Subject:

A 5-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.

Date:

3/17/2012 9:01:49 P.M. Eastern Daylight Time

From:

Send IM to: DACIA LANDACIALAN@aol.com


Sent from the Internet (Details)


 

A 5-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.

 

D-lui Cariolan Grigore Baciu

Presedinte al Partidul Pentru Patrie

Str.Veseliei, Nr.21, Sector 5

Bucuresti,cod postal 052165,Romania

Tel: 0731.807.061/0765.698.836/0744.560.815

E-Mail: ppp1993@gmail.com

coriolan.baciu@pentrupatrie.ro

 

Stimate Domnule Cariolan Grigore Baciu,
 
Afland ca sunteti presedintele Partidului Pentru Patrie/Totul pentru Tara din Romania si avand convingerea ca sunteti un om serios si la locul dvs. adresez a 5-a Scrisoare Deschisa PPP, personal dvs., de la care sper sa primesc un raspuns concret si civilizat. Sper ca nu-i nevoie sa repet despre ce-i vorba, ca cunoasteti foarte bine situatia din scrisorile mele precedente. Am fost informat ca ati fost si ati ramas legionar, ati facut parte din rezistenta nationala anti-comunista, fapt pentru care ati avut de suferit ca detinut politic in inchisorile comuniste din Romania. Pana aici totul este in regula si aveti toata lauda si cinstea din partea mea. Dar va rog sa-mi raspundeti, cum explicati faptul ca, in organizatia dvs. de conceptie politica legionara, au penetrat tot felul de elemente dusmanoase, inculte si teroriste care-i insulta si ameninta in mod grosolan pe nationalistii romani autentici, inclusiv pe mine ?
 
In statutul de functionare al PPP-lui se spune clar, citez: “…Este o organizatie intemeiata pe Disciplina si Ordine morala. Suntem adeptii actului creator si respingem polemicile sterile…PPP este singura forta politica ce continua in mod legitim spiritul Rezistentei Nationale Anticomuniste...” Cum poate sa pretinda in mod absurd PPP-ul ca, este o „organizatie intemeiata pe Disciplina si Ordine morala „ care „respinge polemicile sterile”  si „este singura forta politica ce continua in mod legitim spiritul Rezistentei Nationale Anticomuniste”, daca reprezentatul PPP-lui din Arad, Ariel Iacobini, insulta ca un birjar, ii ameninta pe patriotii anti-comunisti si este in slujba sionismului globalist si al Israelului, nu in slujba intereselor nationale ale Rasei, Natiei si Patriei noastre ?  Acest incult , care se da drept „medic psihiatru” si da false diagnosticuri romanilor sanatosi si cu iubire de Neam si Tara, nici nu stie bine romaneste si in loc de „mars” a scris „marsh”. Apoi el vorbeste cu  „ma gunoiule” care de fapt este un parazit si gunoi al umanitatii ?!
 
Avand halucinatii de debil mintal, mi-a spus ca sunt “bolnav psihic” cum este si “echipa de securisti schizofrenici din Romania!” Cine i-o fi dat diploma de “medic psihiatru” de da aceste false diagnosticuri, atat mie, cat si SRI-stilor, cum se numesc mai nou securistii din Romania, nu stiu, dar eu cred ca el este mai degraba un pacient decat “medic psihiatru”. Zice ca sunt “las”, probabil pentru faptul ca inca nu l-am pus cu botul pe labe, dar eu nu uit si nu iert pe nimeni. Nu stiu ce etate are si care sunt faptele lui si ale parintilor lui contra regimului dictaturii comuniste, de ma face pe mine “las”. Insa vreau sa scot in evidenta ca; datorita urmaririi si persecutiilor indurate de mine in Romania, am fost nevoit sa-mi parasesc plaiurile si meleagurile natale ale lui Eminescu de la Botosaniul meu drag si sa traiesc cativa ani buni in Arad, unde acesta este acum mare scula “legionara” a PPP-lui. In anul 1978, aflandu-ma cu serviciu in comuna Vladimirescu, judetul Arad, am fost arestat de catre comandantul adjunct al Consiliului Securitatii Statului din judetului Arad, Col.David si am fost anchetat in beciurile securitatii din Arad, de catre acest securist jidan si de catre un alt securist jidan, Col.Roman,  pentru motive politice anti-comuniste si mai cu seama pentru difuzarea prin postul de Radio Europa Libera, a unor scrisori semnate de mine contra regimului dictaturii comuniste. Daca acest Ariel Iacobini a fost asa grozav, iar eu sunt considerat de el “las”, a avut el curajul, ori parintii si bunicii lui, sa ridice cel putin un deget contra regimului tiraniei comuniste ?
 
            Mai departe, acest impostor fanatic a spus “deie Dumnezeu sa ne intalnim fata in fata, sa-ti scot fumurile din cap!” si ca “Da-mi Doamne putere sa muncesc sa-mi pun bani de avion de-o parte ca sa pot sa-ti desfac pusca aia din mana in bucati in timp ce te calc cu bocancii pe fata!”. Eu cred ca acest imbecil nu prea stie cu cine are de a face, de crede ca, daca n’am avut teama de securitate, ori de alte forte oculte mult mai periculoase decat securitatea, am teama de un molan ca el, nu-i asa ? Avand  intentii teroriste si criminale, ii garantez ca nici nu iese bine dintr-un aeroport American ca si este arestat de FBI. A arestat FBI-ul agenti ai Mossadului si mari fanatici sionisti care m-au amenintat ca ma impusca si-mi pun bomba la casa, dar nu pe acest netrebnic care zice ca numai numele care-l poarta  este jidanesc. Si nu-i exclus ca, chiar autoritatile romane sa ia masuri impotriva atitudinii lui teroriste si criminale.  Iar acum la drept vorbind, la cati le-a scos “fumurile din cap” ori i-a calcat cu “bocancii pe fata!” acesta individ, ori alti membrii ai PPP-lui, inclusiv dvs. celor care au distrus economia nationala, au inglobat tara in miliarde de euro datorii,  au inrautatit nivelul de trai, au lasat populatia tarii fara locuri de munca, pensionarii fara pensii,  bolnavii fara asistenta medicala si medicamente, iar copiii tarii pe drumuri ? Ma numar printre cei mai aprigi luptatori pentru libertate din exil, care am actionat pe toate caile pentru zdrobirea dictaturii comuniste si ca poporul roman sa fie liber, dar se pare ca, foarte multi romani, inclusiv unii din PPP, nu merita sa se bucure astazi de libertate si democratie, pentru ca nu stiu sa respecte si aprecieze lupta celor care si-a pus tineretea si viata in pericol, ca ei sa fie liberi. Dar nu-i nimic, vorba proverbului “Nemultumitului, Dumne-ZEU ii ia darul”, iar orice greseala mai devreme ori mai tarziu se plateste.
 
Nu sunt singurul nationalist si anti-comunist roman care sunt calomniat, insultat si amenintat de acest mare “legionar” al PPP-lui Ariel Iacobini si de alti din anturajul lui. Spre exemplu: etc....etc."
 
Aici citează din mizeriile şi insultele echipei pe care am să o prezint la momentul oportun.
 

Altă mizerie

----- Forwarded Message -----
From: "DACIALAN@aol.com" <DACIALAN@aol.com>
To:
Sent: Thursday, 12 April 2012, 19:09
Subject: Anti-Crist ori 666 = ZAMOLXIS


