CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!

CSIBI BARNA

Să vedem ce ştim despre acest extraterestru:

Astazi 15 martie 2011, Csibi Barna functionar public in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, l-a “spânzurat” pe Avram Iancu – „Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor” – Ce patesc cei care gresesc impotriva natiunii romane si a romanilor?

Publicat de Theodora pe martie 15, 2011

Scuipati aici:

Asta este Csibi Barna funcţionar public în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita şi totodată, este liderul Plutonului Secuiesc din cadrul Batalionului Wass Albert al Gărzii Maghiare din Miercurea Ciuc, o organizaţie interzisa până şi în Ungaria, dar tolerată de autorităţile române.

Acesta este executia lui Avram Iancu.

Astazi, locuitorii municipiului Miercurea Ciuc au fost martorii unui “spectacol” oferit de Csibi Barna, “spectacol” in care eroul national Avram Iancu a fost judecat si condamnat la moarte prin spanzurare de catre un tribunal, el fiind acuzat de crima impotriva umanităti si genocid.

Condamnarea a fost executată: păpuşa de paie, care reprezenta personajul lui Avram Iancu, a fost spânzurat pe o spânzurătoare improvizată.

Unde sunteti romani?

Mai simte cineva romaneste?

Chiar ii lasam sa isi bata joc de toate valorile noastre?

Csibi Barna a inregistrat toata “judecata” si a postat-o pe blogul lui.

Asta este blogul lui Csibi Barna:   http://csibibarna.blogspot.com/

sursa: http://theodora0303.wordpress.com/2011/03/15/astazi-15-martie-2011-csibi-barna-functionar-public-in-cadrul-directiei-generale-a-finantelor-publice-harghita-l-a-%E2%80%9Cspanzurat%E2%80%9D-pe-avram-iancu-%E2%80%9Easa-patesc-toti-care-gres/

 

 

 

 

 

După care vin eu să explic ce s-a petrecut: scurt timp după evenimentele generate de acest schizofrenic, o grupare de luptători online, hackeri care luptă pentru protejarea imaginii României şi a românilor numită RNS, a anihilat siteurile posturilor de televiziune din Ungaria, şi a unor ziare gen budapesttimes.hu 


Hackerii nationalisti au pus Ungaria la pamant: Avram Iancu suntem toti! Romanian National Security spala fata Romaniei de rusinea tacerii tradatoare a Coalitiei PDL-UDMR. Hackerii romani au ras Magyar Hirlap, Budapest Times si vreo trei televiziuni. RNS: “Nu vom uita şi nu vom ierta”. Sa traiasca!

Atacul din ziua de duminca a afectat cel putin patru dintre cele mai importante surse de informaţie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1#2#3),budapesttimes.humagyarhirlap.hu şi echotv.hu. Site-urile sunt si acum indisponibile. :)

Romanian National Security
Aparam Onoarea Tarii Noastre

„V-aţi înşelat crezând că la o palmă dată istoriei şi poporului Român (15.03.2011) noi vom întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale pentru ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare.
Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vinedecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.
Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare!
Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.
“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu
Aceasta este mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicaţiilor maghiare.

“O organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi pedepsesc statele străine” este deviza celor de la Romanian National Security, care au accesat şi modificat paginile principalelor site-urilor ungureşti, aşa cum au procedat şi cu alte ocazii (vezi mai jos, in baza articolului).

World IT.info: La aproape un an de la ultimile lovituri date de organizaţia Romanian National Security, gruparea a ieşit la iveală, de nicăieri. Pentru cei care au pierdut evenimentele de anul trecut, RNS este o organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi “pedepsesc” statele străine, în special presa online şi televiziunea, accesând şi modificând paginile principale ale acestora în mod neautorizat. Anul trecut a fost un val de atacuri venit din partea grupării îndreptat către state precum UK, Italia, Franţa ce au publicat în media articole şi înregistrări în care românii erau confundaţi cu ţiganii într-un mod josnic.

După acele raiduri, gruparea a intrat în anonimat şi nici până astăzi nu sunt cunoscute informaţii concrete despre băieţii care organizează aceste raiduri. Unii susţin că grupul nu ar fi nici măcar român, deşi mesajele nu prea confirmă acest lucru.

De ce Ungaria?

În urmă cu câteva zile, extremiştii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizaţie extremistă afiliată Gărzii Maghiare – respectiv functionarul public Csibi Barna si inca un acolit – , au organizat, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor, o manifestaţie publică în care l-au “spânzurat” pe Avram Iancu, liderul moţilor care au luptat în 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kossuth Lajos.

