CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!
MERITOCRAŢIA
"Rusia nu a agresat nici o ţară în ultimii 50 de ani" Laurenţiu Primo
 
1. Vector de propaganda pro-rusă
2. Membri acestei organizaţii denigrează şi defăimează lideri de opinie cu diferenţe ideologice
3. Mitomani
4. Promotorii acestei diversiuni sunt  GRUPUL FATA DIN DACIA  SIMONA FICA 
 
 
Bănuiala mea e ca în această pseudomişcare a aderat  SIMONA FICA colaboratoare cu Roxana Iancu, la răndul ei colaboratoare cu institutul Ellie Wiesel, indivizi folosiţi de agentura străină pe post de infiltraţi sau informatori, agentură care a stat în spatele legii 217/2015. Din analiza activităţii acestor indivizi rezultă cele 2 ţări agresoare cu tendinţe clar antiromăneşti: Rusia şi Israelul
 
Metoda:
 
Să studiem contul "Vulturul Cruciat"
 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001869185802&fref=ts


Intro
SUNTEM CU OCHII PE VOI!
 
https://www.facebook.com/EuSintMoldovanEuGraiescMoldoveneste/videos/1366288106741538/?hc_ref=ARSQ3wDQWYUGBvm9A581XyShqbJTeYhCaSLo39uMUUDYvfr1td0XbQM2bczisTC1GL8 
cu Rominia (parerea unui...
"peste 70% din moldovenii etnici nu vor unirea"
"pentru ce moldovenilor saracia Romîniei?"
"este o rușine să fii romîn, nu moldovan, la intrararea în restaurant la Paris se scrie: intrarea cînelor și romînilor este interzisă"
 
 

Laurentiu Primo si propaganda prorusa "romanii din Moldova nu vor sa se uneasca cu Romania" mars jigodia dracului de antiroman!

-5:59
399,561 Views

"peste 70% din moldovenii etnici nu vor unirea"
"pentru ce moldovenilor saracia Romîniei?"
"este o rușine să fii romîn, nu moldovan, la intrararea în restaurant la Paris se scrie: intrarea cînelor și romînilor este interzisă"

 
 
evident e invers, eu sunt cu ochii pe ei
 
Contul are poze cu tentă naţionalistă românească bine înţeles se pot racola români naivi mult mai uşor. După care exact ca în stilul  SIMONA FICA  sau în stilul  GRUPUL FATA DIN DACIA sa nu mai vorbim de deveghepatriei începe să denigreze liderii formatori de opinie români. Din nefericire pentru troll îl cunosc personal pe Dl Grigoriu l-am întalnit de câteva ori am ajuns la concluzia ca nu e periculos, nici troll, nici securist nici clonă...pur şi simplu avem diferenţe ideologice referitoare la ciuruitul din 1989 în rest e super de treabă.
 
 
 
 
Vulturul Cruciat

18 hrs ·

ATENȚIE PERICULOS!

Oricine are informații despre personajul din imagine este rugat să-mi trimită un mesaj privat!

Vă mulțumesc că luptați alături de mine pentru stârpirea răului!

 
 
Cei care au apreciat această mizerie nu pot fi decât naivi, n-am ce le face, prostia şi domnia se plătesc.
 
Adrian Grigoriu Pentru susținerea "cercetărilor" vă pun la dispozitie si numarul meu de telefon 0722575700.

Sunt 2 zile de cand am cerut celui/celei caer este in saptele identitaii false Vulturul Cruciat să isi expuna adevarata identitate prin prezentarea unui act d
e identitate cu maximum 4 cifre ascunse. Om oferit dovada ca se poate prin a posta la mine pe profil acesta imagine. El/ea a luat-o si a repus-o aici.