ANTI-CRISTUL ESTE UN INTELEPT SI PUTERNIC OPONENT AL RAULUI, ROBIEI, SARACIEI, CRIMEI, HOMOSEXUALITATII, MINCIUNEI, ESCROCHERIEI,  SUPERSTITILOR, ABERATILOR, ABSURDITATILOR SI DECADERII MORALE SI SPIRITUALE A UMANITATII, PROMOVATE DE RELIGIA DIABOLICA JUDEO-CRESTINA A LUI ISUS CRISTOS.
O fanatica crestina din orasul Kalispell, statul Montana,SUA, Kathleen Folden in etate de 56 ani, soferita de tir s-a deplasat la 680 miles sa distruga  un tablou expus in galeria muzeului din orasul Loveland din statul Colorado,in care era infatisat Isus Cristos angajat intr-un act homosexual. Ea a patruns la 6 Octombrie 2010 in muzeu, inarmata cu o bara de metal de aproape un metru, a spart vitrina de sticla in care se afla tabloul si l-a sfaramat in cateva bucati, spunand: “Cum tu  ai putut sa-l discreditezi pe domnul meu?”. Maniaca crestina  Folden este fecioara si asteapta sa vina domnul ei s-o dezvergineze. Politia din Loveland a aresatat-o pentru fapta ei criminala, dar a fost eliberata a doua zi,  pe cautiune, printr-o “minune” crestina de catre un binefactator cretin si luata de alta extremista crestina,Jan Emery, care la randul ei il astepata pe Isus Cristos sa vina si sa-i fie mireasa.Avocatul lunaticii crestine Folden,a declarat saptamanalului “American Free Press” ca clienta sa, Kathleen Folden, a declarat in tribunal la 15 Octombrie a.c., ca-i “nevinovata” si urmeza sa fie judecata in Ianuarie 2011. Dar cum paguba comisa de ea,nu depaseste mai mult de 1000 de dolari, este posibil sa se aleaga doar cu o amenda.Tabloul in cauza a fost mutat accesului public. Goima asta de Folden, in loc sa le dea in cap preotilor catolici care violeaza minori si raspandeste astfel homosexualitatea in lume, s-a apucat in mod inconstient sa distruga urmele unei realitati istorice de necontestat.
Adevarul este ca pana a se indragosti de Maria Magdalena cu care a avut un copil, Isus Cristos a fost nevastuica lui “sfantul” Petru, motiv ce l-a determinat pe Isus sa poarte parul lung ca o femeie si sa aiba afinitati si senzatii feminine. Isus si Petru au fost indragostiti unul de altul la nebunie, iar cand Petru a aflat ca Isus a tradat dragostea amoroasa dintre ei, a raspandit zvonul ca Maria Magdalena este o curva ordinara, o depravata si descreierata mintal. In realitate Maria Magdalena a fost o printesa jidauca, care l-a suportat financiar si material pe Isus Cristos, ramandu-i fidela pana la moarte. Isus Cristos n’a lucrat o zi in viata lui, ci a dus o viata primitiva, parazitara si de hoinar, din care cauza n’avea bani nici sa-si cumpere o perche de sandale, ci umbla descult ca un cersetor de la capul podului. El umbla calare pe un magar, gasit probabil abandonat de cineva, de unde vine si porecla de Isus, adica omul de sus de pe magar. Si uite asa a devenit Emanuel, numele lui adevarat de la nastere, Isus, apoi si Cristos, adica omul sacrificat pe crucea pagana a Imperiului Roman. Cat despre fecioara Maria, aceasta fiind violata de un soldat roman, a ramas insarcinata de acesta la etatea de 14 ani. Conform legilor jidanesti de atunci, orice minora jidauca, care a incalcat legile judaismului si a ramasa gravida, trebuia ucisa cu pietre. Pentru a salva-o de la aceasta moarte crancena, Iosif, care era destul de inaintat in varsta  -- avea  sotie, copii si nepoti -- si-a facut mila de aceasta copila de 14 ani,mintand ca ea a ramas gravida cu el si a luat-o de sotie. Necrezand mai nimeni ca Iosif ar fi fost capabil s-o lase gravida pe aceasta minora, si disparand soldatul care a lasat-o insarcinata, s-a creat un mit misterios, in urma caruia s-a zvonit ca, a fost insarcinata de duhul sfant. Asadar, povestea ca, fecioara Maria a fost insarcinata cu Isus de catre Dumnezeu, precum si povestea invierii lui Isus a treia zi dupa moarte, nu sunt fapte reale bazate pe documente autentice, ci sunt niste speculatii, halucinatii si imaginatii bizare, in care numai idiotii si schizofrenici mai pot crede astazi in astfel de minuni fara o baza stiintifica si argumente logice.
Unii fanatici crestini, in mod constient ori inconstient, sustin ca Isus Cristos a fost ucis de catre jidani, dar in realitate el a fost ucis de catre Imperiul Roman. Pe atunci jidanii erau sclavi ai Imperiului Roman si n’aveau nici o putere sa-l controleza ori influenteze cu ceva. Imperiul Roman l-a ucis pentru ca el s-a dat drept Mesia, mult asteptat de jidani sa-i salveze din sclavia Imperiului Roman. Neputand face, cat a fost in viata, nici o minune dumnezeiasca de a-i salva din sclavia romana pe jidani, Isus a preferat sa fie sacrificat pe cruce conform pedepsei pagane romane. Astfel el i-a ordonat lui Juda, unul dintre cei mai intelepti discipoli ai lui, sa tradeze planurile lui contra Imperiului Roman, repet contra Imperiului Roman, nu a jidanilor, fata de care a declarat ca scopul lui este sa intareasca mostenirea,legile si traditiile judaismului, nu sa le distruga.
Povestea ca jidanii sunt de vina pentru moartea lui Isus Cristos este o nascocire a Imperiului Roman, pentru a starni ura impotriva jidanilor si-i tine astfel mai bine in sclavia lui. Imperiul Roman, fiind la randul lui condus de unii imparati, despre care nu se stie cu exactitate cine au fost tatii lor, cum nu se stie exact nici cine a fost tatal adevarat al lui Isus Cristos, nu si-au dat seama ca prin crucificarea lui Isus, vor atrage mila si simpatia unor naivi, usor de influentat, si astfel cu timpul, din asupritori ai lui Isus Cristos si ai jidanilor, v-a ajunge Imperiul Roman si lumea alba sclava la jidani. Iar dovada, este realitatea de astazi.
De fapt, nu Imperiul Roman de la Roma a fost prea mult responsabil pentru promulgarea crestinismului, ci Imperiul Roman de la Constantinopol, condus de greci. Grecii nu sunt o rasa pura europeana, ci o rasa asiatica, originara de pe Volga. Dupa ce au parasit tinuturile lor asiatice de pe Volga, grecii s-au stabilit timp de vreo 200 de ani in desertul egiptean, unde s-au incrucisat cu jidanii, care erau sclavi ai faraonilor. Fiind un popor nomadic migrator, ca mai toate popoarele asiatice, grecii au parasit desertul egiptean si au declarat razboi tracilor, reusind sa cucereasca o parte din teritoriul Traciei, unde se afla Grecia de astazi. La inceput grecii si-au insusit religia pagana a tracilor, faurindu-si chiar proprii zei, dar avand apucaturi jidanesti preluate de cand au stat impreuna cu jidanii in desertul egiptean, au abandonat religia sacra pagana si s-au convertit la secta dizidenta a judaismului numita crestina. Primul care a legalizat religia judeo-crestina in Europa, a fost imparatul grec Constantin cel Mare in anul 313. Acesta a legalizat religia judeo-crestina, cu conditia ca jidanii care erau servitori la curtea sa, sa nu divulge secretul ca el avea relatii sexuale cu ma’sa si a comis fapte criminale impotriva unor oameni nevinovati, inclusiv a fratelui sau. Cum de fapt jidanii nu sunt oameni de cuvant, ci de gheseft, aceste fapte au rasuflat si sunt bine cunoscute de oameni cu o minte inteleapta, nu cu o doaga la cap.
In mocirla crestina, in care se balaceste astazi circa 25% din populati globului, a fost tarata cu forta si tara noastra. Dupa ruptura care s-a produs in anul 1054, intre cele doua biserici crestine, cea romano- catolica si cea bizantina, denumita si ortodoxa, dupa judaismul ortodox care ar insemna „dreapta credinta”, tara noastra a fost invadata de o multime de preoti si calugari greci. Asadar, grecii care sunt porecliti jidanii de peste ape, au impus natiunei noastre religia judeo-crestina. Acesti barbosi si parosi nespalati de greci, in numele lui Isus Cristos si al religiei crestine au asuprit si exploatat sangeros popultatia tarii noastre. Prin ideologia crestina acestia au  reusit sa incuie si indobitoceasca  mintea romanilor in asa fel, incat cu greu se va scutura de acest jug al robiei intunericului satanic judeo-crestin. Iar daca se iveste vre-un roman care gandeste intelept si are curajul sa spuna adevarul, imediat, ca la comanda, este acuzat de adeptii lui Isus Cristos ca-i eretic, bigot, xenofob, nebun si se trezeste chiar cu o caramida in cap ca Domnul Nostru (OUR LORD) Mihai Eminescu.
Pentru o documentare si intelegere mai buna de unde-si trage crestinismul radacina si seva cu care se hraneste, am extras cateva texte facute publice pe Internet , din care citez urmatoarele:
Creștinismul îmbină tradiții din iudaism, pe care le îmbogățește cu mărturia Noului Testament. Ca moștenitor alături de islam și iudaismul contemporan al tradiției religioase orientale, creștinismul perpetuează până în ziua de astăzi credințe și mituri născute pe malurile Eufratului acum mai bine de 5000 de ani.... Această religie și crezul ei este în continuitate cu iudaismul primului secol, revendicându-se ca împlinire a legământului încheiat de Dumnezeu cu poporul lui Israel.... Primelor comunități creștine de origine ebraică ivite ca urmare a predicii lui Iisus Hristos și a apostolilor săi foarte curând li s-au alăturat și comunitățile de origine păgână născute (mai ales) din apostolatul lui Saul din Tars, care a purtat, a inserat creștinismul într-un context mai amplu, atât geografic cât și cultural. ….. Iudaismul privește creștinismul ca fiind o eroare: Original, adică în iudaism...” (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cre%C8%99tinism)
