CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMÂNISMULUI
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!
DEVEGHEPATRIEI
 
    N-am mai avut răbdare să nu scriu despre acest blog care se vrea ortodox naţionalist... nimic împotrivă însă e un blog mincinos.
Prima abatere a constituit-o anul trecut, în momentul când siteul mănăstirii Petru Vodă a fost atacat de un hacker care se dădea drept brazilian, şi şi-a postat la public contul de facebook...acesta a reuşit performanţa să spargă încă 100-200 de siteuri româneşti de toate felurile, exploatând doar o vulnerabilitate a scriptului wordpress, am pierdut două zile să-i explic nătărăului că un site de mănăstire nu reprezintă o ocultă globală internaţională cum fusese informat hackerul, iar a doua zi am şi fost postat (în timp ce negociam cu hackerul să înceteze agresiunea) ca fiind colaborator cu hackerul si potenţial complice, le-am lăsat pe blog un comentariu tăios, însa i-am lăsat în pace, a doua mizerie a fost când, au postat la public despre organizarea unei tabere retarde paramilitare, iar a treia faptul că s-a aprobat legea prin care se desfiinţează Mişcarea Legionară. În concluzie am început să nu mai suport atitudinea antiromânească şi antilegionară, deci ţuşti la mine pe site.
 
1. VECTOR DE DENIGRARE
2. PROPAGANDĂ MINCINOASĂ
3. LIPSA CUNOŞTIINŢELOR ELEMENTARE DE ORGANIZARE MILITARĂ
 
 
1.  nici n-a pus mana pe hacker nici nu a rezolvat nimic, hackerul a lasat-o balta dupa 3 zile cand s-a plictisit probabil, insa m-au băgat pe mine ca suspect colaborator...să va fie ruşine!
  Profilul de Facebook al hacker-ului care a declansat atacul la adresa Manastirii Petru Voda. Ii transmitem pe aceasta cale personajului in cauza : ieri am aflat intr-un timp record epicentrul atacului informational, iti garantam noi ca o sa punem mana pe tine ( indiferent de tara in care domiciliezi ). Ne-ai subestimat inteligenta si […]
http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/07/41.png
http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/07/42.png
 
 
http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/07/41.png
 
http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/07/42.png
 
 
 
replica mea:
Iacobini A.

cei care scrieti aberatiile aici sunteti ignoranti…am intrat in lista lui de prieteni sa negociez cu el incetarea atacului asupra siteurile de manastiri…pana acuma a spart 2 siteuri de manastiri. Sunteti praf era normal sa-l contactez sa inceteze ostilitatile acestea inutile. Din punct de vedere al rezistentei anticomuniste intotdeauna voi incerca sa conving dusmanul sa renunte la actiuni inainte sa devina serioasa situatia…faptul ca va luati de numele meu va face needucati, lipsiti de orice etica si profesionalism….unde ati mai vazut in america populatia sa atace negociatorul cu teroristii, ignorantilor?


Cui va adresati dumneavoastra ?! Noua, administratorilor site-ului?!
 
sursa diversiunii: http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/07/11/hackerul-care-a-declansat-atacul-la-adresa-site-ului-manastirii-petru-voda-are-prieteni-in-romania-avem-deja-un-suspect/
 
 STRIKE 1
2. PROPAGANDĂ MINCINOASĂ

Miscarea Legionara a fost interzisa in Romania! Astazi, 20.02.2014, postati aceasta fotografie pe PROFILUL VOSTRU DE FACEBOOK insotita de mesajul: “Crin Antonescu, jidanit vandut Mossadului”. Cu ajutorul Israelului, vrea sa puna mana pe putere in Romania!

Gunoi

 
sursa diversiunii: http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/02/20/miscarea-legionara-a-fost-interzisa-in-romania-astazi-20-02-2014-postati-acesta-fotografie-pe-profilul-vostru-de-facebook-insotita-de-mesajul-crin-antonescu-jidanit-vandut-mossadului-cu-ajut/
 
 
 
CONCLUZIA: LE CAM MINTE:
 
https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=17678
 
Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului unor persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii
Număr de înregistrare Senat: L724/2013
Adresa: -
Prima cameră: Senat
Tip inițiativă: Propunere legislativă
Inițiatori: Antonescu George-Crin-Laurenţiu - senator PNL; Gerea Andrei Dominic - deputat PNL; Scutaru Adrian George - deputat PNL
Număr de articole: 1
Avizul Consiliului Legislativ: 1246/11.11.2013
Procedura de urgență: Nu
Stadiu: în lucru, la comisiile permanente ale Senatului
Caracterul legii: Organică
Termen adoptare: Termenul de adoptare tacită este de 45 de zile, și se calculează de la data de 16.12.2013.
Termenul se împlinește la data de 10.04.2014.
Termenul este calculat conform art. 75 alin.(2) și art. 115 alin(5) din Constituția României, republicată, coroborat cu art. 113-115 din Regulamentul Senatului.
 