Asteptam ceva concret. desrpe el/ea si despre afirmatiile făcute ion ce ma priveste. De 3 zile se tine de capul meu. Ce vrea e limpede, CALOMINERE. Dar nu are ce completa altceva decat propaganda, vorbe. Nici despre mine nic despre el/ea. Fapte ... nimic.
Unlike · Reply · 2 · 12 hrs · Edited
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat Il avem, stati bland.
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Domnule Corodeanu, de acord să răspund, dar ....... la ce? Care sunt "acuzațiile"? Concret, faptic, probe certe. Profilul anonim VC scrie cuvinte fără nici o noimă, fără nici un fapt, doar epitete negative, calomnie.
Unlike · Reply · 2 · 12 hrs · Edited
Nelu Corodeanu Pai n-am inteles nici eu prea bine, ca aveti origini evreiesti, ca ati dezbinat unele organizatii nationaliste, ca ati colaborat cu SRI si altele. De ce ma intrebati pe mine, intrebati-l pe Vulturul Cruciat de cele afirmate de el si altii. Eu mi-am dat doar o parere ca simplu observator, nimic mai mult. Sper sa nu va revarsati asupra mea supararea acum ca ceilalti nu dialogheaza cu dumneavoastra.
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Nelu Corodeanu nu vad mai sus nici o acuzatie concretă. Doar vorbe. NU e vb de suparare. Raspunsul meu la comentariul dvs a fost facut la adresa si a profilului anonim VC.
Nelu Corodeanu
Nelu Corodeanu Au mai fost articole postate despre dumneavoastra si in zilele trecute.
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu La acuzații punctuale voi răspune punctual. Dar astept be 3 zile probele. Deocamdată doar eu am oferit o porba cand VC a adus dubiul asupra identității mele reale pe care el o foloseste in aceasta postare.
Adrian Grigoriu
Nelu Corodeanu
Nelu Corodeanu Domnule A. Grigoriu nu vreau sa ma implic mai mult in acest subiect, timpul va lamuri lucrurile. Mergeti pe pagina VC si vedeti de ce va acuza. Eu stiu doar atat , ca am avut o contra cu domnia voastra in ceea ce-l priveste pe Vadim Tudor. In rest numai de bine !
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Adică mă îndemnati să caut eu acuzații virtuale pe un profil anonim, fals deci, ca sa am la ce să răspund? Glumiți?
Nelu Corodeanu
Nelu Corodeanu Pai eu nu v-am acuzat de nimic domnule, deci nu ma intrebati pe mine de acuzatii, nu pricepeti ? De aceea v-am si rugat sa nu va revarsati pe mine supararea, caci din cate va cunosc, ma asteptam la asta. O fi cu identitate falsa VC, dar in spate tot e cineva, o persoana, sau mai multe, care are ceva cu dumneavoastra. Daca nu va intereseaza falsul de ce v-ati postat BI ?
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Am scris deja dar repet: cu 2 zile in urma VC formulat o singura acuzatie concreta si anume aceea ca identitatea profilului meu este falsa si in mai putin de un minut am postat aceasta fotografie a CI. Alta acuzatie concreta nu a formulat. In acelasi ...See More
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat Adrian Grigoriu, minte cu nerusinare. Daca acuzatiile erau niste pure inventii, atunci nici macar nu trebuia sa reactioneze. Imi arata ultima carte de identitate si eu vorbeam de anii 80. Un manipulator ca intotdeauna.
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Vulturul Cruciat care este minciuna? Mă iertați dar nu a furnizat nici un răspuns pentru că nu am fost formulată nici o acuzatie la care sa raspuns in afar de cea a identității profilului de facebook la care am raspuns amplu. În aceste conditii, ceoi din spatele porfilului VC refusa sa îsî arate identitatea reală. Desigur, tot eu sunt de vină, nu se știe pentru ce dar sunt de vină.
Ovidiu Paulescu
Ovidiu Paulescu Vulturul Cruciat ,se simte duhoare de talmud pe pagina ta
Iacobini Ariel
Write a reply...

Ramona Dobre
Ramona Dobre Dl. Grigoriu este un un om minunat. Nu o spun din auzite și îl cunosc personal. Un om cu simțul dreptății, ceea ce putini sunt ca el. Ați vrut informații despre A. G. Luați exemplu
Unlike · Reply · 2 · 8 mins · Edited
Iacobini Ariel
Iacobini Ariel aceeasi grupare acelasi comportament ca cei care au stat in spatele legii 217/2015...eu il cunosc personal pe dl Grigoriu si nu mi-a parut asa periculos...avem diferentele noastre ideologice insa s-a implicat in cazul nadas...pentru asta il sustin cine se ia de el se ia de mine
Iacobini Ariel
Iacobini Ariel gunoaie anonime
 
 
Vulturul Cruciat with Adrian Grigoriu.

Yesterday at 4:45am ·

URMĂRIȚI! PRINDEȚI! ARESTAȚI!

Ceva bunici evrei (Toți? Întrebăm, nu dăm cu parul.). Socrul și tata se îndeletniceau cu munca la Securitate. Își schimbă numele în Grigoriu la începutul anilor '80. Plecat în 1984 (?!?) din țară cu o soție și doi copii în Canada (?!?), se întoarce singur în '89, cu dublă cetățenie, exact în momentul „rivoluției”, este prezent în clădirea CC (Comitetul Central al PCR) cu TREABĂ. „ARHITECT” fiind, își face o firmă de pază intitulată „Argus” (prima firmă de pază și protecție din România - sic!) și-l păzește ambasadorul Canadei la București. Mai juca o carte cu Ambasadorul și cu celălalt ambasador. Al USA (Uniunea Sovietică Ailaltă). Urmează o nouă firmă - „Arboria”. Mult mai eficientă. Ea face comerț cu lemn (defrișat din România). Lemnul se vindea în Japonia.