Crestinismul este o religie universala,cu vechime bimilenara, construita pe temeiul credintei în Iisus Christos, ca fiu si mesager al lui Dumnezeu, trimis pe pamânt în vederea rascumpararii omenirii din captivitatea pacatului original al cuplului Adam si Eva, precum si a mântuirii omenirii. Aparut în sec.I d.Hr. în Palestina si acceptat de unii evrei din diaspora, apoi atragând prozeliti dintre cei de alte religii, crestinismul se dezvolta repede, de la forma sa initiala de secta iudeo-crestina, la o religie autonoma, sprijinita pe miturile cuprinse în textele epice din Evanghelii si din Faptele Apostoli-lor si consolidata teologic prin Epistolele apostolului Pavel si în Epistolele sobornicesti ale apostolului Ioan, raspândita apoi în cuprinsul Imperiului Roman chiar în sec.I, constituindu-se într-o comunitate de adepti, numita Biserica crestina, care se considera "trupul lui Christos", iar dupa sfârsitul evului mediu invadând lumea, astfel ca azi (potrivit unor statistici formale) ar însuma peste un miliard de credinciosi. Crestinismul a avut nevoie de câteva secole pentru a-si elabora doctrina; credinta cresti-na e definita abia de conciliul IV ecumenic (Calcedonia, 451), prin formularea crezului ,care stabileste esenta ei; aceasta esenta rezida în: acceptarea misiunii de mântuitor a lui Iisus Christos, calitatii lui de fiu al lui Dumnezeu, nascut din Fecioara Maria, deci de Dumnezeu si de om în acelasi timp, "monogen, în doua naturi, fara confuzie nici schimbare, fara diviziune nici separatie". http://www.e-referate.ro/referate/Crestinismul2005-03-18.html
“Multa lume crede ca religia crestina este curata, ca totul se face in cadrul ei ca asa trebuie. Dar oare cati stiu ca suntem plini de paganisme, incepand de la pomenile facute in numele mortilor (de origine egipteana), crucea (care este crucea romana de reastignire si schingiuire) si pana la faptul ca duminica este zid e odihna in memoria unei religie de mult disparuta (Sol Invictis).
Ce alte obiceiuri, care sunt mai mult sau mai putin pagane, cunoasteti? Si pana la urma, ce inseamna pagan in esenta ?(definitia corecta)”
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic3122.html
Eu sunt pagan si am credinta in Zei, natura, divinitate si cosmologie, dar tin sa precizez toate acestea, ca o corecta informare a fratilor mei romani(traco-geto-daci) de religie crestina ortodoxa, catolica, ori protestanta, pentru ca ma doare inima si sufletul cand vad ce plasa au luat cu religia crestina. De sute de ani, il tot asetapta, de la o zi la alta,an de an, pe Isus Cristos, sa vina, sa-i ierte de pacate (probabil pacatele de a crede in crestinism), sa le dea mura-in-gura, sa invie mortii  si sa sfarseasca aceasta lume. Dar vor astepta mult si bine pentru ca Isus Cristos este mort de 2000 de ani si nu va veni nici peste un an, nici peste zece, nici peste o suta, nici peste o mie, nici peste un milion, nici peste un miliard, nici peste un trilion de ani, intr-un cuvant, niciodata. Jidanii care au inventat povestea cu Mesia, nu-l mai asteapta acum pe Mesia sa-i salveze si nici n’are rost de vreme ce ei au sclavizat global omenirea si detin in mainele lor finatele si un puternic arsenal nuclear  de distrugerea umanitatii. Crestinii care sunt numit goimi de catre jidani, adica animale de munca pentru jidani, nu valoreaza nimic pentru jidani si aceasta rezulta chiar din declaratia rabinului sef al Israelului si a altor personalitatri marcante ale judaismului si sionismului international. Vezi vido-clipul:
De asemenea, vezi vido-clipul http://www.youtube.com/watch?v=FJjSzXkm55o cu declaratiile facute in Elvetia de catre activista jidauca Barbara  Lerner Spectre, care suporta ideea de  multiculturalism si amestecul multietnic in Europa. Aceasta a fost combatuta recent de cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, spunand ca aceasta este o prostie si trebuie renuntat la asa ceva. Jidanii urmaresc cu orice prêt sa schimbe cultura si traditiile stramosesti europene, in schimb ei vor sa-si pastreze neatinse traditiile mostenirii judaice.
Mult timp am crezut ca Protocoalele “inteleptilor” sionului  scrise in 1897 in ebraica, au fost traduse corect si publicate de Prof.Pr.ortodox rus Nilus in 1905. Astazi cand vedem ca planurile jidanilor sunt pentru o cucerire globala a omenirii, nu pot crede ca in acele protocoale,jidanii s-au referit in exclusivitate doar la crestini, dar ortodoxul Nilus a tras jarul la turta sa crestina. Si ce a inteles ? S-au revoltat cu ceva crestinii pe jidani pentru planurile lor de a-i nimici ? Nicivorba ! Dimpotriva, care mai de care in speranta ca le v-a cadea ceva jidanilor printre degete, vin cu tot felul de povesti, cum i-a protejat in casele lor pe jidani si ca trebuie sa-i iubim pe jidani pentru ca ei sunt “poporul ales al lui Dumnezeu” si multe alte indemnuri la supunere si umilinta fata de jidani. Pentru a-si atinge planurile lor diabolice de dominarea globala a lumii, jidanii trebuie sa distruga toate religile: islamismul, budismul, hindo, confucionismul, ateismul, neopaganismul si pe liberii cugetatori, nu numai pe crestini, care din sentimente nationaliste patriotice, nu din afinitati fata de religia crestina s-au pronuntat si au actionat in unele cazuri contra Imperiului Satanic Jidanesc.
Razboaiele de astazi din Afganistan, Irak, Pachistan si contra Iranului, nu sunt razboaie de nimicirea crestinilor, asa cum este pravazut in protocoalele sionului, traduse eronat de crestinul Nilus, ci contra lumii islamice care refuza sa se predea si supuna. Si culmea ironiei, cei care lupta si mor in aceste razboaie pentru interesele globalismului sionist, sunt tocmai soldatii din tarile crestine, despre care in protocalele sionului se spune ca jidanii vor sa-i stearga de pe fata pamntului (probabil de teama sa nu se destepte si sa se lepede de crestinism). Adevarul este ca acum, doar islamicii lupta cu arma in mana contra dominatiei intunericului satanic sionist. Iar budistii si hindusii, lovesc aceasta conspiratie pe plan economic. In schimb crestinii nu opun nici o rezistenta fata de dominarea lumii de catre jidani, din care motive, nu poti pune baza in ei nici pana trec pragul, pentru ca sunt tradatori, perversi si lasi.
Pentru a subjuga lumea, jidanii au inventat tot felul de sisteme, ca: masoneria, crestinismul, comunismul,capitalismul si mai nou globalismul ori Noul Ordin Mondial al Imperiului Jidanesc. Ei se folosesc de acestea dupa bunul plac, iar lumea crestina asteapta in mod eronat, sa vina Isus Cristos, deci tot un jidan s-o salveze si sa duca o viata mai buna si fericita, lucru care tine de domeniul fanteziei. Pentru a face loc masoneriei si crestinismului in lume, au fost ucisi milioane si milioane de nejidani inocenti. Pentru a impune comunismul si capitalul jidanesc in lume, au fost ucise alte milioane si milioane de nejidani inocenti. Iar pentru a impune globalismul jidanesc a provocat cea mai mare criza economica si un mare haos in  majoritatea tarilor, inclusiv in Statelor Unite unde-si au cuibul principal si sunt initiatorii principali ai coruptiei, inflatiei si somajului din lume. Iar daca sesizezi toate aceste faradelegi si nedreptati contra omenirii provocate de acesti dusmani ai umanitatii  esti imediat acuzat de anti-semitism.
Am mai spus si repet, nu sunt anti-semit, ci numai anti-jidan si anti-sionist, pentru ca aceste fiinite biologice reprezinta un mare rau si pericol pentru umanitate. Anti-semiti sunt jidanii si dovada este ca au comis cel mai teribil holocaust contra semitilor palestineni, au sters Palestina de pe fata pamantului si sunt in razboi  cu peste 300 de miloane de semiti arabi. Jidanii in proportie de circa 80% nici nu sunt descendenti din Judeea si Israel, ci sunt o rasa turcomana care s-a convertit la Judaism si a fondat in trecut Imperiul Kazar, care dupa dezmembrare, acesti judeo-kazari,  au invadat Europa, alaturi de mongolo-hunguro-tatari. Tin sa subliniez ca eu n’am nimic impotriva jidanilor care muncesc cinstit, isi vad de nevoile lor si nu-si baga nasul unde nu le fierbe oala, ci ma leg numai de cei care au asuprit si exploatat sangeros omenirea si se cred “poporul ales al lui Dumnezeu”, niste supraoameni ca: David, Solomon, Isus, Marks, Engeles, Lenin, George Soros, Paul Wolfowitz, Elie Wiesel si multi altii. N’am auzit niciodata ca George Soros sa fi suportat vreo organizatie nationalista si anti-comunista din tara si exil, asa cum pretinde in mod arogant si vulgar. Dimpotriva, acesta i-a suportat financiar si moral pe dizindentii comunisti sa preia puterea ca, Petre Roman, Silviu Brucan, Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si alte fosile comuniste. Prin urmare, Nicolae Ceausescu a asteptat in zadar, sa fie salvat de Soros, Kissinger si alti jidani din SUA si Israel in slujba carora s-a pus si a crezut orbeste ca un prost, tot asa cum crestini romani asteapta fara nici o garantie temeinica, sa fie salvati de jidanul Isus Cristos.