Analiza atacului

Evenimentul a dat naştere unui val de proteste, care a atins şi gruparea RNS ce la doar 5 zile de la eveniment loveşte puternic Ungaria. Mesajul publicat de aceştia fac referire directă la evenimentul de pe 15.03.2011. Atacul din această dimineaţă a afectat patru dintre cele mai importante surse de informaţie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1,#2#3), budapesttimes.humagyarhirlap.hu (site-ul este indisponibil deja) şiechotv.hu. Toate aceste website-uri au avut afectate pagina principală sau o parte din subdomenii. Structura paginii este asemănătoare cu cea folosită în atacurile de anul trecut ce ne poate duce cu gândul la aceeaşi grupare, dar acest lucru nu îl garantează nici ei, şi nici nimeni altcineva momentan. Motivul ce este invocat de mesajul deţinut de site-urile presei şi televiziunii din Ungaria confirmă faptul că ei doar doresc să atragă atenţia asupra faptului că istoria României nu poate fi alterată şi umilită de o minoritate, cum sunt ungurii.

sursa: http://roncea.ro/2011/03/20/hackerii-nationalisti-au-pus-ungaria-la-pamant-avram-iancu-suntem-toti-romanian-national-security/


EXTREMISTUL CSIBI BARNA face iar SCANDAL: „Avram Iancu a fost un criminal! Ținutul Secuiesc să nu mai fie parte a României!”

Autor: Octavian Cojocaru

Extremistul maghiar care în urmă cu un an a spânzurat o păpușă înfățișându-l pe Avram Iancu l-a acuzat pe acesta de genocid!Extremistul maghiar Csibi Barna susține că „Avram Iancu a fost un criminal” și că Academia Română i-ar fi confirmat acest lucru. Barna a mers și mai departe, numindu-l pe Baba Novac, faimosul căpitan din vremea lui Mihai Viteazul, „un tâlhar ordinar”. Într-un interviu acordat reporterilor de la wowbiz.ro, Csibi Barna a făcut o sumedenie de declarații scandaloase. 


Iată câteva dintre opiniile extremistului care, pe 24 noiembrie, a ieșit la o manifestație din Sfntu-Gheorghe cu un mesaj pe care scria: „La revedere, România!”. 
Interviul integral este publicat de wowbiz.ro: EXCLUSIV/SCANDALOS! Csibi Barna, extremistul care a pus Romania pe jar: “Avram Iancu a fost un criminal! Iar Academia Romana confirma asta!”
„Eu am vrut să spun (n.r. - cu ultimul mesaj) exact ceea ce am scris pe afiș: eu sunt secui, mă simt secui și aș vrea ca, în cel mai scurt timp posibil, Ținutul Secuiesc să nu mai fie o parte a României. Dar eu m-am dus acolo nu pentru autonomie, care este practic imposibilă în orice context legislativ european, ci pentru dreptul la autodeterminare al secuilor, care este mult mai ușor realizabil. Mă gândesc la ceea ce se întâmplă în Catalunya, care nu e considerată de localnici Spania, sau în Scoția, care nu e considerată de scoțieni parte a Marii Britanii”, și-a explicat Csibi Barna ultimul gest.

Extremistul are o problemă și cu Ziua Națională a României: „Această zi nu mă interesează absolut deloc. Practic, la 1 decembrie 1918, românii au obținut în primul rând dreptul la autodeterminare, adică exact ceea ce ar trebui să facă și poporul secuiesc. Dar ceea ce a fost ok pentru români, văd ca nouă, secuilor, ne este interzis!”.

Csibi Barna nu regretă că l-a „spânzurat” pe Avram Iancu, despre care spune că a fost un „criminal”, la fel ca și alți „pașoptiști”. „De ce să regret? Eu știam că dacă oamenii nu sunt șocați, în vreun fel, de ceva, nu reacționează. Românii, ca și secuii, nu se gândesc decât la mâncare, așa că trebuia să fac ceva care să atragă atenția. Dar Avram Iancu chiar merita să fie spânzurat, nu numai așa, la figurat! Păi, pentru crimele pe care le-au făcut el și cu tovarășii lui de arme, la Revoluția din 1848! Chiar Academia Română mi-a trimis, acum vreo trei luni, un răspuns la o adresă de-a mea, în care mă interesa adevărul despre cele petrecute atunci și în care instituția respectivă îmi confirmă părerea! În răspunsul ei, Academia Română vorbește de uciderea de către Avram Iancu a peste 100 de familii de maghiari în Abrud, Aiud și alte localități! Avram Iancu a fost un criminal, a făcut genocid! El și cu ceilalți, cu Papiu Ilarian, cu Ioan Axente Sever, cu Andrei Șaguna, care sunt considerați eroi de către români!”, a mai declarat Csibi Barna pentru wowbiz.ro.