Va urma

Adrian GrigoriuDe două zile stă postarea asta aici cu îndemnuri clare "URMĂRIȚI! PRINDEȚI! ARESTAȚI!" și deși am lăsat poza de CI și nr. de telefon și am fost foarte atent, am observat că nimeni nu mă urmărește, nimeni nu încearcă să mă prindă nicidecum să mă aresteze. Bag de seamă că VC-ii sau VC-urile astea anonime sunt numai vorbele de ei/ele.

Următorul denigrat:
Codruţ Burdujan, prezentator TV...acesta a mai fost calomniat şi denigrat acum 4 ani împreună cu mine şi cu Roncea George, de  GRUPUL FATA DIN DACIA aceeaşi mizerie, aceeaşi metodă:

SFÂNTA TINEREȚE LEGIONARĂ A LUI CODRUȚ BURDUJAN ZIS DIN PORT

Cum își înjură colegele și colegii din redacție pseudo-jurnalistul Codruț Burdujan , un fel de „regele Cioaba Jr.„ al jurnalismului, un autointitulat la rândul său „jurnalist„ deci mare diferență între el si regii Cioaba nu-i, poate doar între vorbele filosofico-literare prețios alese de-un parvenitism cras încercând și el din răsputeri să atraga atenția în fel și chip la fel ca și bling-blingul țiganilor pe care acum îi repudiază dar din neamul cărora se trage (mama lui fiind țigancă getbeget)!
Ipocrizia și parvenitismul duse până la extrem al unui individ care moderează emisiuni de tip tomberon TV la care nu se uită nimeni, care face prozelitism islamului, kabalei și ecumenismului dar apoi se prezintă ca mare creștin ortodox ori legionar, individ fals duplicitar și pupincurist care datorită traficului de influență, recte pupatului între buci la Băsescu și la băsiști dintr-un blogheraș monden care avea și el o rubrică mică de monden la o fițuică a MAPN anunțând în coada listei concertele Loredanei sau Fuego la Constanța, a ajuns și el să pape o pâine cu ceapă și mici, printre așa zișii jurnaliști de ocazie pe care acum îi înjură și denigrează…dar deh…dăi nas lui Păcală și se urcă pe divan, prostul dacă nu-i și fudul nu-i prost destul…fiecare cioară piere pe limba ei, chit că limba-i prețioasă sau nu…acest Păcală sau Rambo de Constanța se numește Codruț Burdujan (uitați-vă la fața lui scârboasă și libidinoasă care spune totul, nu degeaba este vorba cu o imagine face cât o mie de cuvinte…)
Citez mai jos din autointitulatul jurnalist Codruț Burdujan cum își denigrează colegele și colegii din redacție: „Otrepele din redacţiiEtapa boticului strânsPrima dată când calcă într-o redacţie are ochii mari şi umezi, ca ai caprioarei Bambi. E unisex, deşi gandirea versatilă, ezitările provocatoare, scremetele de neajutorare şi apelul la sentimente dezlegate îi fac pe mulţi să creadă că este un agent patogen care dezvoltă misoginismul. E doar o aparenţă.
Cu boticul răsfirat într-un zâmbet umil şi tâmp, adulmecă aerul neajutorată cu nasucul în vânt căutând nevinovată ceva tare de care să se agaţe cu în curentul uşilor deschise. „Are cur mişto, a cui o fi? De fapt, ce contează? …” privesc cu ochii injectaţi ai cameramanii sau şoferii dându-şi coate complice, regulă fiind că nimic în textile nu fâlfâie fără folos pe lângă ei. „Altă tută cu care trebuie să-mi omor nervii şi timpul” gândeşte o şefă de departament în cazul în care otreapa vine cu pile şi va trebui să o planteze în colectiv. „Vai steaua mea, altă proastă din cauza căreia va trebui să muncesc în plus” mârâie în sinea ei, cu privirea concentrată în monitor, nefericita colegă cu care împarte un sector.