Dupa ce impun in lume tot felul de sisteme diabolice, imediat jidanii se prefac in victime ale acestora. Un exemplu recent este jidanul miliardar George Soros, nascut in Hungaria, care din declaratiile facute de comentatorul de la postul de televiziune americana Fax News, Glenn Beck, conservativ si mormon de religie, rezulta ca George Soros si-a adus o mare contributie la infaptuirea holocaustului nazist contra jidanilor, bagand jidani in lagarele de concentrare si confiscandule proprietatile. http://www.aolnews.com/nation/article/glenn-beck-slammed-for-horrific-remarks-about-george-soros-and-holocaust/19714077
Iata ce s-a scris in limba engleza  in Jewish Journal din marele Los Angeles, citez:
“And George Soros used to go around with this anti-Semite and deliver papers to the Jews and confiscate their property and then ship them off … Here’s a Jewish boy helping send the Jews to the death camps. And I am certainly not saying that George Soros enjoyed that, even had a choice. I mean, he’s 14 years old. He was surviving. So I’m not making a judgment. That’s between him and God. As a 14-year-old boy, I don’t know what you would do.”George Soros is—many people would call him an anti-Semite. I will not. I don’t know enough about all of his positions on Jews… He’s also an atheist.”
– TV and radio host Glenn Beck”
Si aceste adevaruri iesite la lumina, din care rezulta ca, jidanii sunt responsabili pentru holocaustul nazist contra jidanilor,  ar trebui sa le stie si Radu Ionid, Vladimir Tismaneanu, Bogdan Iacob, Adrian Cioflanca si altii care incearca sa-i scoata tapi ispasitori pe romani, germani, italieni, ucraineni si alte natii, chiar si pe americani, care i-a salvat. Recent presa si televiziunea din Romania si din strainate au prezentat descoperirile facute de un “supraom”, cercetator al holcaustului nazist, Adrian Cioflanca, a unor gropi comune in padurile din imprejurimele Iasului, in care ar fi fost aruncate cadavrele unor jidani, impuscati de Armata Romana in timpul pogromului din Iunie 1941. Desi timp de 45 de ani cat dosarele Armatei Romane si ale fiecarui legionar si cuzist au fost in mainile securitatii, militiei, judecatorilor, procurorilor si anchetatorilor comunisti in majoritatea lor jidani de origine, pe nimeni nu l-a interesat de victimele din aceste gropi comune, insa acum s-a ivit acest “supraom” de Cioflanca sa le faca cunoscute.Si mai se lauda cu asa ceva de parca acele oseminte, despre care nu se stie exact ale cui sunt, ar fi comori valoroase de aur. El a venit chiar si cu niste martori oculari, dar care nu prea au fost bine instruiti ce sa spuna, de vreme ce unii au declarat ca jidanii impuscati au cazut in niste rapi, altii ca au fost pusi sa-si sape gropile  singuri, gropi de vreo 4 metri adancime, iar cand a fost pusi sa arate cam cat de adanci erau, au indicat cativa centimetri mai mult, deasupra unui om de circa un metru si saptezeci centimetri. Ce sa-i faci, datorita crizei economice mondiale care a afectat si tara noastra, pentru cativa bani, oamenii sunt in stare sa spuna orice. Acei tarani, au spus ca jidanii au fost dusi pe malul gropii si impuscati de Armata Romana, dar cine stie ce Soros de prin Romania, i-a dus la moarte, de care acei martori nu-si mai amintesc sau n’au voie sa vorbeasca.
In rapoartele prezentate de cei care studiaza pogromul din Romania contra jidanilor, pe care-l denumesc “holocaust”, desi este o mare diferenta, se spune ca in Romania ar trai astazi doar 6 mii de jidani, pe cand din informatiile culese de Nicador Florea Codreanu, nepotului Capitanului Corneliu Zelea Codreanu de la Ministerul de Externe al Romaniei si facute publice pe Internet (http://guardadelferro.blogspot.com/2010/10/mesaj-al-lui-florea-nicador-codreanu-la.html) , se spune ca circa 760 000 de jidani s-au intors inapoi in Romania si au capatat cetatenia romana si drepturi in tara noastre. De aici se poate deduce clar, ca,  pentru a nu fi prea batator la ochi, jidanii diminueaza in mod intentionat cu un  zero ori doua, cifra jidanilor, iar cand merge vorba sa pozeze in victime, umfla cifra cu cateva zerori si astfel la 4 mii de jidani ucisi, adauga un zero si ajung la 40 de mii,iar daca nimeni nu sesizeaza aceasta escrocherie, la 40 de mii mai adauga un zero si ajung la 400 de mii s.a.m.d.
            Acum cativa ani, in Germania, germanii care si-au pierdut tatii, fiii si nepotii in cel de-al doilea razboi mondial, au cerut sa fie dezgropati soldatii germani impuscati de trupele aliate anglo-americano-sovietice, si aruncati in gropi comune. Jidanii insa, s-au opus, spunad ca in acele gropi comune sunt jidanii impuscati de nazisti si dezumarea lor este o insulta, blasfamie si denigrare la adresa jidanilor morti. Cum de acum la Iasi, n’au sarit in sus jidanii si n’au spus ca dezumarea acestor jidani este o insulta, blasfamie si denegrare la adresa jidanilor morti acolo ? Apoi cum de nu sunt prezenti acolo rabinii sa le ia ramasitele pamantesti si sa le ingroape cu onoruri conform traditiilor jidanesti ? La Bacau, atunci cand, s-a spus ca a fost descoperit, sapun facut de germani din jidani, fiecatre bucata de sapun a fost inmormatata cu mare tam-tam jidanesc de catre rabinii jidani. Ca apoi Tribunalul de la Nuremberg sa recunoasca ca fabricare de sapun din jidani de catre nazisti a fost un fals. Mai ramane sa fie recunoscut pe plan mondial ca n’au fost gazati si arsi in crematoarele naziste 6 milioane de jidani, cum pretind in mod injust jidanii. Iar daca le ceri sa prezinta lista cu numele celor 6 milioane de jidani ucisi in perioada nazista, nu numai ca refuza dar, te acuza de anti-semitism si chiar condamna in unele tari la inchisoare ca “Holocaust denail”. Deci n’ai voie sa cercetez aceaste “crime” sa pui intrebari pentru a afla adevarul, si aceasta nu se mai numeste democratie, ci dictatura jidaneasca. Dupa cum rezulta din statistici, in perioada celui de-al doilea razboi mondial, nici n’au existat 6 milioane de jidani in Germania si tarile ocupate de armata nazista, dar elita suprematiei sioniste mondiale, pentru a stoarce cat mai multi bani din aceasta poveste,sau “industria holocausului” cum a numit-o chiar, un istoric jidan, o tine pe-a ei, ca au fost ucisi nici mai mult nici mai putin, ci exact 6 milioane de jidani.
            In Jurnalul de Botosani si Dorohoi, Ion Rotundu a scos in evidenta, acum cativa ani, cum in timpul pogromului contra jidanilor din ’41, samsarii jidani ii scotea pe jidani din casele lor si-i preda politiei si jandarmeriei pentru a fi deportati in Transnistria cu asa zisul “Trenul Mortii”. Adevarul este ca atat in perioada nazista, cat si in perioada comunista, jidanii s-au parat unul pe altul, s-au jefuit unul pe altul si si-au dat in cap unul la altul, si nu inteleg de ce daunele pricinuite de ei insusi, trebue sa fie despagubite de romani, germani si americani (?!).
Prin anul ’76, eram seful restaurantului-Camping categoria I-a, de la Sarbi,comuna Banca, judetul Vaslui, care apartinea de Cooperatia de consum din Barlad. Fiind plecat pentru cateva zile la o reciclare care s-a tinut la Soveja cu toti sefii de restaurante categoria I-a din jumatate de tara, a trecut intamplator pe la popasul touristic Sarbi un colonel de securitate din sectia care ma urmarea. Acesta vazandu-mi numele sub programul restaurantului, imediat i-a raportat sefului sau, un general de securitate originar din comuna Banca. Ce sa-i faci, ca’n povestea “Vorbesti de lup si lupul la usa”.
Generalul de securitate a contactat-o pe presedinta Cooperatiei de Consum Barlad si i-a cerut sa ma dea afara din serviciu sub motivul ca sunt extrem de periculos pentru societatea comunista. Astfel la intoarcerea mea de la Soveja am gasit restaurantul-Campingul inchis. Am intrebat-o pe presedinta Cooperatiei de Consum Barlad despre ce-i vorba, si cu toate aprecierile si elogile pe care mi le-a adus in trecut, mi-a comunicat ca sunt dat afara din serviciu, acuzandu-ma ca sunt spion American si asi intentiona sa fug din tara cu banii statului roman. In timpul inventarului, seful sectiei de alimentatie publica de la Barlad, un fost colonel din Armata Romana a Maresalului Ion Antonescu, care m-a apreciat foarte mult pentru activitatea profesionala comerciala de care am dat dovada, a fost total nemultumit de felul cum am fost tratat de presedinta Cooperatiei de Consum Barlad. El mi-a povestit ca o cunoaste pe aceasta presedinta jidauca de origine de cand erau copii mici, fiind vecini. Mi-a spus ca in copilarie, aceasta jucandu-se s-a zgariat la maini si picioare in niste sarma ghimpata de la un gard, iar cand au venit judeo-comunistii la putere a declarat ca acele zgarieturi sunt urmele torturilor indurate in timpul regimului militaro-fascist al Maresalului Ion Antonescu, fapt pentru care primea lunar o pensie de 3000 de lei, din partea Statului Roman ca victima a fascismului. Aceste informatii le-am trimis la Procuratura Generala, Tribunalul Suprem si Consiliul Securitatii Statului din Bucuresti. In urma unei anchete intreprinsa de aceste institutii, am aflat ca acestei jidauce i s-a taiat pensia de victima a fascismului, a fost destituita din functia de presedinta si  detasata muncitoare necalificata la depozitul comercial de langa gara Barlad. Nu mi-a venit sa cred, dar acel fost colonel de armata si alti cativa prieteni din Barlad, m-au dus la fata locului si am vazut-o incaltata cu niste cizme de cauciuc ca o vacarita si carand ambalaje, o pedeapsa prea mica pentru escrocheria cu care a stors ani de zile poporul si statul roman de bani.
