vom vedea dacă putem participa la alegerile din 2014 pentru Cotroceni”, ne-a declarat acesta.

Doar în România comunismul nu este permis

Comuniștii români au cerut la mijlocul lunii trecute, la Tribunalul Buucrești, reînființarea mișcării politice.

„În numele Comitetului de Reorganizare a Partidului Comunist Român, membrii Comisiei pentru Înregistrarea Partidului Comunist Român în Registrul Partidelor Politice din România, pe 16 Octombrie 2012 au depus la Tribunalul Bucuresti un total de 27700 semnaturi de susținere. Numărul minim de semnaturi necesar pentru înregistrarea unui partid în România fiind de 25.000”, se precizează în cererea depusă în instanță.

“Având în vedere că Romania este singura țară din Europa unde de peste 22 de ani nu s-a permis inregistrarea Partidului Comunist Român deoarece în Legea Siguranței Nationale comunismul este asociat cu fascismul și apreciat ca un pericol pentru societatea românească, solicităm sprijin și solidaritate cu inițiativa noastră pentru înregistrarea Partidului Comunist Român ca o necesitate obiectivă pentru democratizarea societății românești și alinierea la standardele europene de democrație și respect al drepturilor omului pentru toți cetățenii țării”, se mai precizează într-un comunicat semnat de Constantin Cretu, Membru al Comisiei de Inregistrare a Partidului Comunist Roman Responsabil cu Relatiile Internationale.
 
Mi-este silă să tratez acest subiect, puteţi citi pe google căutând crimele comunismulu, reprezentanţii acestei organizaţii cer "respectarea drepturilor omului!!!!", ipocrizie fără limite!
Sursa diversiunii: 
http://npcr.ro/
http://npcr.ro/procesul-de-inregistrare-al-pcr-a-inceput/
 

 
 
 
 

sursa: https://www.youtube.com/watch?v=NDjpiWq699Y

           https://www.youtube.com/watch?v=Q9dIQODEW_A
 
 
19.10.2013
ora 17:05
 
Cum era de aşteptat am dat de câţiva vectori de propagandă pe un grup care se numeşte "Comunismul în România": https://www.facebook.com/groups/347854288599869/  în care simpatizanţii şi unii membri ai acestei ideologii criminale acţionează organizat, pentru combaterea "capitalismului din România" şi unde atacă oameni care-şi expun diverse păreri şi amintiri din vechiul regim comunist. Într-unul dintre mesajele acestora unde lăudau comunismul au lăudat şi marile realizări ale acestui regim, respectiv industria grea mi-am dat seama de diversiune când au sugerat ca metroul românesc a fost o mare realizare românească...de fapt în realitate, metroul românesc a fost un cumul de informaţii ale structurilor de securitate, care au reuşit performanţa de a spiona şi fura tehnologia din cel puţin 7 ţări din care menţionez: SUA, Japonia, Germania, Norvegia, etc.
 
 
 
 
 
 
Exemple de vectori de propagandă comunistă:
 
https://www.facebook.com/dan.rotariu.5 mare fan al comunismului diversionist foarte abil şi greu de combătut pentru o persoană de nivel mediu, adevărul istoric e însă mai presus de aberaţiile pro comuniste ale acestuia
 
https://www.facebook.com/adrian.cosereanu (mare fan PCR apare ca locuieste in Canada şi postează despre Che Guevara, site: www.alternativaromaniei.com tot un soi de site socialist anticapitalist)
 
https://www.facebook.com/dalexvoicu no comment, vedeţi mai jos
 
https://www.facebook.com/fcovaci1
 
 
https://www.facebook.com/polpol.pol.75 are studii superioare, înrăit comunist, negaţionistul crimelor comunismului.
 
https://www.facebook.com/nertan.sebastian
 
 
 
Toate aceste "personalităţi" combat şi ascund cu neruşinare crimele comunismului, postând statistici demografice ale uniunii sovietice de pe wikipedia în care demonstrează aceştia că nu au existat milioane de victime ale opresiunii comuniste, nici în Uniunea Sovietică, nici în România, declaraţii absurde. În funcţie de persoana care postează mesaje anticomuniste, vor folosi şi vor adapta tactici specific de diversiune, de exemplu în cazul meu au folosit vechea diversiune cu "acuzaţia" că aş fi "jidan", alogen, deci părtaş la distrugerea economiei româneşti, ceea ce evident e un fals şi o minciună completă. În rest, exploatează slăbiciunile de orice fel ale celorlalţi şi lipsa voinţei acestora de a combate o doctrină criminală, reduc la tăcere orice opozant deoarece îl atacă constant, şi îl vor denigra dacă au ocazia. Ei combat actualul regim pe care îl consideră "capitalist"...culmea acestui regim e că este format tot din fostele cadre ale vechiului sistem de opresiune comunistă şi folosesc abil această tactică hegeliană de a întoarce populaţia împotriva regimului actual pseudocomunist pe care îl consideră "capitalist" get beget. La fel ca şi în cazul altor pasionaţi de numele meu, au folosit informaţii de pe siteuri denigratoare, false, făcute sub anonimat de o organizaţie antiromânească:   GRUPUL FATA DIN DACIA coloana a V-a a agenturilor străine antiromâneşti. Unul dintre ei a şi postat repede arhiva cu infractori cibernetici, un blog mincinos, o mizerie ieftină scoasă de  GRUPUL FATA DIN DACIA în care eram denigrat in toate felurile însă au şters-o rapid, şi-au dat şi ei seama că e prea de tot :) 
 
În rest pot fi combătuţi foarte uşor cu documente de la cnsas şi informaţii şi mărturii ale ong-urilor care combat comunismul la ora actuală.
 
 
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.