În cazul în care nimereşte doar ca să vadă cum arată uşa unei redacţii pe interior are o oarecare şansă să dea peste un frustrat ofticat care să o adopte în speranţa deşartă că hotărârea cordaciunii va echilibra pentru puţin timp balanţa neajunsurilor naturii. Pe de-o parte. Există însă alte raţiuni mult mai tenebroase prin care zdrenţele parazite prin rădăcini într-un colectiv: dovedesc docilitate şi perseverenţă la… examenul oral. Ca să nu fiu interpretat tendenţios: sunt setate să înghită orice fără comantarii şi să toarne pe oricine. Astfel, indiferent dacă dă peste un şefuţ a ajuns în scaun de la acelaşi stadiul de otreapă sau dimpotrivă, a promovat pe merit, ambele tipologii miorotice pot uza de o funcţie nemenţionată în vreun nomenclator al meseriilor: otreapa! „Ce ai vrea să faci?” ar suna o întrebare ajutătoare – ceea ce niciodată nu o sa audă un absolvent de jurnalism fără pile dar cu reale calităţi. Răspunsul vine miorlăit, „păi nu ştiu”. De fapt ştie, ar vrea să apară pe sticlă în aşa fel încât nimeni să nu-şi dea seama cât e de tâmpit(ă). „Bine, dar ce pasiuni ai” ar suspina ghinionistul angajat menit cu integrarea otrepei în speranţă că o poate direcţiona într-un anumit domeniu. Dacă răspunsul izbeşte iar fără milă, există o ultimă soluţie: hai s-o lipim de X. Şi mai cască urechea la X, la Y, mai fură câte o idee de la Z şi în câteva luni otreapa se imaginează deja versată că, deh, prostiei nu îi este necesar mult oxigen ca să prindă volum şi altitudine. Există astfel de joburi în fiecare televiziune, de obicei, sunt aruncate în posturi de băgătoare de seamă doar dacă echipa îşi face bine treaba, sau ca ajutor de cine ştie ce. Le recunoşti uşor în mass-media, nu se pricep la nimic, nu au vreo pregatire de specialitate, fac gafe monumentale în cele mai nepotrivite momente, nu au habar de nimic din niciun domeniu dar devin isterice când situaţia profesională le depăşeşte – moment în care ajung să-şi verse prin injurii şi gesturi de mahala toată frustrarea şi prostia monstruoasă. De-aici şi vorba că nicăieri nu auzi înjurături ca într-o redacţie.Etapa turnătoriei şi sabotajuluiUn element important: limbajul otrepei. În etapa Bambi, boticul rujat nu scoate decât onomatopee. Este faza în care este drăgălaşă în opinia sufletelor sensibile dispuse la acte de generozitate imbecilă. Este adorabilă când tace şi ia o postură muciformă lăsându-i pe alţii să creadă că lipsa vreunei reacţii este o asumare tacită a vreunui demers. Practic fraierii adoră slugărnicia fără să-şi imagineze forţa ei distructivă pe termen mediu şi lung. După ce prinde redacţia de cotor, toţi se uită uimiţi cât de sonor devine habarnagismul şi cu câtă nonşalanţă îşi exhibă tâmpeniile. Dar nu este încă etapa finală, când este prea târziu.
Mimetsimul este o altă metodă derutantă cu ajutorul căreia şerpuieşte printre jurnalişti. Imită expresii, gesturi, atitudini, idei, forme pe care le şablonează, studiază şi repetă chiar şi în faţa oglinzii. Însă niciodată nu vei vedea vreo formă de originalitate,… nici măcar distructivă! Ajunge să ia şuturi în cur pentru că nici nu se pricepe să toarne corect, le prinzi prin birouri străine sau cum se sâiesc cu urechea pâlnie pe lângă uşi sau discuţii. Devin scârbe pe faţă din cauza perversităţii adepţilor „devide et impera”.