Tatal meu, fost veteran de razboi din cel de-al doilea razboi mondial, de pe frontul de est, contra judeo-bolsevicilor sovietici, mi-a povestit cum o multime de partizani judeo-bolsevici au fost blocati in subsolul unui bloc daramat in urma unui bombardament al aviatei germane. La cateva saptamani cand au fost descoperiti, s-a constatat ca pentru a supravietui jidanii s-au mancat unul pe altul. Si aceasta denota ca jidanii nu sunt numai avari dupa bogatiile altora, dar au si apucaturi salbatice de canibali. Si mai sustin unii impostori si idoti utili, ca crestinismul care-si trage radacina din Judaism, ne-a adus civilizatia, cand in Biblie este precizat clar, cum se ucideau fratii intre ei pentru averi, tatal isi viola fiicele,barbatii faceau perversiuni sexuale si multe altele. Dupa cum este relatat in Biblie, se zice ca Dumnezeu a facut cerul si pamantul cu tot ce exista pe el,inclusive primii oameni pe Adam si Eva, acum circa 6 mii de ani, in sapte zile. Adeptii acestor idei mincinoase, au sustinut aproape doua mii de ani, ca planate pamant este central universului, cu sediul la Ierusalim, numind Israelul chiar “tara sfanta”, cand de fapt acolo se intampla cele mai oribile crime din lume. Astazi numai prostii si imbecilii nu sunt de acord ca pamantul are miliarde de ani vechime si ca fiintele umane exista pe pamant de milioane de ani. Asa ca, ce tot aiureaza unii ca Isus Cristos este fiul lui Dumnezeu si a fost “trimis pe pamânt în vederea rascumpararii omenirii din captivitatea pacatului original al cuplului Adam si Eva” ? Apoi daca Dumnezeu este in ceruri, inseamna ca nu-i singur acolo, ci este inconjurat de o lume spirituala divina, de aceia mai toata omenirea spera ca dupa moarte sa ajunga inapoi de unde a venit pe pamant. Povestea ca Isus Cristos a fost unicul fiu al lui DumneZeu ori chiar DumneZeu este o mare minciuna inventata de crestini, pentru a-si mari turma.
In timpul perioadei diabolice comuniste, preotii si calugarii crestini, i-au tradat si vandut la securitate si militie, pe enoriasii crestini, ca pe vite. Mai mult, cei care au persecutat, torturat si ucis oameni inocenti sub regimul dictaturii comuniste, dupa caderea comunismului de la putere, au gasit refugiul in religia crestina, pe care o propaga cu nerusinare si n’ai voie sa te atingi cu ceva de ei,pentru faptele lor criminale, ca ei acum sunt “sfinti” crestini a lui Isus Cristos si zic ca te bate Dumnezeu daca-i tragi la raspundere pentru raul si crimele comise. Un alt exemplu. In timp ce populatia din tara nostra este amarata, prost imbracata, o mare parte n’are nici dinti in gura si nu stie cum sa stranga un banut sa dea ceva de pomana pentru sufletul mortilor, conducatorii bisercii crestine, se scalda in dolari, euro si monede de aur si argint.
Acesti unsi ai lui Isus Cristos, nu duc o viata primitiva ca mentorul lor, ci sunt imbracati in vesminte cu fire de aur, traiesc in vile si apartamente de lux, se plimba in cele mai scumpe automobile din lume, au telefoane celulare cu diamante, folosesc Internetul si tot felul de tehnologie electronic moderna, create de stiinta, nu de religia crestina, care s-a pronuntat impotriva stiintei si progresului uman, spunad ca acestea sunt lucrarile diavolului. Si mai pretind inca preotii crestini, ca, ei sunt inzestrati de Dumnezeu cu o putere magica, de a face exorcism, adica vraji cu care ar scote diavolul din om, cand ei insusi sunt in slijba diavolului, nu in slujba lui Dumnezeu, cum induc lumea in eroare ?!
Ca se gasesc pe aici pe colo, cate un preot ori calugar, care nu tine cont ca patriarhul bisericii ortodoxe din tara noastra, unii episcopi si o multime de preoti sunt membrii ai organizatiilor secrete masonice subordonate jidanilor, si se pronunta contra masoneriei, este o vorbarie goala, pentru prostime. Apoi am observant ca unii preoti si calugari, din necunostinta de cauza, sustin ca cifra 666 este o cifra satanica. In realitate aceasta este cifrul chei succesului al Cultul Soarelui si Fiii Luminii, de aceia cei care o apreciaza au succes, iar crestinii care-o detesta, cersesc ca niste milogi la capul podului si duc o viata amara, ca vai de capul lor.  Biserca sfatuieste lumea sa se opuna avortului, condamnand avortul ca pe un mare pacat in fata lui Dumnezeu, ca da, ce s-ar face biserica care se considera “supranaturala”, daca nu s-ar inmultii robii ei sa-i faca mendrele ?! In schimb, vad ca, nu-i nici un pacat daca maicile crestine isi pun sub mantaua de calugarita, o fusta scurta, ca sa arate cat mai sexi, si se duc la cluburile de noapte sa bea, danseze si sa aiba rapoarte sexuale, apoi umple terenurile ori padurile din jurul manastirilor cu copii avortati de ele.
            In fine, sunt multe de spus, despre felul cum este prostita si orbita lumea de catre jidani, in special pe linie religioasa crestina. De aceea, cand ii vezi pe unii romani, mai cu seama din forumurile crestine, cum se dau in vant dupa acest mentor al fenomenului judeo-crestin, care le-a incuitat si indobitocit mintea, te apuca scarba si greata de astfel de mediocritati si imbecialitati. In asemenea situatie, nu’ti ramane decat sa dai dreptate proverbelor in care se spune ca “Fiecare pasare pe limba ei piere”si “Cum iti asterni asa dormi”. Apoi nu-i exclus ca atunci cand, securistul Pavel Corut, s-a alaturat marsului contra homosexualitatii din Bucuresti, s-o fi facut tocmai pentru ca stia ca Isus Cristos a fost homosexual. Strigand ca “Vrem normalitate, nu perversitate!”, Corut a fost acuzat de catre fanaticii crestini ca-i Anti-Christ. Cei care nu stiu de fapt ce inseamna Anti-Crist este bine  sa stie ca: ANTI-CRISTUL ESTE UN INTELEPT SI PUTERNIC OPONENT AL RAULUI, ROBIEI, SARACIEI, CRIMEI, HOMOSEXUALITATII, MINCIUNEI, ESCROCHERIEI,  SUPERSTITILOR, ABERATILOR, ABSURDITATILOR SI DECADERII MORALE SI SPIRITUALE A UMANITATII, PROMOVATE DE RELIGIA DIABOLICA JUDEO-CRESTINA A LUI ISUS CRISTOS.
In occident a fost raspandit zvonul ca Anti-Christul vine din Romania si aceasta stire mi-a facut o mare onoare si ma-si bucura si mai mult daca fiecare roman ar devein un Anti-Crist si sa fie siguri ca nu se vor prabusi cerul si pamantul pentru aceasta, cum nu s-a prabusit nici cand n’a exista Isus Cristos. Oricum situatia este foarte precara, de aceia romanii ar fi bine sa-si puna mintea in functie si sa-si creeaze o noua religie, bazata pe un caracter national, nu de import. Religia stramoseasca pagana, pe care au avut-o mosii si stramosii nostri geto-daci este cea mai indicata.Si acest lucru nu-i greu de infaptuit daca exista putina bunavointa si intelepciune.Stiu ca crestinii sunt prea neputinciosi sa faca o schimbare religioasa, din care cauza aceasta problema,  va fi rezolvata cu timpul de puterea divina, ca doar lumea nu se sfarseste astazi ori maine cum in mod fals sustin adeptii lui Isus Cristos. Apoi daca in acest an jidanii au sarbatorit anul lor calendaristic Judaic de 5771 de ani, noi romanii, urmasi ai geto-dacilor, de ce n’am sarbatori 7518 de ani de cultura si civilizatie umana conform caledarului nostru pagan? Si asa era crestina nu mai are nici o insemnatate si valoare, ci se sfarseste si vor nu vor crestinii, incep erele noi, ale New Agelui si neopaganismului.
Dr.Constantin Burlacu
New York City, 14 Noiembrie 7518 (2010)
O altă mizerie primită pe mail de data aceasta reprezintă o diplomă falsă care a trimis-o acesta pe mailuri la mai multe persoane astfel încât să realizăm activităţile acestuia în lupta anticomunistă. După cum scrie în diplomă acesta a ajutat luptătorii anticomunişti din Laos, Nicaragua, Afganistan, Mozambique, Angola cu sprijin material şi moral. Omul săracu e păgân, anticreştin şi bolnav, deci e în totală contradicţie cu modul creştin de a trimite ajutoare umanitare rebelilor anticomunişti. Ceea ce e de remarcat este modul similar de acţiune, cu a pseudo-jurnalistei care şi ea a fost decorată cu "medalia de onoare" de către americani
. Două boli diferite, aceeaşi escrocherie ieftină.
 