STRIKE 2
3. LIPSA CUNOŞTINŢELOR ELEMENTARE DE ORGANIZARE MILITARĂ
 
Ce vedeţi mai jos e de un retard care mă lasă fără replică:
 
 

Va rugam sa distribuiti pe Facebook ! Gasim 300 de tineri nationalisti romani sa se atreneze intr-o tabara militara ?!

7

 

Toata lumea zbiara ca bozgorii organizeaza tabere paramilitare si noi nu facem nimic, ok atunci: preluam intiativa. Sunt mii de “nationalisti” pe internet care se bat cu pumnul in piept ca ei isi dau si ultima picatura de sange pentru Romania, atunci vrem sa-i vedem la treaba si de ce sunt in stare. Sa vedem daca gasim 300 de nationalisti romani dispusi sa se atreneze intr-o tabara militara, sa lupte cu adevarat pentru tara.

 

Ca sa sa dezvoltam un asemenea proiect ne trebuiesc bani si oameni dispusi sa investeasca in asa ceva ( bozgorii sunt finantati cu zeci de mii de euro pe luna ). Sunt o gramada de oameni cu bani in Romania, au milioane de euro in conturi, care plang toata ziua cat sunt ei de patrioti, asteptam cu infrigurare sa vedem cati sunt dispusi sa investeasca intr-un asemenea proiect. Aveti bani pentru yachturi, vacante in locatii exclusiviste, limuzine de lux, amante siliconate, rispiti in cazinouri sute de mii de euro, vrem si noi sa vedem cati bani scoateti din buzunar pentru propria voastra tara, cat iubiti acest pamant romanesc care va crescut de mici.

 

Ne cunoasteti foarte bine si stiti ce mentalitate “dura” avem, nu indraznim noi, tinerii nationalisti-ortodocsi romani, sa ne batem joc de banul cuiva. De ani de zile ne zbatem ca niste pesti pe uscat sa facem ceva pentru aceasta tara si nimeni nu ne ajuta cu un leu, acum va cerem ajutorul in mod public: donati bani pentru atrenarea tineretului roman. Daca pornim acest proiect asa cum trebuie, acest tineret pe care noi incercam sa-l pregatim din punct de vedere militar, o sa va apere pe voi in caz de razboi. Dupa calculele noastre, sumare ce este drept, ca sa pornim acest proiect ne trebuiesc 100.000 de euro. Un bogatas isi vinde o limuzina, altul renunta la doua ceasuri, altul vinde o mica propietate, si s-a facut suma. La cate miliarde de euro s-au furat din aceasta tara, de 23 de ani, nu se face gaura in cer pentru o asemenea suma. Sa le aratam bozgorilor din Campia Panonica, ca ne iubim tara in adevaratul sens al cuvantului. Sa-i facem pe dusmani sa urle: ” Bai, chiar nu este de gluma cu romanii ! Au aia niste formatiuni militare de-ti sta mintea in loc “.

 

Avem nevoie de oameni, mai ales din mass media, care sa promoveze aceasta proiect cum trebuie la nivel national. Noi nu vrem sa ne facem de ras in fata oamenilor si pe urma sa ne strige in fata: ” V-am dat bani si nu ati fost in stare de nimic “.  Sa va ganditi bine ca unii dintre noi se vor muta definitiv in locatia respectiva, vor trai aproape ca pustnicii, isi vor sacfrica anii tineretii pentru binele tarii noastre. Avem o obsesie adanca si pana la urma tot vom reusi: Neamul Romanilor trebuie sa lupte din nou ! Este si vina noastra ca oamenii nu s-au trezit asa cum trebuie pana acum, inseamna ca am fost prea lenesi sau deosebit de ticalosi, nu ne-am dat interesul asa cum trebuie in lupta nationalist-ortodoxa, asa ca de astazi incolo trebuie sa facem de zece, de o mie de ori, mai mult ca pana acum.  Vom renunta la aceasta lupta doar atunci cand vom pleaca defintiv de pe aceasta lume…

 