Neavând niciun resort profesional depind de mizerii: fac bisericuţe, plimbă bârfele, complotează, sabotează, exagerează etc. Intervine o situaţie gravă: manifestă o ură patologică faţă de persoanele care îşi văd de treabă şi le amintesc unde le e nivelul. Invidia faţă de orice formă de superioritate ia forme diverse şi agresive, niciun mijloc nu este evitat ca să distrugă ceea ce nu înţeleg dar le fac să se simtă târâturi. Se ajunge la o situaţie gravă în care atrag de partea lor partea nevolnică, laşă şi bolnăvicioasă a unui colectiv şi încep să facă aerul unei publicaţii sau televiziuni de nerespirat. Nu comentez aici prestaţiile sexuale pe la vreun anume partid de căcat care le susţin şederea în domeniul amintit, ca să nu forţez fierea cititorilor. Multora le vin imediat în minte exemplele cutăror cititoare de prompter care ajung să se autointituleze jurnalis(z)de şi, cu puţin timp înainte de menopauză, încep să-şi publice zgomotos curvăsăria pe maculatură autobiografică impregnată cu sfaturi etice şi morale. Vorbesc despre feminism, libertate, cariera nişte boarfe care s-au lipit pe uşa din spate de anumite redacţii, s-au măritat cu boşorogi libidinoşi dar bogaşi, şi-au schimbat până şi religia progeniturilor lor cărora le-au pus nume orientale după care au fost abandonate pentru alte prestatoare mai tinerele, moment în care şi-au găsit timp să îşi tasteze minciunile şi ipocrizia.
Simptomatologia curviştinelor din presă notează o formă deranjantă de amnezie: nu recunosc niciodata vreo forma de ajutor sau vreo chestie pe care au pupat-o cândva cu ardoare( ex. o mână de ajutor, un picior etc) decât în perioadă de maxim profit. Au şi o altă mare problemă, confundă consolările, încurajările cu laudele nejustificate cu vreo performanţă iluzorie. După ce ajuţi o secătură să parvină poţi fi convins că nu va recunoaşte sau întoarce vreodată gestul. Fără excepţie, otrepele vor manifesta o obrăznicie şi aroganţă agresivă pentru simplul fapt că le aduci aminte că dincolo de postura în care le’ai ajutat să se caţere, le cunoşti nulitatea. Otrepele doar mimează loialitate.
Începutul sfârşitului
Au nevoie de conflict ca să parvină. Dacă înainte de blestematul ceas al venirii în redacţie nu exista vreo problemă internă, o lansează. Dacă exista deja într-o formă nesemnificativă, o alimentează. A se înţelege: dacă toată lumea judecă jucid şi colectivul respectiv se bazează pe profesionalism şi unitate, nu rezistă într-o redacţie decât maxim două săptămâni, cu verificare pe ceas. Dacă rezistă o lună, înseamnă că ceva pute. Dacă sunt angajate, e de rău.
Etapa gangrenării: sunt promovate în funcţii de decizie. La stat nu se simte prea tare pentru că nimeni nu răspunde de nimic. În sectorul privat, otreapa poate pune coliva peste orice fel de sacrificii sau performanţe. Încep convulsiile: profesioniştii devin letargici, indiferenţi. Logic, prezenţa unei zdrenţe inapte a cărei singur argument este forţa funcţiei îi umileşte, nu îi mai motivează. Mai mult, ajung să fie agasaţi cu discuţii aiurea care îi încarcă de silă şi le inhibă orice iniţiativă. Ascultă cu pupilele micşorate ordine tâmpite şi sfaturi halucinante pentru că otreapa confundă responsabilităţile cu maimuţăreala la ecuson. Scad calitatea muncii şi a oamenilor, productivitatea. Este începutul sfârşitului.
Vă întrebaţi toţi cine m-a enervat? Moartea lui Cioabă. Pur şi simplu modul în care nişte zdrenţe au tratat îngropaciunea unui autointitulat lider de bulibaşe, idioţia care a afectat majoritatea tabloidelor. Otrepele nu manifesta simt critic dar au un apetit fantastic pentru ţigănie. Dovadă cu locul lor este pe centură, la dat din cur şi din buric, nu în modul de a gestiona o ştire sau un program TV. Butonăm enervaţi telecomanda televizorului, citim ziare de mare tiraj şi ne aducem aminte cu uimire de zilele în care otrepele erau doar nişte pupincuriste inofensive cu boticul strâns, în etapa Bambi.”