 
Să vedem reacţia "potlogarului" Burlacu, conform cu sistemul de denigrare au apărut susţinătorii acestuia care evident întăresc mizeriile aruncate de "pacient"
 
http://dacialan.blogspot.com/?zx=5572297ab9b6c538
 
Acest monument religios de la Orhei, despre care se face multa valva in presa, contine simboluri pagane, legionare si judaice, si numai acoperisul si sculpturiile de pe acest monument sunt specifice maramuresene. Crucea de deaspra acoperisului, este un simbol pagan al Imperiului Roman, care semnifica justitie si pe care au fost rastigniti cei care s-au opus dominatii romane, printre care se numara foarte multe capetenii de mare valoare ai geto-dacilor. Insa cand romanii, urmasi ai geto-dacilor fac acest simbol, nu-l fac in amintirea inaintasilor nostrii ucisi pe cruce, ci-l fac ca un suport pentru jidanul Isus Cristos, a carui secta dizidenta judaica “Calea”, transformat mai tarziu de un judeu grec in “Crestinism”, le-a schimbat credinta si i-a facut robii dumnezeilor abrahamitici ai judeo-masoneriei, cu ajutorul bisericii “dulci” crestine, care a fost intemeiata de judeo-greci, nu de Isus Cristos. Sub acoperisul monumentului este simbolul Miscarii Legionare si al Garzii de Fier, care are o semnificatie nationalista romaneasca, nicidecum a fascistilor italieni, de unde vine denumirea de fascism, adica uniti in jurul fasciei si care are cu totul alta forma. Sub simbolul legionar se afla  semnificatia menorei, care isi are originea inaitea aparitiei crestinismului si nu este un simbol religios, ci reprezita o legenda din timpul lupte intre iudei si greco-sirieni. Acest opaiti,care pentru iudei inseama “lumina”, apare pe stema Israelului si este sarbatorit de Hanukkah. In Maramures traind foarte multi jidani, si unde de fapt s-a format secta judaica Satmar, acesti jidani au avut o mare influenta asupra locuitorilor din Maramures , strecurandu-le tot felul de simboluri din traditia si mostenirea judaica si uite asa maramuresenii si in general romanii se mandresc cu simboluri religioase care nu le apartin, ci apartin tocmai dusmanilor lor. Dar nu numai cu crucea au luat romanii nostrii plasa, ci si cu nasterea lui Isus Cristos, care s-a nascut la cu totul alta data, decat la 25 Decembrie, fapt recunoscut si stiut de intreaga omenire cu exceptia crestinilor. Craciunul, are o origine pagana, si este sarbatoarea zilei Soarelui,cand de bucurie paganii isi dadeau daruri unul altuia.Bradul de Craciun semnifica pomul vietii si are o vecime de peste 10 mii de ani, cand nimeni nu stia despre existena acestor fiinite biologice numiti iudei ori evrei. Bradul de Craciun este  impodibit cu diferite ornomente din obiceiul si traditiile pagane, nepracticate de Isus Cristos si jidani. Dar cum crestinii neavand sarbatori, cu care sa se mandreasca, in mod fraudulos au  furat sarbatorile sacre pagane si au inlocuit sarbatoarea zilei Soarelui,  cu nastere a lui Isus Cristos. O alta sarbatoare cu care crestinii au luat si iau o mare plasa este Pastele, care de fapt vine de la Passoverul jidanesc si inseamn;Pass =trecere si over=peste, adica trecerea jidanilor peste apa, ori  fuga jidanilor din sclavia faraonilor egipteni. In fine sunt multe chestiuni pe care crestinii si mai cu seama cei ortodocsi, nu le cunosc ori nu vor sa recunoasca adevarul, si pana si felul cum sunt imbracati preotii, calugarii si maciile crestine sunt copiate dupa portul rabinilor, mahomedanilor si fanariotilor. Din punct de vedere istoric, adevarul este ca Biserica ortodoxa, s-a dat cu fanariotii,masoneria,  monarhistii, taranistii, liberalii, legionarii, comunistii si mai nou cu globalistii sionisti, deci n’are nici un Dumne-ZEU, asa cum pretinde,ci credinta bisericii crestine este goana dupa bani si imbogatire. Prin urmare romanii ar trebui sa NU se inchine la cruce,secerea si ciocanul, echerul si compasul,steau lui David si alte simboluri  straine, impuse cu forta rasei,natiei si tarii noastre.Acestea contribuie la slabirea unitatii nationale, dezbinarea si intarirea dusmanilor. Singura salvare este revenirea la credinta stramoseasca a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci,si atunci romanii, urmasi ai gero-dacilor,nu vor mai putea fi manipulati si sclavizati de nimeni. Si sa stiti ca roata vietii se intoarce si vine si aceasta zi, cu sau fara voia slugilor Imperiului Diabolic Jidanesc.
Dr.Constantin Burlacu
Post a Comment On: Hai Dacia!
1 – 9 of 9
Anonymous George said...
Se pare ca ati deranjat cu acest articol tovarasii legionari din Orhei, adica legionara Evelina Negara, Sergiu Lascu, administratorii acelui blog, care au pus pe aliatii lor Florin Dobrescu prin sluga lui fidela Ariel Iacobini sa va jigneasca sub orice critica si denigreze , v-a facut "mizerie, nebun, bolnav" , pe un site nou cumparat al lor www.cpcar.ro site cumparat pentru denigrarea tuturor care nu il sustin pe Florin Dobrescu si care critica evreii sionistii iudaismul, site pe care striga in subsolul paginii ca s-au saturat de "clonagiii, hotii, diversionistii,etc" cand culmea tupeului de borfasi, chiar site-ul lor este o clona cu denumirea copiata clonata furata de la pagina originala de facebook/Centrulpentrucombatereaantiromanismului pe care vor s-o compromita si distruga, site de unde au furat/copiat titlul siteului, probabil Florin Dobrescu, Florian Cristache si Ariel Iacobini cei care scriu acolo, nu au destula inteligenta, imaginatie, sa si-l numeasca cu un nume de-al lor, vor sa futre tot, sa monopolizeze toate denumirile nationaliste si sa detina controlul suprem!

Iata aici v-a jignit si v-a denigrat:

http://cpcar.ro/CONSTANTIN-BURLACU.php

http://cpcar.ro/%22PARTIDUL-DACIA-ETERN%C4%82%22.php 

O mai fi si prin alt loc, doar atat am gasit, preocuparea lor principala este s-o defaimeze si discrediteze pe Fata din Dacia aka Ecaterina Dochian ce acare detine si acea pagina de facebook careia i-au furat denumirea si titlul identic (pe care o numesc "grupul fata din dacia", schizofrenicii, vad intr-o singura femeie "un grup", deci o supraestimeaza)am vazut ca cel mai mult la ea au scris texte kilometrice, la restul au scris succint, deci tinta este ea, dar cred ca si dvs.

Aceste jigodii care isi zic legionari fac jocul comunitatii evreiesti, sunt tovarasi cu comunistii si cu Aurel Vainer, procesul lor e o cacealma, oricum nu aveau de gand sa candideze, au scris clar ca suma e prea mare 3000 ron pentru a se jertfi pentru patrie...nu-i mai bine s-o jertfeasca pentru familie, mai degraba ar trebui sa se numeasca PARTIDUL TOTUL PENTRU IOANA.

