CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!
Asociaţia "Totul pentru ţară"
Motivaţie: Conţine elemente care au fost membri în organizaţiile naţionaliste, au stat în acestea pentru a culege informaţii şi pentru părăsi organizaţiile, a ameninţa, a denigra şi înjura mai apoi membrii organizaţiillor respective. Această organizaţie îşi dedică cea mai mare parte a timpului făcând apel la unitate, şi în timpul rămas acuză celelalte organizaţii care nu sunt cu dânşii că sunt împotriva unităţii. Metoda de a infiltra o organizaţie şi a părăsi-o mai apoi pentru a o denigra şi a prezenta publicului larg toate nemulţumirile în scopul minimizării importanţei organizaţiei se numeşte "pasul înapoi" şi este des folosită de structurile care deservesc interesele sovietice, transnistriene. Aceasta a fost aplicată şi în rândul organizaţiilor unioniste sau anticomuniste din Republica Moldova. De interes la această organizaţie este că se vrea reprezentanta "Mişcării legionare" şi copiază destul de bine modul de operare al mişcării, atrage fonduri şi asociaţii, formează alianţe. Caracterul acestor indivizi este însă cel puţin discutabil, cu un comportament aflat la limita sau chiar în afara legii.O să prezint pe larg informaţiile strânse despre această aşa-zisă "mişcare", care după părerea mea reprezintă doar o mişcare browniană de oameni.
link: http://www.miscarealegionara.org/
 

CONTACT

BUCURESTI: Nicolae Calotă, tel: 0721.122.111

CRAIOVA: Marian Ghejan, tel: 0729 608 828

SLATINA: George Stoica, tel: 0743 473 581

PITESTI: Dan Badea, tel: 0720 922 016

PLOIESTI: Norocel Stoica, tel: 0723 503 109

VASLUI: Sergiu Suhareanu, tel: 0742 562 108

BRASOV: 0721 701 303

ARAD: 0736 662 444

Lasati aici mesajul dumneavoastra, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Ne gasiti si pe Facebook la adresa http://www.facebook.com/TotulPentruTara.

 
 
 

PRECIZARE

La cererea a numeroși simpatizanți și în vederea eliminării oricăror confuzii, facem următoarele precizări:

Partidul Totul pentru Țară” nu are nici o legătură nu Asociația “Totul pentru Țară” și cu acțiunile acestei organizații, similitudinea denumirilor fiind pur și simplu o coincidență.

Precizăm că în octombrie 2011 Senatul Partidului “Totul pentru Țară”, alcătuit din bătrânii legionari foști deținuți politici anticomuniști, a dezavuat initiativa unor persoane de a înregistra o asociație cu numele “Totul pentru Țară”, considerând că această titulatură istorică aparținea de drept veteranilor Mișcării Legionare care au reactivat-o după 1990 prin partidul cu acelaşi nume, iniţiatorii respectivei asociaţii neavând nici o calitate legitimă în acest sens.

CONSILIUL POLITIC AL PARTIDULUI "TOTUL PENTRU ŢARĂ"

Președinte: Coriolan Baciu

Președinte executiv: Florin Dobrescu

Secretar general: Florian Cristache

Bucureşti, 8 nov. 2012

 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.