Codruț Burdujan

Închei citatul.

Hoțul strigă hoții, iar autointitulatul jurnalist Codruț Burdujan se descrie pe sine, în crunta-i ipocrizie nici măcar nu realizează că și-a făcut propria biografie !
_____________________________

Mai vreau să precizez că acest autosuficient autointitulat jurnalist Codruț Burdujan nu este numai misogin, agramat, duplicitar, laș, calomniator, mincinos, violent, agresiv, amenință femeile cu bătaia și cu „tăiatul ca pe vipere„ (dețin dovezi) , securist băsist sub acoperire, fals legionar, fals român, șarlatan cap coadă, lăudăros, paranoic, dar mai este și PLAGIATOR, el își substituie, mai pe românește face ce știe el mai bine , adică FURĂ un citat de la Corneliu Zelea Codreanu și îl publică la el pe contul personal de Facebook fără să dea sursa originală, ca și cum ar veni de la el…deci se laudă cu ce nu-i al lui…tipic etniei pe care o urăște dar din care face parte, fiind complexat de propria origine de aici și rezultatul acțiunilor sale de ura interetnică cu instigarea românilor contra țiganilor sau apartenența la grupări de sorginte neo legionară (gruparea Totul Pentru Tară) pentru a-și potoli ura ce și-o poartă propriei origini!
Zdreanța strigă: „zdrențele„!…
Iată mai jos PLAGIATUL din CORNELIU ZELEA CODREANU expus pe contul său de Facebook ca un simplu citat, fără să dea sursa originală, fără să publice autorul de drept, de aici cei care nu știu se vor minuna ce tare este el acest filosof de baltă Codruț Burdujan și cât de profund spiritual se citează din fundul culturii sale vaste copypaste….
Bonus, ca o paralelă între această fotografie ce reprezintă crucea martirilor români, între profunzimea curățeniei spirituale a lui Corneliu Zelea Codreanu cu blasfemia crucii piraților bețivi ca să „ne râdem„ și realitatea caracterului acestui parvenit împreună cu alte parvenite de bani gata și ele legionare că e la modă…Bamboo e deja perimat…

Te pup, papa !

TRĂIASCĂ LEGIUNEA ȘI CAPITALUL, marca RAMBO de Constanța.

RADU IACOBOAIE
 
Comments
 
 
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Catre Vulturul Cruciat: ați făcut o descriere amplă și dezgustătoare a dlui. Codruț Burdujan a cărei veridicitate nu are nici o importanță. Altceva este important: motivul pentru care ați făcut-o?
Alexandru Moleanu
Alexandru Moleanu sa mince si gura lui...
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat Nu eu am facut-o. Cel care semneaza materialul a facut-o.
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat Alexandru Moleanu, tie nu am ce sa-ti raspund. Ai inteligenta unui parameci.
Adrian Grigoriu
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat Ba, voi nu cititi nimic. Totul e pe bajbaiala.
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Vulturul Cruciat vă rog puneți link-ul la articol, acolo de unde l-ati preluat.
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat Poate n-am chef? Puteti sa-l cautati daca va intereseaza.
Adrian Grigoriu
Adrian Grigoriu Deci iar ați mințit. Articolul nu este al dlui Iacoboaie. Identiatea este falsa, postezi articole false, cauti sa invrăjbești oamenii intre ei, cine face asa ceva? Dupa cate stiu eu, doar evreii se ocupa de asa ceva. Deci sunteți evrei.
Unlike · Reply · 2 · 6 hrs
Ovidiu Paulescu
Ovidiu Paulescu Vulturul jerpelit face manipulare prin asociere, a trecut numele lui Radu Iacoboaie ca sa loveasca doi dintr-o lovitura
 
 naivii care au apreciat:
 
 


Iacobini Ariel
Iacobini Ariel ceva idiot troll...urmeaza sa-l desfiintam
Vulturul Cruciat
Vulturul Cruciat Pe cine sa desfiintezi, mai Ariele?
Alexandru Moleanu
Alexandru Moleanu Pe tine si pe toate javrele ...
Unlike · Reply · 2 · 21 hrs
Vulturul Cruciat
Iacobini Ariel
Iacobini Ariel vezi ca am mai desfiintat conturi troll ca ale tale...intreab-o pe fata din dacia
 
Iacobini Ariel
Iacobini Ariel daca ma iei cu mai Ariele inseamna ca ma cunosti ai mai avut de-a face cu mine...tot ce faceti se va termina prost, cu procese penale si probleme pentru sefii vostri...o ia in goarna Laurentiu Primo pentru asta
 
Alt troll de pe acelaşi cont, aceeaşi mizerie:

Prietene : Linia ferată de mare viteză între Romania , Bulgaria și Ungaria devine Realitate !

Compania de infrastructură feroviară din Bulgaria lucrează la un proiect pentru o linie de cale ferată de mare viteză între oraşele Varna, pe litoralul Mării Negre, şi Bucureşti, costul pentru Varna-Ruse fiind estimat la 898 milioane leva.
Dacă proiectul trenului de mare viteză este implementat ar permite efectuarea unei călătorii între Varna şi Bucureşti în 3 ore.
Varna este port l...