Sper ca macar dvs veti avea ac de cojocul lor, au facut mult rau, multor oameni...
December 23, 2012 9:49 AM
Blogger CLUJ TVK said...
ARIEL IACOBINI E JIDANU SADEA CARE DA APA LA MOARA JIDANILOR SI O DENIGREAZA PE FATA DIN DACIA ECATERINA DOCHIAN PATRIOATA.
December 24, 2012 5:22 AM
Anonymous said...
ARIEL IACOBINI E JIDANU SADEA CARE DA APA LA MOARA JIDANILOR SI O DENIGREAZA PE FATA DIN DACIA ECATERINA DOCHIAN PATRIOATA.
GEORGE CLUJ TVK prieten cu ROBERT HORVATH DEVA TVK
December 24, 2012 5:24 AM
Anonymous Anonymous said...
SIMONA MARCELA FICA E PATRIOATA CARE LUPTA PENTRU DACIA MARE PENTRU LIBERTATE SI PENTRU EMANCIPAREA GETODACILOR PATRIOTI
December 24, 2012 5:26 AM
Anonymous Dr.Constantin Burlacu said...
D-le George,ce scriu eu o fac din patriotism si din dragoste fata de rasa, natia si tara mea natala,nu pentru “legionari” ca alde Evelina Negara, Sergiu Lascu,Florin Dobrescu, Ariel Iacobini-Sharon,Florin Cristache, fratii Roncea (Victor si George Roncea din clanul masonico-sionist), care-si dau mana cu jidani oribili ca Aurel Vainer si altii. Sa fiu sincer la inceput am crezut ca fratii Roncea sunt oameni seriosi si nationalisti, dar dupa ce am vazut pe YouTube filmul lor cu sorturile masonice, mi-am dat seama ca acestia sunt niste jigodii si lichele ordinare, care umbla ca niste guzani sa roada din roata de cascaval.Capitanul Corneliu Zelea Codreanu cred ca se rasfrange in mormant vazant ca niste masoni ca Roncea vorbesc astazi in numel lui si al miscarii sale nationaliste. In trecut au incercat alti agenti ai masonerie ca George Beza si Mihai Stelescu sa aduca miscarea sa nationalista pe placul judeo-masoneriei, iar rezultatul il stim cu totii si-i foarte bine ca n’au dat curs planurilor diabolicec. Si am teama ca frtatii Roncea vor Axa ca si predecesorii sai anti-romani. . Discutand cu prietenul meu, Prof.Dr.Gh.Buzatu din Iasi in legatura cu convertirea fratilor Roncea la masonerie,am vazut ca nu prea credea acest lucru, desi din filmul documentar de pe YouTube rezulta clar ca acestia sunt masoni sadea, adica servitorii internationali ai judaismului si sionismului. Sa presupun ca fratii Roncea s-au infiltrate in masonerie, pentru a afla planurile secrete contra Romaniei, dar cand au aflt aceasta trebuie sa se retraga imediat nu sa faca jocul masoneriei,Ca un fapt divers, doresc sa subliniez ca si eu am avut oameni infliltrati in Massonerie si B,nai B’rit, ca Dr.Col.Cornel Petrasevici si ing.Titus Costea, dar dupa ce si-au atins scopul s-au retras discret, ca si multi altii a caror nume ramane condfidential. Multi vor invoca faptul ca Domnnitorul Alex.Ion Cuza si poetul national Vasile Alecsandrei, ori fiul lui Prof.A,.C.Cuza au fost masoni si ca nu-i nimic rau de a fi mason.Asta s-o creada freierii, nu oamenii cu dragoste si iubire fata de neam si tara. Col. Alexandru Ion Cuuza a fost rasturnat de la carma tarii tocmai pentru ca, din corespondenta sa secreta cu tarul Rusie, rezulta ca uneltea sa de lovitura de gratie judeo-masoneriei, iar poetul national Vasile Alecsandri a scris poezia Horia Unirii in care a spus, citez: “Iarba rea din holde piara!?Piara dusmania-n tara!/Intre noi sa nu mai fie?Decat flori si omenie!”, referidu-se ca iarba rea sunt judanii si masonii, iar George Cuza, care era cunoscut ca un mare ultra-nationalist numai niste imbecili masoni ar fi putut crede ca era de partea lor. Ca unul care au cunoscut bine regimul tiraniei comuniste, doresc sa subliniez ca am cunoscut foarte multi ofiteri de securitate care urau dictatura judeo-comunista tot atat de mult ca si mine si sa nu creada cineva ca acesti oameni au disparurt in vant. Nu spun, am foarte multi dusmani in Romania pe linie judeo-masono-comunisto-crestina, dar am spus si repent, am foarte multi simmpaizanti pentru libertate,dreptate si adevar,iar intre cuzisti si legionari prefer cuzistii.Il respect si ador nespus de mult pe Corneliu Zelea Codreanu si Garda de Fier,sunt calauzele si visul meu, dar din cauza religiei judeo-crestuine, a lui C.Z,.Codreanu indreptata impotriva rasa si natia noastre, noi nu mai putem urma aceasta calea. Lumea a trecut prin dictatura judeo-masono-comunista, impotruiva caruia a luptat pe viata si pe moarete Cormneliui Zelea Codreanu si celilanti nationalisti legionari,dar astazi situatia politica s-a schimbat, nu numai clima. Au trecut peste 20 de ani de la loivitura de stata contra dictaturii comuniste din 1989 si nici un nationalist fie legionar n’a facut nici un progres pentru ca, fostul comndant al miscarii legionare a dat ordin sa nu se implice in actiuni politice nationale.
December 28, 2012 6:50 PM
Anonymous George said...
Domnule Burlacu, eu stiu ca dvs scrieti din patriotism si dragoste de tara, doar v-am anuntat sa vedeti in ce hal scrie despre dvs acest imbecil nebun ARIEL IACOBINI care ar trebui legat la nebuni sau in puscarie, el este nebunul din poveste care acuza pe toata lumea ca sunt nebuni si i se par toti ciudati, curve, mizerii si schizofrenici!

O SLEAHTA DE NEROMANI DEGHIZATI PE SISTEMUL FALSE FLAG IN LEGIONARI SAU NATIONALISTI, ATACA O FEMEIE PATRIOATA CARE PROMOVEAZA FARA BANI SI PE TIMPUL EI ROMANIA:

- ARIEL IACOBINI ITAIEL ORSY (CACI ASTA E NUMELE ACESTUI EVREU DESCREIERAT , ACESTUI NEROMAN DEGHIZAT IN LEGIONAR PLATIT DE SECURISTII COMUNISTI SI DE SIONISTII MARXISTI AI LUI MAXIMILIAN KATZ SI AUREL VAINER DE LA MCA SI JIDF SA DEZBINE ROMANII PATRIOTI) 

- impreuna cu baiatul batran virgin la 35 de ani care se crede istoric dar nu stie nici sa scrie corect si e un retardat fricos HOMALAU care se ia numai de femei pe youtube, recte VICTOR DOGARU aka VyckTube, VyckEu,

- impreuna cu SILVIU VERDES aka VestitorulPrimaverii un securist comunist marxist pro masonerie si pro evrei care face propaganda antilegionara si promarxista pe youtube fiind nelipsit 24/24h pe youtube cu spam si comentarii cu care denigreaza de 7 ani ZILNIC pe Ecaterina pe care a numit-o "tzepeshoaica", individ casatorit cu o evreica care e in colaborare cu evreii de la JIDF si care impreuna cu RONCEA si ROXANA IANCU (JIDFgirl) au creat conturile ROUIDF de pe youtube, de la ei a copiat ARIEL IACOBINI toate povestile pe care le-a scris la adresa Ecaterinei, sunt scrise pe blogurile lor, ei sunt cei care i-au eliminat conturile de pe youtube!

- DAVIDESCU LIVIU CORNEL , BACAU (FANATIC MASONUL ADRIAN NASTASE) , un tigan scarbos retardat, un oligofren care nu stie sa scrie, dar se pretinde nationalist roman adevarat, care este folosit de cei de mai sus pentru crearea de falsuri in documente si falsuri de fotocapturi, initial el se infiltrase in NOUA DREAPTA pe care acum ii denigreaza si pupa poala lui FLORIN DOBRESCU 

- ALEXANDRU ILIE (AlexanderVXI de pe youtube) lucreaza pentru MIRCEA DOGARU si SECURISTUL RADU TUDOR DE LA ANTENA 3 ESTE FANATIC PSD FANATIC MASONUL ADRIAN NASTASE, FANATIC MASONERIE 

SI ALTII...

Sclavii MASONILOR GEORGE si VICTOR RONCEA care dupa fiecare denigrare in masa ii mangaie pe crestet si le mai da cate un premiu, asa cum i-au dat premiu lui AURELIAN CRISTACHE "studentul" pe banii masoneriei in Olanda, o carte istorica premiat de Roncea intr-un concurs facut la vrajeala pe facebook pe pagina lui "BASARABIA-BUCOVINA", pentru ca si-a facut datoria s-o denigreze la greu pe Ecaterina Dochian (Fata din Dacia).

