CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!
JIDF (JEWISH INTERNET DEFENCE FORCE)
 
Din păcate această organizaţie nu numai că promovează valorile Israelului si acţiunile sale armate, însă cenzurează, raportează şi închide orice încercare de manifestare a organizaţiilor non-violente creştine sau cele care promovează valorile naţionale ale altor ţări în afară de cele care sprijină Israelul. Am să prezint pe larg despre acţiunile acestei organizaţii care a dus acţiuni de cenzură/infiltrare şi în România. Pe scurt traducând ce scrie mai jos, este vorba de un locotenent în armata israeliană care acţionează în mediile de socializare şi care, din câte dovezi am strâns desprea această organizaţie în România, se foloseşte de resursele militare pentru a ataca organizaţii non profit, organizaţii creştine care, nu au legătură nici cu Israelul nici cu antisemitismul, însă permite extremiştilor antisemiţi să facă propagandă în voie, fără probleme...probabil are legătură cu strângerea fondurilor pentru organizaţiile care combat antisemitismul.

Israel’s social media war run by 26-year-old

By Claudine Zap | The Lookout –  20 hrs ago
Lieutenant Sacha Dratwa (Facebook)Social media have become tools for popular movements like the Occupy Wall Street protest and the Arab spring. But Israel may be the first country to launch a propaganda war using Facebook and Twitter.
And the lieutenant running this virtual smackdown is a 26-year-old snowboarder named Sacha Dratwa, a Belgian immigrant who leads a team of social media soldiers.
According to Tablet magazine, for the past two years Dratwa has been in charge of the Israeli Defense Forces' "YouTube and Facebook presence and turned it into the most globally visible arm of the Israeli military."
Facebook, the magazine reports, only became available to Israel around 2008-2009, and it was considered a kids' toy. (Remember those days?)
But that was then. Now, Dratwa tells Tablet, "We believe people understand the language of Facebook, the language of Twitter." His team tweeted, for example, about an Israeli girl injured by a Hamas rocket, after a photo of a baby killed by an Israeli missile was posted on Twitter. The IDF commissioned a Foursquare-style game for frequent visitors to its blog, and it posts YouTube videos of drone strikes and assassinations.
Want to know more about Dratwa? Just head over to his mostly public Facebook profile. As Gizmodopoints out, the guy running the cyberwar is also just a guy, doing "guy stuff" like drinking with his buddies, hitting the slopes and "commanding a cyber propaganda squad."
 Sursa: http://news.yahoo.com/blogs/lookout/israel-social-media-war-run-26-old-201813409.html
 
 
 
 
În România, cea mai activă membră a acestei organizaţii este Roxana Iancu (a se citi Iancstler).
link: https://profiles.google.com/117870076480843278139/about
 

 
 
Din analiza activităţii sale online a rezultat o ură profundă pentru valorile naţionale româneşti prin prezentarea steagului României modificat peste care a suprapus steaua lui David, ca şi batjocură la adresa ţării noastre, manifestă ură împotriva religiei creştine prin publicarea a numeroase materiale cu caracter blasfemiator, satanic, într-un blog denumit în batjocură sfântacredinţăortodoxă; din câte am citit e o fată de general SPP rezervă, lucru care doar poate să-mi provoace o adâncă mâhnire cu privire la nivelul ei de educaţie. În acelaşi timp însă am găsit şi simpatizanţi din sistem care îi sprijină şi aprobă acţiunile defăimătoare la adresa României, lucru care îmi provoacă de-a dreptul ură, deoarece aceştia sunt salariaţi bugetari care îşi primesc solda din taxele şi impozitele românilor deci implicit şi din taxele şi impozitele mele. Nici eu nu am fost scutit de mizeriile acestei echipe când m-au postat pe blogul lor satanist cum că aş fi membru în echipa lor sau owner al blogului. Evident gruparea "Fatadindacia" nu a pierdut ocazia şi cum am apărut pe site-ul grupării JIDF, cealaltă grupare m-a şi denigrat şi numit în toate felurile  gen "jidan sionist", etc. De aici am ajuns la concluzia că şi gruparea "Fatadindacia" aka "Madeinromania" etc care combate şi infiltrează liderii promotori ai valorilor naţionale româneşti are o colaborare strânsă cu organizaţia JIDF, lucru care îl vom stabili în continuare pe pagina dedicată lor. Peste toate acestea se suprapun o ură crâncenă împotriva arabilor şi prezentarea acestora ca fiind toţi terorişti care merită împuşcaţi pe loc. De unde îmi dau seama de lipsa de cunoştinţe temeince de istorie ba chiar de ignorarea intenţionată a adevărului istoric. I-aş sugera studii temeince asupra organizaţiilor "IRGUN" . "STERN" şi "HAGANAH" să înţeleagă mai bine esenţa terorismului.
Unul din conturile dânsei pe facebook, în afară de contul cu numele ei real, este şi un cont cu denumirea Virginia-Maria Eudochia prin care a reuşit să infiltreze userii naţionalişti. Din declaraţiile acesteia în acest cont mai intră din când în când pentru monitorizare  şi un cadru din sistem, cu toate că nu am reuşit să aflu despre cine e vorba, am aflat doar gradul (asta în cazul în care nu a exagerat sau a minţit pentru a-şi da singură importanţă).
link: https://www.facebook.com/revengeforlife?fref=pymk
 