Extremistul a găsit un răspuns halucinant și pentru masacrele trupelor hortyste de la Ip și Treznea, din 1940, în timpul cărora au fost uciși sute de români. „Știu că au existat probleme atunci, maghiarii se apără mereu spunând că acolo, la Ip și Treznea, a fost de fapt o acțiune de înăbușire a unor activități de partizani, deci erau condiții de război. Dar de Baba Novac, căpitanul lui Mihai Viteazul, de ce nu se spune că a fost judecat pentru tâlhărie, că era un tâlhar ordinar!? Românii stau foarte prost cu istoria, vă spun eu, o interpretează doar cum și când le convine...”, a adăugat Csibi Barna.
sursa: http://theodora0303.wordpress.com/2011/03/15/astazi-15-martie-2011-csibi-barna-functionar-public-in-cadrul-directiei-generale-a-finantelor-publice-harghita-l-a-%E2%80%9Cspanzurat%E2%80%9D-pe-avram-iancu-%E2%80%9Easa-patesc-toti-care-gres/
 
 
O altă mizerie săvârşită de acesta este afilierea sa (ca duşman al României) alături de organizaţiile extremist-şovine antiromâneşti din Republica Moldova, care militează pentru "Moldova Unită" şi separarea Moldovei româneşti şi unirea acesteia cu republica Moldova, formând astfel "Moldova Mare". Ştiu, vi se pare că sună ca la spitalul de nebuni dar problema este că această dorinţă e manifestată şi în realitate.
 
 

 

sursa diversiunii:
http://www.youtube.com/watch?v=32zmzyytwlY&feature=player_embedded

CSIBI BARNA a protestat in fata statuii lui Stefan cel Mare din CHISINAU (FOTO+VIDEO)

autor: FrontPress 11.01.2013


Csibi Barna, extremistul maghiar devenit cunoscut după ce l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu, a plecat la zilele trecute la Chişinău pentru a ieşi în stradă alături de “moldovenişti”, chiar în faţa statuii lui Ştefan cel Mare. Acesta a mai protestat în luna noiembrie a anului trecut, în Miercurea Ciuc, împotriva “imperialismului” românesc manifestat la adresa Republicii Moldova, afişând o pancardă cu mesajul “Moldova nu e România”.

Barna a participat joia aceasta în capitala celui de al doilea stat românesc la o demonstraţie a celor de la organizaţia “Scutul Moldovenesc” şi Mişcarea de Tineret “Voievod”. Aceştia au marcat 538 de ani de la bătălia de la Podul Înalt (Vaslui), atunci când voievodul Ştefan cel Mare a condus spre victorie armatele aliate creștine moldo-maghiaro-poloneze împotriva oştirii otomano-muntene aflate sub conducerea lui Suleiman Pașa. Csibi Barna şi-a motivat prezenţa în Basarabia prin faptul că în bătălia contra turcilor alături de moldoveni a luptat şi un important contingent secuiesc.

Separatiştii maghiari au iniţiat de mai mulţi ani legături cu forţele “moldoveniste” şi “stataliste” din Republica Moldova, sau cu reprezentanţii separatismului găgăuz, care au identificat în românism şi în mişcarea unionistă nişte duşmani comuni.
http://www.frontpress.ro/2013/01/sovinul-csibi-barna-a-protestat-in-fata-statuii-lui-stefan-cel-mare-din-chisinau-fotovideo.html
 


Ignorând cererea Diasporei, Preşedenţia României îl protejează pe extremistul Csibi Barna

 


Acum câteva luni, ungurul radical şi revizionist Csibi Barna a batjocorit tricolorul României pe care l-a rupt în bucăți, în timp ce purta un tricou cu imaginea unui secui care îl bătea pe un român.

Individul acesta a fost angajat al statului român care l-a plătit ani buni în timp ce el își bătea joc de România. Csibi Barna a spânzurat acum câţiva ani o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu în centrul oraşului Miercurea Ciuc. Ultima ispravă antiromânească a lui Csibi Barna, care a batjocorit tricolorul, a indignat Diaspora pentru săvârşirea infracţiunii de ofensă adusă însemnelor naţionale ale României.

Ca urmare, Ionică Armanca, redactorul-şef al “Jurnalului Românesc” din Viena, cel mai citit şi apreciat ziar al românilor din Austria, a transmis o scrisoare de protest domnului Klaus Iohannis, preşedintele României, prin care se cerea declararea lui Csibi Barna ca persona non grata şi retragerea cetăţeniei române.