See More
 

- La OHA , o info trucată ?, iar după 10 ore o dau cotită ...
Publicaţiile britanice Daily Mail, Sunday Express :
”Un avion de luptă rusesc a fost doborât de forţele turce”

Martorii au văzut o explozie puternică în Huraytan, în nordul Siriei, în timp ce trei avioane de luptă au trecut prin zonă. Un jurnalist a scris pe Twitter că trei avioane turceşti au reacţionat la şicanele unui Mig-29, folosit de forţele lui Putin.
- rușii nu au adus MiG-29 în Siria, iar turcii au confundat Su-30 SM cu MiG-29 ?

jurnalistii(nu jihadistii britanici) exclud acum faptul, în ciuda afirmatiilor ”anterioare de la fata locului: aparatul MiG-29 care a fost doborat nu apartine Fortelor Aeriene ruse ci fortelor lui Bashar al Assad. Acest lucru este confirmat indirect prin prezența unui număr mare de astfel de aeronave în Forţele aeriene siriene.

Like
Comment
Leoncio Leonhard
Leoncio Leonhard @ Emil Crasovschi Domnule Vasile Ion e cati americani am avut PE teritoriul nostru pana in 2011? Cati militari americani sunt in Moldova acum? Cati militari americani au fost in tarile baltice pana la sfarsitul lui 2013? Vedeti ca fara sa vreti manipul...See More
Gigi Feraru
Gigi Feraru a greșit harta Siriei cu aia a Siberiei... crek
carevasăzică, nu l-a doborât, ci la ajutat să coboare
 
 
 
PREFAŢĂMERITOCRAŢIA, O REVOLUŢIE PAŞNICĂ A DEMOCRAŢIEIde Radu Moraru După 21 de ani de presă postdecembristă încă mai am naivitatea să cred că oamenii liberi, fie ei şi ziarişti, pot schimba lumea pe cale paşnică. I‐am avertizat deseori pe politicienii de astăzi, cam aceiaşi care au devalizat Români…
 
 
 
CONCLUZIE: gaşca  GRUPUL FATA DIN DACIA s-a mutat la Laurenţiu Primo cu noua sa înşelăciune, "Meritocraţia"
 
Aceste conturi promovează valorile şi meritocraţia, o diversiune mai mare de tot râsul n-am mai întâlnit până acuma
 

partea I Meritocratia Nasul TV Simona Ela Fica - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=wF8Lm8e5KZQ
31 mar. 2013 - Încărcat de Simona Fica
Simona Ela Fica , Laurentiu Primo , col. Dumitru Prichici.

comments on partea I Meritocratia Nasul TV Simona Ela Fica

https://www.youtube.com/all_comments?v=wF8Lm8e5KZQ
Acu m-am lamurit si eu de ce Serviciile tac . Imi cer scuze pentru gindurile si vorbele nedrepte pe care le-am adresat. Doamne ajuta! ca toti cei ce doresc binele ...

De astăzi am aderat la MIȘCAREA MERITOCRATĂ!

Public Figure
Laurentiu Primo's photo.
2,738 Likes
181 talking about this
Like
Comment
Comments
Corneliu Ifrim
 
 
 
 ALȚI TROLLI PRO-RUȘI ANTIROMÂNI DE OBICEI MASCAȚI ÎN CONTURI CLONE CU POZE FURATE DE PE SITEURI PORNO SAU DE DATING ONLINE
 
https://www.facebook.com/lacramioara.munteanu.1422?hc_ref=ARSOlSpOrap6swk85RQAMy1IGsW9_JpexwgR2ShCyaPhtSQRTVDqNeEfkaISRaXC9Xg&fref=nf&pnref=story
 
 
Lacrămioara Munteanu is feeling amused.

Noapte buna, futaciosii mei :P

 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008659082662&fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all
UST A BEAUTIFUL MIND
 • Sorin Costin Rapeanu
 • Razvan Dumitrescu
 • John Alimamy
 • Ajaz Butt
 • Ristea Larisa
 • Marius Luca
2,083 Followers
 
vă dați singuri seama de diversiune, poza de profil o fată româncă, postări reale sex, semiporno, mizerii și bestii umane
 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011033980234&hc_ref=ARRAkfhv44aRerXTIb8DTOHeUhMZyQjkQwL9NcvKsDe4fI-eTYGHH9Q9gW2YlAMncQY&pnref=story

Irina Diana Tchoumitcheva

Intro
OFITER PRESA ONLINE NECENZURATA!
FUCK YOU, POLITIA ONLINE!

COMUNICAT

În semn de protest pentru abuzurile continue făcute de FB România la adresa mea şi a colaboratorilor mei (blocări sistematice de câte 30 zile, mai nou, dezactivări de profile vechi de 5-10 ani şi imposibilitatea de aţi face un profil nou, acesta fiind dezactivat instant), REDACŢIA ROMÂNCUŢE VII a luat decizia de a renunţa DEFINITIV la această platformă securistică.