Priviti la tinerii nationalisti-ortodocsi din Rusia, cum se atreneaza. Sa va spunem ca au fost felicitati de insusi Vladimir Putin ? Rusii ii trimit in aceste tabere de la zece ani, asa au reusit sa formeze o armata in fata careia tremura intreaga planeta.Biata noastra tara geme de agenti Mossad, camuflati in oameni de afaceri, care au ajuns la un asemenea tupeu incat ii dau pe bietii romani in judecata pentru “antisemitism”. Va mai intrebati de ce suntem atat de disperati dupa Vladimir Putin ?! Sa nu va mai intrebati de astazi incolo…

 

 

Planul nostru este in felul urmator:

 

1. Tabara o sa fie deschisa intr-o zona muntoasa din Romania, la cat mai mare altitudine. Prima tabara o sa dureze doua saptamani de zile.

2. Toti participantii la tabara vor locui in corturi de campanie.

3. Trebuie sa gasim oameni dispusi sa ne doneze 1.500 de perechi de bocanci noi, haine de tip military, cutite, cani, laterne, linguri, farfurii, furculite, ligheane, paturi, busole, manusi, caciuli, in fine, tot ce trebuie intr-o astfel de tabara. Vom merge pe donatii, sa nu risipim banii aiurea. Toate aceste produse sa fie noi-noute.

4. In tabara o sa fie un regim cazon, fix ca la armata:

 

05:30 – Inviorarea

06:00 – Micul dejun ( nimeni nu vorbeste la masa cu cel de langa el )

06:30 – Rugaciune comuna, cantari din psaltire

07:30 – 10:00 – Instruirea in tehnici de lupta militare ( cu fosti ofiteri din cadrul Armatei Romane )

10:00 – 12: 00 – Ascultam cuvantul preotului, ne intarim duhovniceste

12:00 – 13:00 – Tehnici de supravietuire

13:00 – 13:30 – Masa de pranz ( nu se consuma alcool )

13:30 – 14 :00 – Program de voie libera

14:00 –  15:00 – Odihna

15:00 – 19:00 – Atrenamente militare sub atenta observatie a instructorilor. Invatam sa tinem o arma in mana. Vom invita si fosti ofiteri ai serviciilor secrete dispusi sa ne imapartaseasca cunostintele lor.

19:00 – 19:30 – Igenizare corporala

19:30 – 21:00 – Invatam despre istoria neamului romanesc ( cu profesori de istorie )

21:00 – 22:00 – Discutii libere despre dusmanii Romaniei

22:00 – Stingerea

22:15 – Garda de noapte asigura perimetrul si verifica corturile ( toata lumea sa doarma )

 

Duminica, dupa ce ascultam Sfanta Liturghie, ne ocupam de igenizarea taberei:

 

a. Spalat lenjerie de corp, ingrijirea echipamentului, tuns si frezat. Nu ne permitem sa aratam ca niste maimute din jungla.

b. Cantece ostasesti si patriotice

 

 

5. In locatia respectiva trebuiesc construite cel putin trei magazii, dupa cum urmeaza:

 

a. Magazia de alimente ( un specialist se va ocupa de hrana )

b. Magazia de arme ( sub atenta supraveghe a instructorilor )

c. Magazin de echipamente

 

6. Fiecare participant la tabara o sa primeasca cele necesare in locatia respectiva, dupa cum urmeaza: lenjerie de pat, bocanci, tricouri de schimb, geaca, patura, etc. Nimeni nu face nazuri, nu stramba din nas, cine face asa ceva este exclus pe loc. Suntem acolo pentru Romania, sa invatam cum sa ne aparam tara, nu ne ducem la parada modei.

7. Pedepse extrem de dure pentru cei care incalca regulamentele taberei:

 

a. Biciurea

b. Mustrarea aspra in fata camarazilor de lupta

c. Atrenamente suplimentare

 

8. Trebuie sa intelegeti urmatorul lucru: dusmanul, pe front, nu are mila de voi si nu va protejeaza sub nicio forma, asa ca trebuie sa fiti extrem de caliti. Trebuie sa aveti o mentalitate ostaseasca, de fier, sa va ganditi tot timpul ca de voi atarna soarta Romaniei.

9. Nu se permit discutiile in contradictoriu pe teme politice, nu exista pareri diferite, la oaste nu exista democratie si toti gandim la fel: PENTRU DUMNEZEU SI NEAMUL ROMANILOR !