“Într-o postare video, spre deliciul radicalilor şi extremiştilor maghiari, Csibi Barna batjocorește din nou tricolorul, pe care l-a rupt în bucăți în public, în timp ce purta un tricou care arată cum un secui îl bate pe un român. Csibi Barna nu se află la primul antecedent de acest fel. Extremistul s-a făcut remarcat prin susţinerea autonomiei Ţinutului Secuiesc şi printr-o postare video pe internet în care spânzura o păpuşă care îl reprezenta pe Avram Iancu.

Ultima ispravă anti-românească şi împotriva însemnelor naţionale a lui Cibi Barna nu trebuie să rămână nepedepsită de lege, pentru că se creează un precedent periculos care va îndemna la încălcarea tuturor simbolurilor naţionale de acum încolo de către radicalii unguri.

De aceea, vă solicităm, stimate domnule preşedinte, să cereţi imediat organelor abilitate aplicarea legii în cazul cetăţeanului Csibi Barna. Acesta a încălcat flagrant Constituţia României şi prevederile Legii nr. 74/1994, Art. 20: „Cetăţenii sunt datori să manifeste respect faţă de drapelul şi imnul naţional al României şi să nu comită niciun act prin care s-ar aduce ofensă acestora.”

În aces sens, vă solicităm să dispuneţi demersurile legale pentru sancţionarea exemplară a lui Csibi Barna prin amendarea şi condamnarea la închisoare a acestuia conform legii româneşti. De asemenea, vă sugerăm să dispuneţi declararea lui Csibi Barna ca persona non-grata în România şi retragerea cetăţeniei române…”.

La finalul celor 30 de zile oficiale de oferire a unui răspuns scrisorii trimise din Diaspora, Palatul Cotroceni răspunde sibilinic. Klaus Iohannis în această perioadă a fost foarte ocupat cu deplasări la dineuri regale în Spania, la asociaţiile saşilor din Austria şi într-un concediu la Neptun în fosta vilă de protocol a lui Nicloae Ceauşescu prin care l-a interzis prin noua lege “anti-legionară”, nu a avut timp să semneze scrisoarea de răspuns, ci să-l lase pe un consilier de stat. Iată ce răspuns anemic a dat la cererea Diasporei, reprezentate de Jurnalul Românesc din Viena, consilierul de stat Gabriel-Cristian Pişcociu:

“Vă informăm pe această cale că am primit Scrisoarea deschisă adresată Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmisă pe adresa de poștă electronică a Administrației Prezidențiale și am luat act de punctele de vedere exprimate“.

La o cerere concretă prin care românii din Diaspora solicitau măsuri dure faţă de provocările extremismului maghiar reprezentat de Csibi Barna, adică declararea ca persona non grata şi retragerea cetăţeniei, consilierul de stat Pişcociu, cu nume predestinat, răspunde ca Pilat din Pont, “spălându-se pe mâini” că “a luat act de punctele de vedere exprimate”. Nici măcar scrisoarea nu e semnată de preşedinte, care, ca un laş, nu are curajul să semneze şi să ia măsuri împotriva lui Csibi Barna, măcar cele contravenţionale prin încălcarea art. 20 din lege nr. 74/1994 pentru întinarea simbolurilor naţionale ale statului român.

Acestă atitudine a Preşedenţiei arată totala lipsă de respect faţă de tricolor şi simbolurile naţionale. Ce să ne mai mire acest lucru, când Klaus Iohannis promulgă legi prin care e interzis Petre Ţuţea, Constantin Noica, Mircea Vulcănescu, Nichifor Crainic, Valeriu Gafencu sau Radu Gyr.

Putem concluziona că în România lui Klaus Iohannis, valorile naţionale sunt interzise prin legea Wiesel/Muraru, tricolorul terfelit, numai Csibi Barna are dreptul să batjocorească însemnele şi simbolurile naţionale fără să suporte consecinţele legale. Ruşine, Klaus Iohannis, ţi-e mai drag Csibi Barna decât tricolorul? Aşa cum te-a votat Diaspora în noiembrie 2014, aşa te va da jos de pe piedestalul de îngâmfare şi indolenţă faţă de interesele, valorile şi simbolurile naţionale.

Andrei Ionescu Albac

Vă prezentăm mai jos răspunsul de la Președenția Romaniei:
Petitia nr.19970
Data: 31-07

Domnule Ionica Armanca,

Va informam pe aceasta cale ca am primit Scrisoarea deschisa adresata Presedintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmisa pe adresa de posta electronica a Administratiei Prezidentiale, si am luat act de punctele de vedere exprimate.

Cu stima,

Consilier de Stat
Gabriel-Cristian Piscociu

 

Csibi-Barna-este-urmarit-penal
 
http://www.napocanews.ro/2015/08/ignorand-cererea-diasporei-presedentia-romaniei-il-protejeaza-pe-extremistul-csibi-barna.html
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.