Iata cum isi dau toti mana cand e vorba sa denigreze pe cineva care ii demasca, iata cum legionarii isi dau mana cu comunistii, cu securistii antilegionari, cu marxistii, cu yoghinii si masonii.
December 30, 2012 3:52 PM
Anonymous George said...
ATENTIE !!!

SIMONA MARCELA FICA, ESTE FANATICA ISRAEL SI MASONERIE, INCLUSIV PE ASA ZISUL SAU ZIAR AVEA TRECUT MASONI LA "REDACTIE".

EA SI CU EUGEN PAN DIN TIMISOARA O PUPA IN FUND PE ROXANA IANCU (JIDF) SI RIDICA IN SLAVI ISRAELUL DENIGRAND ARABII PALESTINIENI SI ARABII IN GENERAL PENTRU A LE FACE PE PLAC LA EVREI!

AM FOST MARTOR CAND SIMONA MARCELA FICA (DETIN FOTOCAPTURILE)M-A SOCAT CHIAR CU NEMERNICIA EI, PENTRU CA MINTEA PE FATA OAMENII SI SUSTINATORII EI PROFITAND DE ASTA, CAND EA A POSTAT PE FACEBOOK UN ARTICOL MASLUIT IN CARE cu nerusinare si ordinarie de hoata lipsita de deontologie A SCHIMBAT SUBIECTUL articolului initial, favorizandu-i pe evrei si defavorizandu-i pe arabi, a preluat un articol de la NOUA DREAPTA care vorbea despre cum o fata a fost omorata in USA de catre niste pedofili descreierati dintr-o banda organizata de evrei obsedati de minore si sex, si a prezentat acest articol total altfel , povestea ei falsa, prezenta acea copila gasita moarta intr-o pivnita, cum ca ar fi fost omorata in chinuri de catre arabi in Palestina..si cu asta sa numai aud de aceasta "patrioata" mincinoasa notorie si falsa prefacuta care foloseste CUVINTE MARI SI MAJUSCULE pentru a impresiona in timp ce ea este o impostoare care pupa acolo unde pupa sefii sinagogii !

SIMONA FICA MARCELA colaboreaza si cu nebuna fanatica depravata EVELINA NEGARA care este deghizata intr-un cont de mare luptatoare pentru Iisus, mare master cavaler care si ea la randul ei denigreaza si ataca arabii pentru a le face pe plac evreilor : https://www.facebook.com/LilithSevenNyx

E de ajuns sa va uitati pe conturile lor, ca orice om normal vede fanatismul lor pentru ISRAEL , pentru BASESCU si PDL !
December 30, 2012 4:14 PM
Anonymous Dr.Constantin Burlacu said...
D-le George, din nou, va multumesc pentru informare, dar acest Ariel Iacobini ori Itaiel Orsy, ori cum l-o mai fi chemand, nu-i decat asa cum ati spus un imbecil nebun.El traieste cu impresia ca nu-i leac pentru abuzul, frauda, escrocheria, pornografia ori defaimarea mea ori a altor patrioti nationalisti ca Ecaterina Dochian, cunoscuta pe internet sub numele de cinste si onoare “Fata din Dacia”, dar vorba proverbului “Ulciorul nu marge de multe ori la apa”. Ce lucruri frumoase, de interes national si valoare scrie Fata din Dacia, si ce mizerie ordinara, absurditati si infamii debiteaza aceasta potlogar din Arad, cu nume biblic “Ariel”, care m-a amenintat cu moartea, crezand ca gata m-a speriat si de frica ma dau la fund, dar se inseala, pentru ca eu nu uit si nu iert pe nimeni. Oricum, este bine sa aiba in vedere, atat Ariel Iacobini, cat si Florin Dobrescu, Roxana Iancu, Evelina Negara,Simona Marcela Fica si alti fanatici ai Israelului si judeo-crestinismului, precum si masoni ca George si Victor Roncea, Mircea Dogaru si alti judeo-masoni, ca ei n’au nimic cu nationalismul, ori legionarismul, ori cuzismul, ori dreapta, ori fascismul ,ori nazismul, ori cu Partidul Totul pentru Tara,ori cu Garda de Fier,ori cu C.Z.Codreanu, ori cu Maresalul Ion Antonescu, ori cu rasa, natia si tara noastra,ci sunt niste indivizi compromisi, fara nici o credibilitate, discernamat si caracter. A te lega aiura’n tramvai de Ecaterina Dochian, numai pentru ca ea demasc elementele anti-romanesti si anti-nationaliste din tara noastra, este o fapta criminala, care merita pedeapsa exemplara. Si sa nu creada acestia ca in Serviciile Secrete din Romania, nu sunt si romani adevarati care simpatizeaza cu actiuniile mele,ale Fetei din Dacia, ale legionarilor si oamenilor de dreapta adevarati si asa cum au fost de partea mea, in revolutia contra dictaturii comuniste, tot asa vor proceda cand semnalul de curatirea tarii de jigodii, lichele, jefuitori si tradatori va fi dat si fiti sigur ca ceasul biruintei noastre, nu mai este departe. Si nu-i exclus ca cineva din cadrul organizatii lor, dandu-si seama ca sunt niste falsi nationalisti, niste hulitori si microbi, sa le dea riposte cuvenita, ca au loc si minuni din acestea.
Am vazut ce porcarii au aparut pe pagina CPCAR.ro, a lui Ariel Iacobini, copiata dupa modelul de combaterea anti-romanismului si anti-nationalismului al Fetei din Dacia si ma face sa cred, nu numai ca n’are rusine, ci nu-i este indemana, ci se crede Gheorghe dracul. De asemenea, am vazut ce marsavii au prezentat fratii Roncea pe blogul lor despre Fata din Dacia, dar nu poti sa le ceri fratilor Roncea sa se lase de actiuni contra celor care spun adevarul, de vreme ce ei au depus sarutul rusinos al masonilor si au supt din tata caprei lui Solomon.
December 31, 2012 7:00 PM
Anonymous Dr.Constantin Burlacu said...
(continuare)“Originea jidoveasca a Franc-masoneriei este manifesta si jidanii nu pot fi nici macar acuzati de multa prefacatorie, in aceasta circumstanta. Intr’adevar, nici-odata un scop mai deslusit n’a fost indicat sub o mai transparenta alegorie. A trebuit toata naivitatea Aryenilor pentru ca sa nu inteleaga ca, invitandu-i sa se uneasca ca sa rastoarne vechea societate si sa reconstruiasca Templul lui Solomon –a poftit sa asigure triumful lui Israel”. DRUMONT
Iata ce a tinut sa precizeze marele patriot nationalist roman Prof.Dr.Nicolae C.Paulescu, intr-o lucrare a sa de mare valoare nationala si stiintifica, citez:
SARUTUL RUSINOS AL MASONILOR
“Sarutul rusinos se mai inalneste la unii franc-masoni numiti Mopis. Postulantul, -- al carui ochi sunt legati in timpul ceremoniei initiarei,---este intrebat ce prefera: “Sa sarute posteriorul Marelui Maistru sau pe acel al Diavolului”? Cum, de obiceiu, recipiedarul refuze sa opteze, fata de alegerea atat de putin atragatoare, supraveghetorul lojei ii aplica, cu forta, pe buze, posteriorul unui catel impanat, avand coada ridicata, pe care-l ia de pe masa Venerabilului si care reprezinta pe dracul. Este logic ca,cei ce despretuieste pe DumneZEU, sa adore…curul unui caine.” Text extras din cartea “Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Franc-Masoneria” de Prof.Dr.Nicolae C.Paulescu 
“Ca varianta a sarutului rusinos, in unele logi se practica proba caprei lui Solomon. Venerabilul, adresandu-se cu gravitate recipientului, ii zice: “Domnule, noi posedam capra care a servit drept doica regelui Solomon; aceasta capra, prin o intamplare minunata si providentiala, este inca vie… Veti ingenunchia si veti avea onorea de a suge din tatele ei sfinte”. Profanul,fiind fara banuiala, se pune in pozitia voita si…se pomeneste, pe gura, cu posteriorul sparcait al unui tap puturos”.
Text extras din cartea “Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Franc-Masoneria” de Prof.Dr.Nicolae C.Paulescu (omul de stiinta medicala care a descoperit insulina).
Prin urmare, acesti pretinsi legionari, adepti ai judeo-crestinismului, sionismului, comunismului si masoneriei pot sa suga cat vor din degete, ori din tata caprei lui Solomon, intrucat pentru rasa, natia si tara noastra si mai cu seama pentru adevaratii luptatori pentru libertate, dreptate si adevar, n’au nici o insemnatate si valoare umana, ci sunt niste fiinite bipede care urla a paguba la luna si la stele.

Dr.Constantin Burlacu
December 31, 2012 7:03 PM