10. Nu se ridica tonul la un camarad de lupta, nu se injura, nu se folosesc cuvinte porcoase si de mahala. Noi nu suntem oameni de rand, sunt viitori paznici ai Romaniei. Tonul, vis-a-vis de un camarad de lupta, trebuie sa fie bland si intelegator.

11. ALCOOLUL ESTE INTERZIS CU DESAVARSIRE ! Doar in anumite situatii, atunci cand sarbatorim ceva, este permisa o bere sau un pahar de vin alb/rosu. Nu transformam locatia respectiva in carciuma.

12. Superiorul, adica instructorii taberei, se saluta intotdeauna dupa model ostasesc. Pedepse foarte aspre pentru cei care ridica tonul in fata superiorului, trebuie sa invatam sa ne stapanim nervii.

13. Fiecare participant la tabara trebuie sa aiba analizele facute la zi ( se resping cei care sufera de diverse afectiuni )

14. Nu se folosesc telefoane mobile, laptopuri, sau altele de genul. Traim intr-o izolare perfecta si ne concentram doar pe lupta !

15, Telefoanele mobile, laptopurile, vor fi predate superiorilor taberei si puse la pastrare ( se vor inapoia la plecarea din tabara )

 

 

16. La aceste tabere pot participa si fete, dar cu o inalta conduita morala. Camarazii nu trebuiesc ispititi si deconectati de la tabara.

17. Vom rula echipamentele de la om la om ( sa nu facem rispa de bani ). Daca vom gasi oameni buni si patrioti care sa ne ajute, atunci trebuie sa ne ingrijim de banii lor ca si de bunul nostru personal. Trebuie sa eliminam din gandirea noastra mentalitatea aceasta ticaloasa : ” Ce ma intereseaza pe mine de banii lui  ? “. Ba da, te intereseaza de banii lui pentru ca tu esti acolo datorita bunavointei omului respectiv.

18. Cei care sunt prinsi ca filmeaza pe ascuns, au intentii ticaloase si ascunse, vor suferi pedepse extrem de dure: 30 de bice la fundul gol ( in fata camarazilor de lupta participanti la tabara ). Excluderea spionilor din tabara ( se descurca cu ce ajung acasa ).

19. Ofiterii care participa la tabara, de la ostasi romani si rezervisti ai serviciilor secrete, vor face aceasta munca pro bono ( timp de doua saptamani ). Nu ripsim banii in vant cu plata unor salarii suplimentare, nu avem nevoie de oameni care se gandesc mai mult la partea materiala decat la Romania !

20. Vom avea o evidenta a cheltuielilor extrem de precisa, vom calcula fiecare banut cheltuit in tabara, dupa care vom trimite copiile respective catre oamenii care au donat bani. Sa vada si dansii ca banii lor nu sunt aruncati in vant si nimeni nu este acolo la relaxare sau imbuibare.

21. Dupa primele doua editii ale tabarei, in functie de numarul de participanti, vom incerca sa punem la punct niste uniforme. Asa este frumos: tanarul roman luptator pentru patria strabuna, cu sufletul sau de stanca, sa simta aproape de sufletul lui uniforma de tip ostasesc.

22. Corturile se vor aseza dupa modelul Legiunilor Romane ( o sa vedeti la momentul oportun despre ce este vorba )

23. In aceste tabere nu vor exista susoteli pe la colturi, bisericute, sau altele de genul ( nu suntem mahalagii ). Nimeni nu isi da cu parerea despre superiori, nimeni nu critica superiorul, nimeni nu se crede mai destept ca superiorul. Trebuie sa ne schimbam modul de gandire, din cauza acestei gandiri tara noastra este numita “groapa de gunoi a Europei”. NOI LE VOM SCHIMBA OPINIA STRAINILOR !

24. Nu se accepta bani de la politicieni, masoni, hoti, interlopi, oameni certati cu legea, spioni ai puterilor straine, Fiecare semneaza o declaratie prin care isi asuma provenienta banilor. Noi nu avem nevoie de bani murdari si obtinuti pe cai ilicite, nu suntem o gasca de talhari sau banditi de codru.

25. In aceste tabere, in anumite zile, toti participanti se vor imbraca ca stramosii odinioara: cojoc, ie, suman, caciula de blana, etc. Trebuie sa ne scoatem din suflete occidentalismul acesta satanic si sa redevenim romani in adevaratul sens al cuvantului, un fel de haiduci ai anului 2013.

26. Ideal este ca in aceste tabere sa rulam cam 1.000 de tineri pe luna !

 STRIKE 3 OUT!
CU AŞA CEVA NU SE POATE FACE NAŢIONALISM
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.