 
10.03.2013
O altă acţiune pe care o consider nesimţire, este plagierea conţinutului acestui site, respectiv pagina dedicată grupării diversioniste "dacice", http://cpcar.ro/GRUPUL-FATA-DIN-DACIA.php a fost plagiată şi postată cu membrii jidf pe post de autori, evident conţinutul a fost copiat cuvânt cu cuvânt deoarece e mai simplu, şi nu necesită muncă, metodă conform cu stilul acestei grupări.
Sursa diversiunii: http://monitorizareantisemitism.wordpress.com/
Pagina au postat-o pe data de , ciudat de lungă perioada de la postarea pe siteul meu până la momentul plagierii.
 
 
 
sursa print screenuri: Evelina Negara, Orhei. martie 2013
 
Ce pot să spun despre oamenii care copiază munca altor oameni? Cred că am mai pomenit undeva pe site. Evident ca şi în perioada interbelică, aceştia susţin dezbinarea, ura, cearta, obscenităţile şi .... comunismul, majoritatea fiind pasionaţi de teoriile leninist-marxiste, într-o ţară membră UE şi NATO. Astfel de oameni mi-au lăsat întotdeauna un gust amar, indiferent de etnie.
 
23.11.2013
 
ora 18:55
 
 
Din informaţiile strânse de mine încă din 2010 gaşca era compusa din următorii membri
Print screen Evelina Negara decembrie 2010
Să vedem cine sunt aceştia:
 
- Angheloiu Marius acesta a reuşit infiltrarea inutilă a Partidului  Pentru Patrie (actualul Totul Pentru Ţară) în 2011, a fost dat afară pentru bârfe pe la spate, băgat inverse, şi susţinerea legalizării prostituţiei şi a consumului de droguri uşoare din interiorul unui partid naţionalist. Deja intrase în atenţia mea cu mult înainte ca acesta să-şi dea seama deoarece reuşise să ameninţe cu bătaia un membru al unei organizaţii naţionaliste din Hunedoara, care la momentul respectiv era minor, însă infiltrat de jidf şi stimulat să-şi dezvolte pasiuni naziste, să laude SS şi să dorească reînfiinţarea GESTAPOU-lui german. Ceea ce nu ştia victima este că avea pe urme această grupare JIDF. În urma  activităţii sale din partid, Angheloiu a fost demis din conducerea filialei Gorj a partidului iar filiala acestuia a fost desfiinţată de către conducerea organizaţiei. Singura lui motivaţie (cu care este lăudat de denigratorii Mişcării) a fost faptul că a reuşit să împiedice partidul să obţină fonduri, cu toate că impactul acestuia mi se pare nesemnificativ. Din informaţiile obţinute a reuşit şi denigrarea unor membri din Asociaţia Noua Dreaptă,  copierea datelor personale şi înscrierea pe siteuri de gay, de unde rezultă că victimele erau hărţuite si sunate la telefoane de indivizi de pe siteurile respective. Acelaşi lucru l-a încercat după comemorarea de la Tăncăbeşti în 2011 când a reuşit aceeaşi performanţă, adică înscrierea pe siteuri de gay prin furt de identitate şi informaţii personale, a liderilor Partidului Pentru Patrie (actualul Totul Pentru Ţară) ca şi răzbunare pentru eliminarea sa din organizaţie, iar în săptămâna imediat următoare a postat pe un site gay despre o falsă petrecere aflată fix în sediul partidului. Din câte ştiu la sediu, s-au prezentat homosexuali care au fost reţinuţi până la sosirea poliţiei care a şi început o anchetă în acest sens, însă nu am văzut o rezolvare a acestui caz.
 