Ca urmare, eu şi încă 2 colaboratori care au mai rămas cu profile active, am luat decizia să le dezactivăm.

Ne revedem pe

VK is the largest European social network with more than 100 million active users. Our goal is to keep old friends, ex-classmates, neighbours and co-workers in touch.
vk.com
 
Bineînțeles am participat și eu activ la raportarea conturilor acestor trolli proruși
Cine ne poate ajuta cu cateva profile pe FB? Ne este imposibil sa mai facem, le inchide "militia" in 10 secunde. Rog a ne ajuta..
Comments
Sandel Manaila
Sandel Manaila Nu le inchide stai linistita, este propaganda politica....
Manage
· Reply · 3d
Popescu D. Emilian
Popescu D. Emilian Nu va mai chinuiti,exista o echipa care urmareste fiecare postare si in momentul in care nu-i convine,sterge postatea respectiva.Uitativa ca la fiecare postare in dreapta sus sau in partea dreapta la miijloc sunt trei puncte.
Si intr-un ca si in celalalt se apasa pe punctul din mijloc,apare o intrebare "stergeti sau...",apasati pe stergeti si postarea respectiva se sterge.
Manage
· Reply · 2d
Zob Gheorghe
Zob Gheorghe Fară SUA, NATO și UIE
Manage
· Reply · 2d
Reprezentanti Coordonator
Reprezentanti Coordonator Dar ce se intampla , de ce le sterg k nu inteleg
Manage
· Reply · 2d

Din IDIOTENIILE "militiei" online!

Lacramioara Munteanu (Romancutele Noastre) a ramas fara profilul vechi de 5 ani (dezactivat de militie) si a incercat sa-si faca unul nou.

La nici 2 minute de la activare, a primit mesajul din captura, cica "militienii" au detectat "o activitate neobisnuita pe acel profil" si i-au cerut o poza de profil pentru reactivare.

... See More
Comments
Miklos Novak
Miklos Novak VĂ BATEȚI CU ROBOȚII !!!
Aveți, pentru un motiv sau altul, toate, un GENERATOR TRACKER pe voi !!
Aceasta e problema şi acest procedeu INUMAN trebuie combătut :
...See More
Manage
· Reply · 3d
Zob Gheorghe
Zob Gheorghe Nu mai trimteți documente că le stochează la dosar ca să vă pedepsească mai târziu.
Manage
· Reply · 2d · Edited
Zob Gheorghe
Zob Gheorghe Mi-au blocat contul cerându-mi fotografie clară pentru că am răspândit documente antiimperiale, filme despre terorismul american, crimele imigranților izgoniți de americani din țările de origine, mârșăvia statului capitalist, despre distrugerea capital...See More
Manage
· Reply · 2d
SZekeli Alexandru Szekeli
SZekeli Alexandru Szekeli da1 PENTRU UNII,FB E UN MIJLOC DA A AGITALUMEA,FARA ROST!POATE E PLACERE LOR? SAU E MAI MULT?
Manage
· Reply · 2d

Pedeapsa FB! Am "discriminat" persoanele cu disabilitati, minoritatile sexuale, alte rase si religii! "DRAGI" MILITIENI, E NORMAL ASA CEVA?!

NU POT FI TRASI LA RASPUNDERE PENTRU ACESTE ABUZURI?!

Cum poti bloca pentru asa ceva?! De unde reiese ca am atacat minoritatile?!

Comments
Apachitei Petrica
Apachitei Petrica eu am trimis deja la CEDO plingere cum in Rominia sunt inclacate drepturile omului prin legea constitutionala Articolul 30 aliniatul 1.Linistita poti sa spui la ONU ce se intimpla.Prin incalcarea acestei legi,ei fac abuz in serviciu
Manage
· Reply · 3d
Zob Gheorghe
Zob Gheorghe Suntem în război și nu ați conștientizat. Ne țin aici ca să ne supravegheze. Pe mine m-au rugat să revin în facebook ca să mă țină sub control.
Manage
· Reply · 2d
Zob Gheorghe
Zob Gheorghe În curând vom arunca facebocul la gunoi. Acțiunea este pe teren înafara ochilor stăpânilor.
Manage
· Reply · 2d
Apachitei Petrica
Apachitei Petrica vrei sa zici ca facebookul va fi inchis
Manage
· Reply · 2d
 • Intro
  OFITER PRESA ONLINE NECENZURATA!
  FUCK YOU, POLITIA ONLINE! • icon of profile-discovery
  See what you have in common with Irina Diana's friends.

   Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.