 
03.08.2015 12:13...
http://www.pandurul.ro/Politica/2011-09-26/A+fost+infiintat+Partidul+pentru+Patrie+Gorj
 

A fost înfiinţat Partidul pentru Patrie Gorj

Politica

Un nou partid a apărut în Gorj. Este vorba despre Partidul pentru Patrie (PPP), care-şi are sediul în apropiere de Poliţia Locală. Partidul pentru Patrie a fost înfiinţat în mod oficial, ieri, iar preşedinte este Alin Ostroveanu. Membrii acestui partid sunt tineri şi fac o politică aparte. Au început spre exemplu şedinţa de ieri, spunând Tatăl Nostru. Prezent la inaugurare a fost şi preşedintele de la Dolj, Constantin Jianu. Primele discuţii au fost împotriva lui Traian Băsescu şi despre Roşia Montană. (C.T.)
 
de ce mai jurnalist?:
Filiala Gorj,Partidul Pentru Patrie Sef filiala,Gorj,Târgu Jiu : Marius Angheloiu si nu Alin Ostroveanu
2011-09-26, 14:31:44 (adresa: 79.118.113.*)
 
În poză, cel înalt, Angheloiu Marius cu o formă de salut cu un deget in buzunar şi degetele răsfirate, un trădător ordinar. La fel a încercat infiltrarea N At (naţionaliştilor autonomi)
 

 
sa vedem cum l-am prins:
Sektor
 
 
02.08.2015 ora 9:42
 
Proaspăt declarată doctrina mea ilegală, am decis să continui:
 
iată cum arată mizeriile oferite de JIDF:
 
 
 
 
blogul satanist:
https://sfantacredintaortodoxa.wordpress.com/
 

sfantacredintaortodoxa.wordpress.com is no longer available.

The authors have deleted this site.

nici o problema avem noi capturile
 
 
 http://vimeo.com/85771528
 
pentru alte actiuni ale reprezentatilor acestora vedeti aici:
 
http://www.buciumul.ro/2013/05/29/fabrica-urii/
 
http://www.europalibera.org/content/article/24962351.html

 
- Roxana Iancu denigratoare a istoriei românilor, şi religiei creştine, colaboratoare cu  SIMONA FICA , mitomană profesionistă, colaboratoare cu institutul Ellie Wiesel, deţinătoare a multiple conturi de facebook şi youtube din care şi unele naziste pentru stimularea antisemitismului, vezi mai sus, coordonatoarea grupului, expertă în cenzura din mediul online, a reuşit cu echipa să cenzureze filme despre tradiţiile româneşti, mănăstiri ortodoxe, istoria românilor şi asa mai departe pentru a lăsa loc liber grupărilor antiromâneşti să distrugă mai eficient imaginea României pe mediile de socializare...şi ar mai fi o grămadă de informaţii interesante
- Daniel Petronel Campeanu nu am strâns date
- Dragos nu am strâns date
- Ingerul_noptii aka Fanuică Florin activ în mediile de socializare, mitoman, se pretinde a fi naţionalist român, clar o minciună, datorită metodelor diversioniste folosite de acesta, un înverşunat antilegionar, mă bârfeşte pe unde poate, deţinător a zeci dacă nu sute de conturi şi grupuri în mediile de socializare împreună cu Angheloiu Marius, folosite în scopul de a forma grupuri de români si a strânge naţionalişti în jurul lui, vă las pe voi să înţelegeţi scopurile acestuia, din analiza mesajelor acestuia, îndeamnă la nesupunere civică, la absenţa de la vot ceea ce reprezintă un sistem antidemocratic (eu din contră v-aş ruga să votaţi partidele mici neparlamentare sau independenţi, oameni de încredere sau în nici un caz să nu votaţi cu partidele mari). Vine cu soluţii abstracte şi inutile la problemele României însă pune accentul pe faptul că el are soluţia, când de fapt nu are nimic, ci reprezintă doar o pătură de jos a unei agenturi de infiltrare, dezinformare şi minciună, în spatele căruia bănuiala mea e că se află şi membri din guvernul României, am să prezint mai multe despre această informaţie pe viitor.
 
Alături de aceştia mai era prezent şi un cont numit "Kalima Nemo" şi un "legionar oltean", evident cu o ironie diabolică în aceleaşi conferinţe în skype unde se practica sistemul antiromânesc de cenzură şi denigrare. 
 
26.11.2013
 
Iată unul dintre efectele eforturilor concentrate depuse de clasa politică actuală, institute cu caracter antiromânesc, grupările JIDF şi  Grupul fals naţionalist din dacia, vectori mizerabili de propagandă  SIMONA FICA,  CONSTANTIN BURLACU şi alţii enumeraţi pe acest site.
 
 
 
sursa: http://www.senat.ro/LegiProiect.aspx
 
8 B663 / 2013 07-12-2013 Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului unor persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii
 
 
ESTE VORBA EXPLICIT DE INTERZICEREA MIŞCĂRII LEGIONARE ŞI REPEDEPSIREA CELOR CARE AU FĂCUT ÎNCHISOARE PE TIMPUL LUI CAROL 2 ŞI IN PERIOADA COMUNISTĂ. ORGANIZATORII ACESTEI MÂRŞĂVII DORESC REÎNTOARCEREA LA UN NIVEL DE AGRESIUNE SIMILAR CU CEL DIN PERIOADA INTERBELICĂ.
 
 
Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului unor persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii

Număr de înregistrare Senat: B663/2013
Adresa: -
Prima cameră: Senat
Tip inițiativă: Propunere legislativă
Inițiatori: Antonescu George-Crin-Laurenţiu - senator PNL; Gerea Andrei Dominic - deputat PNL; Scutaru Adrian George - deputat PNL
Număr de articole: 1
Avizul Consiliului Legislativ: 1246/11.11.2013
Procedura de urgență: Nu
Stadiu: înregistrat la Senat pt. dezbatere
Caracterul legii: Organică

Derularea procedurii legislative:
Data Acțiunea
08-10-2013 Înregistrat la Senat pentru dezbatere cu nr.b663
15-10-2013 trimis pentru aviz la Consiliul legislativ (termen: 14.11.2013)
15-10-2013 trimis pentru punct de vedere la Guvern
11-11-2013 primire aviz de la Consiliul legislativ - cu nr. 1246/11.11.2013 (favorabil)

Documente asociate proiectului de lege:
- adresa de înaintare a iniţiativei legislative pentru dezbatere
- forma iniţiatorului
- expunerea de motive la iniţiativa legislativă
- adresa pentru aviz la Consiliul legislativ, Guvern, Consiliul economic şi social,…
- avizul Consiliului Legislativ
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 sursa: http://www.gardalegionara.blogspot.ro/2014/04/martea-neagra-miscarii-legionare-dar-nu.html
 

Sunt şi rămân legionar!” Primele reacţii la adoptarea în Senat a legii antilegionare.

eu la universitate - Copy
Ieri, Senatul a adoptat cu 87 voturi din 87 de senatori prezenţi, proiectul de lege pentru modificarea OUG 31/2002, iniţiat de Crin Antonescu, în vederea includerii pe lista categoriilor incriminate penal a manifestărilor şi organizaţiilor cu caracter legionar.

După părăsirea sălii de către grupul PNL, ca urmare a unor dispute cu majoritatea guvernamentală, cei rămaşi în sală au trecut la votarea acestui proiect de lege. Trei minute, atât a durat dezbaterea pe marginea proiectului. De fapt, nu a avut loc nici o dezbatere, deoarece în trei minute nu s-au putut decât enunţa titlul şi avizele primite până acum de la comisiile permanente şi Guvern.

Ciudată apare însă întorsătura pe care au luat-o lucrurile în Comisia juridică a Senatului, care deşi emisese un raport negativ la sfârşitul lunii februarie, în urmă cu 2 zile, pe 7.02.2014, a emis un alt raport, de astă dată de admitere a proiectului.

Contactată telefonic, reprezentanta Comisiei juridice a Senatului, d-na Raluca Marinescu, a evitat să ofere relaţii suplimentare în legătură cu această inexplicabilă inconsecvenţă, trimiţându-ne la raportul postat pe site-ul oficial al Senatului, unde vechiul raport de respingere a fost înlocuit.

În condiţiile în care senatorii nu au avut la dispoziţie nici măcar o zi pentru studierea noului raport de admitere al Comisiei juridice, este greu de crezut că aceştia au votat în cunoştinţă de cauză.

Contactat de redactorul nostru, dl Florin Dobrescu, preşedintele executiv al Partidului “Totul pentru Ţară”, a declarat:

“Este un caz tipic de manevră ocultă, de exercitare a unor influenţe, la nivelul deciziilor parlamentului. Nimic nu poate explica raţional întoarcerea la 180 de grade a Comisiei juridice, la o lună după ce se pronunţase pentru respingerea acestui proiect de lege. Va trebui să se dea o explicaţie în acest sens şi noi suntem decişi să mergem până-n pânzele albe cu solicitarea acestor explicaţii.

Convingerile, credinţele personale nu pot constitui culpă penală într-un stat democratic. Sunt şi rămân legionar. Asta e declaraţia mea acum, şi asta va fi şi dacă legea va intra în vigoare.

Nu avem încă toate informaţiile necesare, dar în câteva zile ne vom pronunţa mai exact. Mi se pare însă aberant că proiectul a fost votat ca într-o turmă de vite, fără nici o dezbatere, fără măcar ca senatorii prezenţi să ştie despre ce este vorba.

Dacă instituţiile statului român au ajuns în halul ăsta, atunci cred că legionarismul rămâne soluţia pentru salvarea morală a societăţii româneşti!”

Proiectul legii antilegionare urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor, care în acest caz este este cameră decizională.

A consemnat Alexandru Onofrei, redactor Buciumul.ro

 sursa: http://www.buciumul.ro/2014/04/09/sunt-si-raman-legionar-primele-reactii-la-adoptarea-in-senat-a-legii-antilegionare/
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.